INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoanniks wrote:Ładny wyniki , trzymam kciuki za hodowlę i blastki ✊. Będziesz mieć transfer świeży?
Nie nie, bo progesteron za wysoki 🙃Dżoanniks lubi tę wiadomość
11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer , 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀
34 dpt Mamy jedno ❤
-
Aguś93 wrote:Nie nie, bo progesteron za wysoki 🙃
Kurczę, chciałam zacytować tylko. No ja też miałam za wysoki progesteron. Ale ja nie żałuję, bo miałam bolesny okres po i generalnie chyba lepiej wyszło tak jak wyszło .Aguś93 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
lindalia wrote:Ja Prolutex brałam o 6:00, tak sugerował doktor, że z rana będzie najlepiej.
A pierwsza ampulke masz wziąć dzisiaj jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2021, 19:11
-
lindalia wrote:Super, ze dostałaś protokół. A jak tam amh, badałas ponownie?
Jakie leki masz rozpisane w protokole?
AMH wyszło 0,8 więc czterokrotne podrosło 😃
Mam rozpisany Puregon, Lamettę, i Orgalutran tak jak w poprzedniej
Tyle ze teraz Puregon 200 a później 300
Zobaczymy czy będzie efekt bo to moja ostatnia stymulacja
Więcej juz nie dam rady 😔 -
Night wrote:Będziesz miała badania krwi - morfologia, glukoza, estradiol i kilka innych. Ja wizytę miałam dopiero na 15, ale że ostatnim posiłkiem było śniadanie o 10 to doktor zlecił badania.
Powodzenia z nowym cyklem!
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć 😚😚 -
Geraltowa wrote:Dziękuję że pytasz 🙂 brzusio jest to w końcu pierwszy raz mogę się pochwalić na forum 🥰 dopiero teraz w 6 miesiącu zaczął intensywniej rosnąć, czuję że rośnie bo skóra na brzuchu bardzo swędzi i co chwila muszę smarować. Także w końcu się doczekałam! A Twój brzusio już rośnie czy będziesz musiała jeszcze na niego poczekać?
https://zapodaj.net/6cf4c54f0f079.jpg.html
U nas wszystko dobrze, cały czas czuje się świetnie. A jak u Was i jak się czujesz? ❤️ Macie już jakiś kompromis imienny? 😉
Jaki brzusio 🥰🥰🥰
Ja mam większy bez ciąży 🙈
Pięknie wyglądasz ❤️Geraltowa lubi tę wiadomość
-
Marzycielka7 wrote:AMH wyszło 0,8 więc czterokrotne podrosło 😃
Mam rozpisany Puregon, Lamettę, i Orgalutran tak jak w poprzedniej
Tyle ze teraz Puregon 200 a później 300
Zobaczymy czy będzie efekt bo to moja ostatnia stymulacja
Więcej juz nie dam rady 😔
Kiedy spodziewasz się okresu? 😊 ja dzis dostalam i od jutra ruszam ze stymulacja. Rowniez mam zgłosic sie w 7 lub 8 dniu. To moje pierwsze podejście, jestem bardzo ciekawa co to będzie... 🙈 z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej strony duzy strach, ale pewnie kazda z nas zmaga się z tym samym... 🙈
-
Marzycielka7 wrote:Nie dziękuję by nie zapeszyć 😉😘
Jak patrze na Twój paseczek to nie wiem kiedy re tygodnie zleciały 😁
A ogolnie jak się czujecie dziewczyny ? 🥰
Dziękuję, ja jakoś daje radę, poza więzadłami jest okej, chociaż robi się coraz trudniej podczas takich czynności, jak ubieranie butów.
No i powoli zaczyna się tak, że przedmioty, które upadają na podłogę, tracą dla mnie znaczenie 🤣🤣🤣
Ale mocne kopniaki wynagradzają wszystko. Zaczynajac od tych lat starań, kończąc na wszystkich bólach ❤️❤️❤️Marzycielka7, agulla1, Geraltowa lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Ja tez nie mam pojęcia, kiedy to zleciało…
Dziękuję, ja jakoś daje radę, poza więzadłami jest okej, chociaż robi się coraz trudniej podczas takich czynności, jak ubieranie butów.
