INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania90. wrote:Milka najpierw powtórzyć allo mamy 10 tyg po nieudanym transferze i z wynikami do immunologa. Więc pewnie 2023 Nas zastanie😔
Dziś natknęłam się na taki cytat:
,,Jeżeli Bóg dopuszcza by coś w twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego."
I bardzo chce w to wierzyć ♥️ -
Ewe000 wrote:Do jakiego immunologa chodzisz?👩32l Allo-mlr 2021 - 21%, 2022-0% Kir Bx, Ana ujemne, trombofilia, NK-18%
👨33l Oligozoospermia azoospermia
👧 10.2016 cud❤️
03.2019 punkcja 2❄️, jeden zarodek podany, beta 0
04.2019❄️ beta 252 ❤️ niestety w 17tc 👼 powikłania po amniopunkcji 😭
10.2019❄️ beta 0
07.2020 punkcja 3 ❄️, jeden zarodek podany, beta 0
👧 12.2023 drugi cud ♥️
immunologia:
Docent P. Zalecenia dwóch szczepień limfocytami i doszczepienie w ciąży
Doktor S. Accofil,encorton i neoparin
został ❄️
'' Nie czekajcie, Ja nie wrócę,
Nie spieszcie się, Ja poczekam" 👼♥️ -
MałaMi90 wrote:Koniec września mam wizytę.. Więc wtedy się dowiem mam zrobić moje kariotypy. Bo ja przekazałam zły gen. Pani dr ma porozmawiać z genetykiem jakie mamy szansę.. I zastanowić się nad badaniem zarodków
-
MałaMi90 wrote:Kurcze nie znam się porozmawiaj z Panią dr...
Kiedy podchodzicie do kolejnego transferu?
Właśnie jeszcze nie wiem, nie podjęliśmy decyzji. Na razie potrzebuję jeszcze chwilę żeby złapać oddech.
Moniatka a Wy na jakim teraz jesteście etapie?Styczeń 2021 - rozpoczęcie leczenia w invimed Katowice/dr S.
Kwiecień 2021 - IUI
Maj 2021 - IUI
Czerwiec 2021 - IUI
Styczeń 2022 - start stymulacji do in vitro
4 blastki- efekt w postaci 1 ciąży biochemicznej -
Hej dziewczyny! Tak tu ostatnio powiało smutkiem, że nie wiedziałam jak Wam to napisać. Byłam wczoraj na wizycie, jest 12,7 mm człowieka a serduszko bije 165 uderzeń na minutę. Z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej jestem okropnie przerażona, żeby wszystko było już dobrze... Mam nadzieję, że przełamię te czarne chmury jakie zawisły nad InviMed Katowice i teraz będzie seria pięknych ciąż!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2022, 19:58
milkaczar, Sara00 lubią tę wiadomość
-
Moniatka wrote:Hej dziewczyny! Tak tu ostatnio powiało smutkiem, że nie wiedziałam jak Wam to napisać. Byłam wczoraj na wizycie, jest 12,7 mm człowieka a serduszko bije 165 uderzeń na minutę. Z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej jestem okropnie przerażona, żeby wszystko było już dobrze... Mam nadzieję, że przełamię te czarne chmury jakie zawisły nad InviMed Katowice i teraz będzie seria pięknych ciąż!
No super gratulacje 🥰🥰🥰 który to tydzień?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Moniatka wrote:Hej dziewczyny! Tak tu ostatnio powiało smutkiem, że nie wiedziałam jak Wam to napisać. Byłam wczoraj na wizycie, jest 12,7 mm człowieka a serduszko bije 165 uderzeń na minutę. Z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej jestem okropnie przerażona, żeby wszystko było już dobrze... Mam nadzieję, że przełamię te czarne chmury jakie zawisły nad InviMed Katowice i teraz będzie seria pięknych ciąż!
Gratuluję i trzymam kciuki🥰🥰🥰 jak się czujesz? -
MałaMi90 wrote:No super gratulacje 🥰🥰🥰 który to tydzień?
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
Kasiek0806 wrote:Gratuluję i trzymam kciuki🥰🥰🥰 jak się czujesz?
-
Ogromne gratulacje♥️ Trzymam mocno kciuki żeby ciąża rozwijała się u Ciebie książkowo i wszystko było jak najlepiejStyczeń 2021 - rozpoczęcie leczenia w invimed Katowice/dr S.
Kwiecień 2021 - IUI
Maj 2021 - IUI
Czerwiec 2021 - IUI
Styczeń 2022 - start stymulacji do in vitro
4 blastki- efekt w postaci 1 ciąży biochemicznej -
Moniatka wrote:No właśnie dobrze 🙈 Z jednej strony to dobrze, ale oczywiście człowiek to się martwi, że to może nienormalne🙈 Pani doktor stwierdziła, że kobiety gorzej się czują, ponieważ jak zajdą w ciążę mają nagle wzrosty poziomu hormonów, a ja jestem tak obstawiona lekami, że te hormony są już od dłuższego czasu na wyższym poziomie i organizm jest w miarę przystosowany do nowej sytuacji.
Oby cały czas samopoczucie sprzyjało i wszystko szło pomyślnie 😉 -
Moniatka wrote:Hej dziewczyny! Tak tu ostatnio powiało smutkiem, że nie wiedziałam jak Wam to napisać. Byłam wczoraj na wizycie, jest 12,7 mm człowieka a serduszko bije 165 uderzeń na minutę. Z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej jestem okropnie przerażona, żeby wszystko było już dobrze... Mam nadzieję, że przełamię te czarne chmury jakie zawisły nad InviMed Katowice i teraz będzie seria pięknych ciąż!👩32l Allo-mlr 2021 - 21%, 2022-0% Kir Bx, Ana ujemne, trombofilia, NK-18%
👧 10.2016 cud❤️
10.2019❄️ beta 0
👧 12.2023 drugi cud ♥️
immunologia:
został ❄️
Ania90. wrote:Gratulacje 🥰
MałaMi90, Ania90. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, które na "dniach" będą w trakcie procedury, przygotowań itd. Jest w aptekach problem z prolutex, ja jechałam do Rybnika, tam jeszcze byli całkiem nieźle zaopatrzeni, ale raczej bieda. W aptekach mają, ale pojedyncze opakowania, więc jakby lekarze wypisywali Wam recepty, poproście, żeby każde opakowanie było na osobnej recepcie. Będzie Wam łatwiej kupić.
-
Sara00 wrote:Nurtuje mnie pytanie, czy podczas transferu lekarz pokazywał Wam na USG umieszczony zarodek ? Lub jakoś skomentował że on go widzi , że tam jest ?🫣🤔👩32l Allo-mlr 2021 - 21%, 2022-0% Kir Bx, Ana ujemne, trombofilia, NK-18%
👧 10.2016 cud❤️
10.2019❄️ beta 0
👧 12.2023 drugi cud ♥️
immunologia:
został ❄️
Sara00 wrote:Nurtuje mnie pytanie, czy podczas transferu lekarz pokazywał Wam na USG umieszczony zarodek ? Lub jakoś skomentował że on go widzi , że tam jest ?🫣🤔