INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaAnia1 wrote:Jest dziś 10 dpt beta 751
8 dpt beta 287
Miałaś 1 czy 2 zarodki podawane?AniaAnia1, AgulaM lubią tę wiadomość
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
Ania mega beta! Rosnijcie zdrowo🥰🥰
AniaAnia1 lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Nobi wrote:Drogie Panie z Poznania i okolic, to znów ja, po prośbie
Witam się na początku szóstej procedury, tym razem mam krótki protokół z agonistą, proszę trzymać kciuki, żebym tym razem miała jakieś komórki
Czy ma któraś z Was jeden zbędny zastrzyk gonapeptylu lub decapeptylu? Brałam dziś pojedyncze leki ze swojej klinki oddalonej o 500 km od domu i się kopsnęłam w obliczeniachJeśli nie znajdę pojedynczej dawki, to będę musiała zakupić całe opakowanie 7 sztuk…
-
Hydra wrote:Jestem po wizycie u doktor, w połowie sierpnia zaczynam stymulację czekam na @ i działam z zastrzykami. Mam stosować puregon 150 jednostek przez 8 dni i przyjść na podgląd między 6/7 dniem stosowania. Ktoś miał podobny schemat i leki? Jakie były efekty? Mam Amh 3.71 i brak problemów z owulacja wiec doktor mówi ze taka dawka u mnie powinna dać efekt ale mimo wszystko się stresuje.
AgulaM, Tranquilo, Hydra lubią tę wiadomość
-
Hydra wrote:Jestem po wizycie u doktor, w połowie sierpnia zaczynam stymulację czekam na @ i działam z zastrzykami. Mam stosować puregon 150 jednostek przez 8 dni i przyjść na podgląd między 6/7 dniem stosowania. Ktoś miał podobny schemat i leki? Jakie były efekty? Mam Amh 3.71 i brak problemów z owulacja wiec doktor mówi ze taka dawka u mnie powinna dać efekt ale mimo wszystko się stresuje.
Hydra lubi tę wiadomość
-
AniaAnia, super, gratuluję
Dżoanniks jak samopoczucie?
Fresaaa działasz już z badaniami?
Ja dzisiaj poszłam na podgląd do ginekologa w Lux Med. I dostałam kubeł zimnej wody na głowę... to, że nic nie uroslo w jajnikach w tym cyklu, to pół biedy. Ale przy okazji stwierdził, że mam niszę w bliznie po cc i wcale nie wie, czy ja powinnam w ciążę zachodzić. Jestem w szoku! Cc mialam 7 lat temu, w styczniu tego roku sonohsg u dr L nie wykazało takiej zmiany, potem od kwietnia jakieś plamienia po miesiączce. Sygnalizowałam to 4 (!) lekarzom i dopiero ten to zauwazyl. No spadłam z krzesła...AniaAnia1 lubi tę wiadomość
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Okinny wrote:AniaAnia, super, gratuluję
Dżoanniks jak samopoczucie?
Fresaaa działasz już z badaniami?
Ja dzisiaj poszłam na podgląd do ginekologa w Lux Med. I dostałam kubeł zimnej wody na głowę... to, że nic nie uroslo w jajnikach w tym cyklu, to pół biedy. Ale przy okazji stwierdził, że mam niszę w bliznie po cc i wcale nie wie, czy ja powinnam w ciążę zachodzić. Jestem w szoku! Cc mialam 7 lat temu, w styczniu tego roku sonohsg u dr L nie wykazało takiej zmiany, potem od kwietnia jakieś plamienia po miesiączce. Sygnalizowałam to 4 (!) lekarzom i dopiero ten to zauwazyl. No spadłam z krzesła...
O kurczę Okinny, czy można z tym coś zrobić? Nieciekawie to zabrzmiało.
Dziękuję za pytanie. Czuję się dobrze. Zarówno psychicznie jak i fizycznie, jakbym w ciąży nie była. Tylko tyle, że cycki bolą
.
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Dżoanniks wrote:O kurczę Okinny, czy można z tym coś zrobić? Nieciekawie to zabrzmiało
.