No i powoli zaczyna się tak, że przedmioty, które upadają na podłogę, tracą dla mnie znaczenie 🤣🤣🤣
Ale mocne kopniaki wynagradzają wszystko. Zaczynajac od tych lat starań, kończąc na wszystkich bólach ❤️❤️❤️👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Kasiaa93 wrote:Kiedy spodziewasz się okresu? 😊 ja dzis dostalam i od jutra ruszam ze stymulacja. Rowniez mam zgłosic sie w 7 lub 8 dniu. To moje pierwsze podejście, jestem bardzo ciekawa co to będzie... 🙈 z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej strony duzy strach, ale pewnie kazda z nas zmaga się z tym samym... 🙈
Ja za jakiś tydzień powinnam dostać okres ale on tak lubi mi się przestawiać ze nie wiem jak to będzie 😬
Choć fajnie ze będziemy w podobnym czasie przechodzić to samo
Trzymam kciuki za Ciebie ✊✊✊Kasiaa93 lubi tę wiadomość
-
Geraltowa jaka zgrabizna w tym tc-brzysio taki malutki😁ja jestem w drugiej połowie 3ciego a mam taki jak Ty teraz🙈
Dzudi tez super-mozesz już chwalić się pięknym ciążowym brzuszkiem💓Geraltowa lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
dobuska wrote:Nooo powiem Ci, że takie mocne 70-80%
Najdroższe kupione 🤣👪🐶🌲
Invimed Poznań
Co do objawów ciąży to ja bardzo źle się czułam: juz od 4dpt szybko się męczyłam, pot potrafił oblać mnie w sekundę, często siusiałam i byłam senna...
Trzymam kciuki Agulla i za resztę również-Wam też musi dopisać w końcu szczęście 🍀🤗🐣👶💓
agulla1, Marta123 lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
lukaszkowa wrote:No i prawidłowo . Ja uwazam, ze lepiej miec ciut wczesniej. Rzeczy do szpitala lepiej tez miec gdzies przygotowane. Ja rodzilam z babką, ktora była w 33tc i nie miala nawet gatek z siatki i chodzila tak z podkladem w ręce - dramat, dałam jej jedne gaciorki
Mi jeszcze po drodze wypadają święta, a potem w styczniu to już może być różnie. Podobno w 39 tygodniu najpóźniej wezmą mnie do szpitala przez cukrzycę na insulinie, więc to wypadnie pod koniec stycznia.
Dlatego ja do grudnia chcę kupić wszystko, a później już na spokojnie takie rzeczy jak pranie czy pakowanie torby.
A ten czas leci coraz szybciej, jakby ktoś włączył przewijanie 🙊😄
Edit: chociaż powiem Ci, że jak już na suwaczku pojawi się 30 tydzień, to chyba zacznę panikować…🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2021, 22:30
-
dobuska wrote:Powiem Ci, że ja właśnie przez takie historie wzięłam się za to szybciej. Moja sąsiadka wyładowała w podobnym czasie na porodówce, jak ta pani z Twojej historii i nie miała totalnie nic, bo jej wszyscy mówili, że za wczesnie. To był dramat, jak jej mąż biegał po sklepach i kupował wszystko jak leci 🙈
Mi jeszcze po drodze wypadają święta, a potem w styczniu to już może być różnie. Podobno w 39 tygodniu najpóźniej wezmą mnie do szpitala przez cukrzycę na insulinie, więc to wypadnie pod koniec stycznia.
Dlatego ja do grudnia chcę kupić wszystko, a później już na spokojnie takie rzeczy jak pranie czy pakowanie torby.
A ten czas leci coraz szybciej, jakby ktoś włączył przewijanie 🙊😄
Edit: chociaż powiem Ci, że jak już na suwaczku pojawi się 30 tydzień, to chyba zacznę panikować…🙈👪🐶🌲
Invimed Poznań
dobuska wrote:Wystarczy, że widzę ile ma Jasiek i Ci wierzę…
Jak się macie?
dobuska, Marzycielka7 lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g