X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED Katowice
Odpowiedz

INVIMED Katowice

Oceń ten wątek:
  • elaela10 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka96 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Poszukuje dobrej kliniki i polecenia lekarza prowadzącego w Katowicach/ na Śląsku.
    Wybaczcie, ale nie dam rady przebrnąć czy kogoś tutaj polecałyście 😅
    Jak oceniacie invimed Katowice?
    Mierzymy się głównie z obniżonymi parametrami nasienia, ale potrzebuje też dobrego ginekologa bo do tej pory dostałam sprzeczne informacje co do tego czy mam czy nie mam pcos.
    Będę bardzo wdzięczna za polecenia, ale też antypolecenia żeby nie tracić czasu ;)

Wystarczy przewinąć kilka stron do tyłu tak naprawde nie trzeba daleko szukać, a zawsze mozesz dowiedziec sie czegos przydatnego. Generalnie dużo zalezy od lekarza. Najczęściej polecany jest dr Kobielski i dr Sodowska :)

Czynnik męski
    AMH 1,33

Invimed, dr K.

24.06 start 💉
    28.06 - monitoring 🥚 rosną
    3.07 - 12 🥚 na lewym jajniku, 14 na prawym
    8.07 - punkcja pobrano 13 komórek
    15.07 karta z hodowli: 4AA❄️, 4AA❄️, 4AB❄️, 4BB❄️, 4BB❄️
    lipiec - transfer 😞
    wrzesien - biochem
    listopad - transfer 😞
‹‹ 438 439 440 441 442
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