INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
lindalia wrote:Dobra. Zatrzymałam się jak miałaś 28 tydzień. Teraz jestem w szoku, że to zaraz.
Dlatego pytam o tą wcześniejszą akcję, bo mówię "wft jaka akcja w 28 tygodniu"dobuska lubi tę wiadomość
Danadana -
Dzudi 💔💔💔 ogromnie przykro 😢
Jesteśmy dla Ciebie, gdybyś nas potrzebowała.
Wierzę, że w końcu się uda, masz jeszcze ❄️❄️ jest nadzieja 💪Nat. ciąża - Poronienie 8 t.c. 09.2018
PCOS, nied. tarczycy, IO
PAI1 hetero, MTHFR homo
Od 2018 dalsze starania, IUI, bez skutku
2021 InVitro IMSI uzyskano 2 blastki
Transfer świeży 2.06.2021 4AA c.bioch.
Transfer 2.07.2021❄️ 4BA 🙏
6 dpt ⏸️
10.03.2022 Wiktor 3825 g 🥰
03.2023 walczymy o rodzeństwo 💪
Pobrane 18 🥚11 dojrzałych
Mamy 6 ❄️
3x 4ba, 4bb, 3aa, 3ba
25.04 transfer ❄️ 4ba
6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 64, 9 dpt beta 194, 11 dpt beta 542, 13 dpt beta 1299 , 20 dpt beta 10734, 27 dpt ❤️ 0,75 cm, 30 dpt ❤️ 0,94 cm
9+4 🖤 dziewczynka. łyżeczkowanie -
Ja juz po transferze-trzymajcie kciuki🙏💞🙏💞🍀❄✊
Geraltowa, Nika1, Dzudi, dobuska, penceence, ZielonaPaprotka, plinka2017, Danadana, Agnieszka0011, Nerwusek92, katrinka2609, lindalia, Night, kate2friend, mo_Nika lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
nick nieaktualnyDanadana wrote:Ja dziś miałam wizytę. Szyjka mi się zaczęła już skracać i mały jest nisko z główką, także ona przewiduje szybszą akcję niż wolniejszą. przynajmniej utył konkretnie, już ma około 2kg. Zdjęcia niestety nie ma , bo cały czas jest twarzą do mojego kręgosłupa. 😂
-
nick nieaktualny
-
A u mnie znowu nowości. Byłam na wizycie po nieudanym transferze u Doktor Kuczyńskiej (w zastępstwie bo mój lekarz jest na urlopie, ale i tak w pierwszej kolejności chciałam trafić do Doktor, ale nie było miejsca wiec zostałam u Prof.) powiedziałam jej o moim problemie z endometrium, że nie rośnie na viagrze, estrofemie itp. Zaproponowała mi stymulację endo lekami do wzrostu pęcherzyków (małe dawki) a przy okazji usg powiedziała że jajniki ładnie wyglądają jest około 8 pęcherzyków wiec dodatkowo jak urosną zrobimy koleją punkcję żeby było więcej zarodków. Zadowolona jestem bo cenowo wyjdzie to malutko a może uda się chociaż jeden zarodek dodatkowo mieć 😊
Danadana, dobuska, Geraltowa, plinka2017, Sosenka, Nerwusek92, katrinka2609, penceence, lindalia, Nika1, mo_Nika lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:A u mnie znowu nowości. Byłam na wizycie po nieudanym transferze u Doktor Kuczyńskiej (w zastępstwie bo mój lekarz jest na urlopie, ale i tak w pierwszej kolejności chciałam trafić do Doktor, ale nie było miejsca wiec zostałam u Prof.) powiedziałam jej o moim problemie z endometrium, że nie rośnie na viagrze, estrofemie itp. Zaproponowała mi stymulację endo lekami do wzrostu pęcherzyków (małe dawki) a przy okazji usg powiedziała że jajniki ładnie wyglądają jest około 8 pęcherzyków wiec dodatkowo jak urosną zrobimy koleją punkcję żeby było więcej zarodków. Zadowolona jestem bo cenowo wyjdzie to malutko a może uda się chociaż jeden zarodek dodatkowo mieć 😊
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
Danadana -
Ula30 wrote:Ale fajnie . Przypomnij mi, który Ty masz t.c.? Dobrze pamiętam, że już około 33+5? Ja dopiero za 1,5 tyg dowiem się jak sytuacja co do wagi i szyjki. Póki co, jak wczoraj aplikowałam lactovaginal, to tylko sięgnęłam ja palcem (wcześniej się to raczej nie udawało) i na mój palec była miękka, no ale zobaczymy 8.07 🙂.Danadana
-
Motyl12 wrote:Ja juz po transferze-trzymajcie kciuki🙏💞🙏💞🍀❄✊
plinka2017, Motyl12 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
dobuska wrote:Geraltowa, gratuluję wejścia w 10 tydzień! Drugi trymestr już się czai za rogiem! Jak się czujesz?
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
nick nieaktualny
-
Geraltowa wrote:Szczerze mówiąc chciałabym żeby ten miesiąc zleciał jak najszybciej i żeby było już po prenatalnych. Wtedy PLANUJE się uspokoić 😉 mocno rozmyślamy z mężem czy zdecydować się na NIFTY. A Wy planujecie robic, dziewczyny tu z forum robiły? W czw idę do lekarza nr 1, także może coś mądrego mi doradzi w tej kwestii. A takto czuje się dobrze, czasem mnie sen w środku dnia dopadnie 😉 a jak się macie z Kajtkiem? Też się nie możesz doczekać aż brzuszek wyskoczy? Chociaż mi czasem już wyskakuje ale to od wzdęcia🤪
Rozumiem, że dalej nie wybrałaś lekarza? Co do Nifty nic jeszcze się nie orientowałam. Tak naprawdę nawet nie wiem, co to miałoby wykryć. Muszę się zainteresować tematem.
Co do brzucha to ja nie wiem... mi brzuch odstaje, a wieczorami to już mam czwarty miesiąc. Nie idzie go wciągnąć, ale ja podejrzewam, że to dlatego, że miałam troszkę brzuszka przed ciążą i teraz mi go wypchnęło po prostu. I chociaż brzuch wygląda ciążowo, to jednak zakrywam go, bo to za wcześnie jeszcze. -
nick nieaktualnyGeraltowa wrote:Szczerze mówiąc chciałabym żeby ten miesiąc zleciał jak najszybciej i żeby było już po prenatalnych. Wtedy PLANUJE się uspokoić 😉 mocno rozmyślamy z mężem czy zdecydować się na NIFTY. A Wy planujecie robic, dziewczyny tu z forum robiły? W czw idę do lekarza nr 1, także może coś mądrego mi doradzi w tej kwestii. A takto czuje się dobrze, czasem mnie sen w środku dnia dopadnie 😉 a jak się macie z Kajtkiem? Też się nie możesz doczekać aż brzuszek wyskoczy? Chociaż mi czasem już wyskakuje ale to od wzdęcia🤪
Geraltowa lubi tę wiadomość