Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brzuszek coraz bardziej napompowany
Lila a Ty dzis miałaś ta wizytę u kunickiego czy w przyszły piątek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:49
Asiula86, Lila84 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynki KONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Jestem po wizycie u dr. Kunickiego superowy lekarz, mam dużo komórek i niestety zagrożenie hiperstymulacja
Czy któraś z Was miała doczynienia z szefem kliniki? Podobno ma mi robić transferWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 09:58
Kurcze, jak ja się stęskniłam za Kunickim - to mój ulubiony lekarz
A niestety mam najprawdopodobniej zapalenie krtani i ledwo mówię... cóż, mam nadzieję, że jakoś się dogadamy - na szczęście idę z mężem, więc będę miała suflera
A dzisiaj dr Niemoczyński był w Pytaniu na Śniadanie - rozmowa była o in vitro. Pewnie później na stronie programu można będzie obejrzeć powtórkęLila84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Asiula86 wrote:A dzisiaj dr Niemoczyński był w Pytaniu na Śniadanie - rozmowa była o in vitro. Pewnie później na stronie programu można będzie obejrzeć powtórkę
-
Requiem wrote:Jestem po wizycie u dr. Kunickiego superowy lekarz, mam dużo komórek i niestety zagrożenie hiperstymulacja
Czy któraś z Was miała doczynienia z szefem kliniki? Podobno ma mi robić transfer
Co miałaś przepisane w tym tygodniu?
Barszo mocno trzymam && za jutrzejszy dzień. Odezwij się do nas konieczne -
Lila84 wrote:Kurcze mnie też dr Pałaszewski troche nastraszył że hipetka jest u mnie możliwa
Co miałaś przepisane w tym tygodniu?
Barszo mocno trzymam && za jutrzejszy dzień. Odezwij się do nas konieczneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:22
Lila u nas w klinice nie ma zwyczaju przepisywania czego kolwiek ze względu na hiperke ogólnie klinika nie bierz juz za to odpowiedzialności i tu zazwyczaj szpital lub inny gin pomaga. Na hiperke lekarstwa nie ma, ale na jej następstwa jest heparyna w zastrzykachDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
W ostatnim tygodniu przyjmowałam rano gonapeptyl a popołudniu menopur 150. Jakie masz amh? Dlaczego lekarz mówił o hipertekstu u Ciebie? Jak to uzasadnił?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Sysiaaaaa wrote:Lila u nas w klinice nie ma zwyczaju przepisywania czego kolwiek ze względu na hiperke ogólnie klinika nie bierz juz za to odpowiedzialności i tu zazwyczaj szpital lub inny gin pomaga. Na hiperke lekarstwa nie ma, ale na jej następstwa jest heparyna w zastrzykach
-
Sysiaaaaa wrote:Lila u nas w klinice nie ma zwyczaju przepisywania czego kolwiek ze względu na hiperke ogólnie klinika nie bierz juz za to odpowiedzialności i tu zazwyczaj szpital lub inny gin pomaga. Na hiperke lekarstwa nie ma, ale na jej następstwa jest heparyna w zastrzykachKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Requiem wrote:W ostatnim tygodniu przyjmowałam rano gonapeptyl a popołudniu menopur 150. Jakie masz amh? Dlaczego lekarz mówił o hipertekstu u Ciebie? Jak to uzasadnił?
-
Lila84 wrote:Też mam przepisany ten zestaw a amh 2,51. W sumie konkretnego powodu nie podał tylko wspomniał coś że jest taka możliwość ponieważ jestem dość drobną osobą ( 46kg przy 166cm )
Asiula86 wrote:Kurcze, jak ja się stęskniłam za Kunickim - to mój ulubiony lekarz
A niestety mam najprawdopodobniej zapalenie krtani i ledwo mówię... cóż, mam nadzieję, że jakoś się dogadamy - na szczęście idę z mężem, więc będę miała suflera
A dzisiaj dr Niemoczyński był w Pytaniu na Śniadanie - rozmowa była o in vitro. Pewnie później na stronie programu można będzie obejrzeć powtórkę
o Tu!
I już wiem, dzięki Tobie dlaczego moją sobotnią wizytę przekładano!
-
Requiem wrote:Kochana nie stresuj sie bo ja ma amh 4,6 i wazę 49 przy 1,60, zreszta ja wiedziałam od początku ze bedzie problem bo ja dobrze na leki reaguje. Jaki miałaś estradiol na pierwszej wizycie ?
Estradiol miałam 25pg/ml a progesteron 0,51ng/ml - niewiele mi te wartości mówią ale dr powiedział że jest ok -
Requiem wrote:Sysiaaaaa to dlaczego ja dostałam dostinex?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaa ten lek jest na zbicie prolaktyny ale dają go na hiperki, nie wiem dlaczego właśnie...Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Kurczę nie wiem czy nie zrezygnuje z transferu w tym miesiącu...Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
nick nieaktualnyMnie zapisali na 12 maja telefonicznie bo zle wyniki ale juz sie poprawiaja, takze cykl jeszcze czekam.
A ile bierzecie tego Menopuru i Gonapeptylu przez tydzien? Czy kazda z Was ma inna ilosc dni, np jedna bierze przez 10 dni a druga przez 5 do punkcji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 12:58