INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:A gin nie kazał badać Ana3? Nie mam pojęcia szczerze mówiąc ja robiłam to na własną rękę, gin mi nie kazał i najpierw zrobiłam tylko Ana1 które wyszło 1:100 i gin mówi, że ewidentnie pozytywne i kazał to Ana2. Dopiero jak dostanę wynik, to pójdę 1szy raz do immunologa, może uda mi się na 6 października
Sellina podpytaj dr Cygal o immunologa bo kiedyś któras dziewczyna pisała, że ta jej kogoś poleciłaSelina lubi tę wiadomość
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Anecia666 wrote:Sellina podpytaj dr Cygal o immunologa bo kiedyś któras dziewczyna pisała, że ta jej kogoś poleciła
Selina lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyTerminy do Sydora w Krk są na 2gą połowę listopada będę próbowała jeszcze do Tarnowa dzwonić i jestem na liście rezerwowej do Gyncentrum do niego zapisana, echh to jakaś masakra, że mamy tak mało dobrych immunologów
Dostałam formularze z Invimed do wypełnienia, mail pełna profeska Jestem miło zaskoczona. W klinice M. w Krakowie na szybko wypełniałam kartę a później jeszcze wywiad u pielęgniarek, gdzie nie pilnowały kolejności pod gabinetem i mi się jakieś 2 kobiety wryły w kolejkę byłam tak wściekła, bo miałam przez to duże opóźnienie do lekarza. Jednak klinika klinice nie równa... -
Selina, mają teraz immunologa jeszcze w Gdyni, wiem że to kawałek ale może będziesz miała ochotę. Przyjmuję normalnie w Invimedzie2016:
Starania naturalne.
Działamy.
2017
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Terminy do Sydora w Krk są na 2gą połowę listopada będę próbowała jeszcze do Tarnowa dzwonić i jestem na liście rezerwowej do Gyncentrum do niego zapisana, echh to jakaś masakra, że mamy tak mało dobrych immunologów
Dostałam formularze z Invimed do wypełnienia, mail pełna profeska Jestem miło zaskoczona. W klinice M. w Krakowie na szybko wypełniałam kartę a później jeszcze wywiad u pielęgniarek, gdzie nie pilnowały kolejności pod gabinetem i mi się jakieś 2 kobiety wryły w kolejkę byłam tak wściekła, bo miałam przez to duże opóźnienie do lekarza. Jednak klinika klinice nie równa...Mikołaj 25.04.2011
-
Kozamonia, kiedy wybierasz się na połówkowe? Nam przesunęli termin o tydzień do przodu i idziemy w przyszły piątek.
Anecia666 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Co jak co, ale profesjonalizmu Invimedowi odmówić nie można Macierzyństwo z tego co dziewczyny pisały to obraz nędzy i rozpaczy. Z immunologów takim ogólnopolskim guru jest docent Paśnik z Łodzi.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Kozamonia, kiedy wybierasz się na połówkowe? Nam przesunęli termin o tydzień do przodu i idziemy w przyszły piątek.
Na granicznej wam przesunęli do przodu?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dopiero 12 października, także jeszcze musimy poczekać.
Na granicznej wam przesunęli do przodu?Mikołaj 25.04.2011
-
Selina Ja tam bym jechała hahaha, ale taką mam pracę, że mogę sobie pozwolić jak się na coś uprę to nie ma przebacz! Pojechałabym do tej Gdyni do Invimedu :p a mój mąż by tylko krzyczał hahahah
Innamorata88 nie znam tego Paśnika, ale ja zupełnie nie siedzę w temacie immunologii.
2016:
Starania naturalne.
Działamy.
2017
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualny
-
MiKi23 wrote:hej kobietki;)
mam pytanie czy w Invimedzie robią monitoringi, transfery i pobrania komórek w weekendy?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
MiKi23 wrote:dziękuje dziewczyny za odp
już nie mogę się doczekać tej wizyty;)
idziemy do dr. Cygal, którą polecałyście
innamorata dużo &&& za udane badanie wszystko na pewno będzie ok
Musi być dobrze! Po tylu przejściach wszystkim nam to się należy!! ❤️❤️Mikołaj 25.04.2011