Dziękuję za pytanie. Czuję się dobrze. Zarówno psychicznie jak i fizycznie, jakbym w ciąży nie była. Tylko tyle, że cycki bolą
.
Cudownie, że po takim czasie trudów ciaza nie jest dla Ciebie uciążliwa:)
Wiesz co, na razie to wiem (z netu...) tyle, że wszystko zalezy od grubości blizny, której dzisiejszy lekarz nie oceniał. Jesli za cienka, to do operacji i potem co najmniej pół roku przerwy od starań. Jeśli w miarę, to można próbować, licząc się z ryzykiem pęknięcia macicy. A największy paradoks to to, że to miał być pierwszy cykl, kiedy mąż może mieć już lepsze wyniki po operacji żylaków. Szach mat - powiedział los17 cs
🏳
Okinny wrote:Cudownie, że po takim czasie trudów ciaza nie jest dla Ciebie uciążliwa:)
Wiesz co, na razie to wiem (z netu...) tyle, że wszystko zalezy od grubości blizny, której dzisiejszy lekarz nie oceniał. Jesli za cienka, to do operacji i potem co najmniej pół roku przerwy od starań. Jeśli w miarę, to można próbować, licząc się z ryzykiem pęknięcia macicy. A największy paradoks to to, że to miał być pierwszy cykl, kiedy mąż może mieć już lepsze wyniki po operacji żylaków. Szach mat - powiedział los
To rzeczywiście pech 😓. Ale że nikt wcześniej tego nie zdiagnozował to aż ciężko uwierzyć.Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Dżoanniks wrote:To rzeczywiście pech 😓. Ale że nikt wcześniej tego nie zdiagnozował to aż ciężko uwierzyć.
Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to że to się pojawiło niedawno, w kwietniu. Sonohsg mialam w grudniu. Jednoczesnie z tych 4 lekarzy, którym mowilam o plamieniach (objaw tej całej niszy), tylko 2 oglądało macicę. 2 tylko zajrzało w jajniki, a temat plamień zignorowali. Idę jutro do dr L, zobaczymy, co powie...17 cs
🏳
Okinny wrote:Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to że to się pojawiło niedawno, w kwietniu. Sonohsg mialam w grudniu. Jednoczesnie z tych 4 lekarzy, którym mowilam o plamieniach (objaw tej całej niszy), tylko 2 oglądało macicę. 2 tylko zajrzało w jajniki, a temat plamień zignorowali. Idę jutro do dr L, zobaczymy, co powie...
Daj znać co powiedział. Trzymam kciuki za jednak dobre wieści.Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Hej, Dziewczyny !
Powiedzcie którego dnia cyklu mniej więcej wypada transfer?
Moja @ się oczywiście spóźnia, kiedy jest potrzebna. Próbuję sobie zaplanować wszystkoWiki1993 lubi tę wiadomość
Starania od 2017 r.
AMH 3,69 / 3,2 / 2,8
P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika +
- V R2 - układ heterozygotyczny
- PAI-1 - układ homozygotyczny
- brak Kirów implantacyjnych
I IVF Invimed Poznań
Punkcja 27.06
Transfer ❄️ 02.09.22 10dpt 378 12dpt 788 14dpt 1347 19dpt 7994 6tc ❌
Transfer ❄️ 09.12.22 8dpt 76,46 10dpt 178 14dpt 890 18dpt 4278 22dpt 16146
23dpt ❤️
7+2 serce przestało bić ❌
Ostatni ❄️ zdegradował ❌
II IVF Vitrolive Szczecin
Punkcja 03.07
Transfer 08.07 ❌
Transfer 21.10 CB ❌
Transfer 22.11 10dpt 202 12dpt 593 16dpt 3152 22dpt♥️
6+5 łyżeczkowanie ❌
Mamy jeszcze ❄️❄️ -
Zgania91 wrote:Hej, Dziewczyny !
Powiedzcie którego dnia cyklu mniej więcej wypada transfer?
Moja @ się oczywiście spóźnia, kiedy jest potrzebna. Próbuję sobie zaplanować wszystko
To zależy jak będzie ci rosło endometrium niestety. I rozstrzał może być spory w dniach. No ale tak myślę od 16-23 dc mniej więcej.Zgania91, Wiki1993 lubią tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️