INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgania rozumiem mocno Twoje rozzalenie, u mnie beta zawsze wynosiła 0. Nie byłam smutna ale wkwiona. Przy ostatnim niepowodzeniu wine upatrywałaś w braku heparyny, teraz ją miałas i nie ma zmiany. To nie jest zawsze tak, ze dokładasz jakas rzecz i jest zawsze ok. Cos trzeba robic ale musisz tez zmienic nastawienie skoro lekarz nie potrafi. Pamietaj tez, ze ciaze naturalne tez koncza sie szybko a nastepna jest ok. Mam w najblizszym otoczeniu duzo takich par i tak jak pisze Magda moze warto zbadać materiał, to myślę da najwięcej odpowiedzi. Kolejna rzecza jest Medart. Oni badaja zarodki na potęgę ale nie mają topowej skutecznosci. Poczytaj sobie, ochłoń i pamiętaj, ze to jest loteria i badaj dalej ale z myślą, że to może pomóc a może nic nie dać. Ja miałam słabą jakosc komorek rowniez, potwierdzoną przez embriologa i polecam to spotkanie.
MarToosia lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Zgania rozumiem mocno Twoje rozzalenie, u mnie beta zawsze wynosiła 0. Nie byłam smutna ale wkwiona. Przy ostatnim niepowodzeniu wine upatrywałaś w braku heparyny, teraz ją miałas i nie ma zmiany. To nie jest zawsze tak, ze dokładasz jakas rzecz i jest zawsze ok. Cos trzeba robic ale musisz tez zmienic nastawienie skoro lekarz nie potrafi. Pamietaj tez, ze ciaze naturalne tez koncza sie szybko a nastepna jest ok. Mam w najblizszym otoczeniu duzo takich par i tak jak pisze Magda moze warto zbadać materiał, to myślę da najwięcej odpowiedzi. Kolejna rzecza jest Medart. Oni badaja zarodki na potęgę ale nie mają topowej skutecznosci. Poczytaj sobie, ochłoń i pamiętaj, ze to jest loteria i badaj dalej ale z myślą, że to może pomóc a może nic nie dać. Ja miałam słabą jakosc komorek rowniez, potwierdzoną przez embriologa i polecam to spotkanie.
Agatiii lubi tę wiadomość
-
Ma_gda wrote:Ja sie zgadzam oczywiście, że zmiana protokołu/lekarza/kliniki moze pomoc, ale moze tez nic nie dac i nie ma takiego prostego przelozenia ze zmien klinike na x, to sie na pewno uda albo ze jakis konkretny zestaw lekow gwarantuje sukces, bo tak jak piszesz - jest to droga prob i bledow. Ja tez nie mam do konca pewnosci co u mnie zadzialalo - czy zmiana kliniki, stymulacji, lekow czy moze po prostu musialam tyle czekac na dobry zarodek. Badania genetyczne zarodkow to tez jak piszesz zadna gwarancja, bo duzo jest na forum historii osob, ktore zarodki badaly, a i tak transfery sie nie udawaly. Mysle po prostu, ze jezeli z lekarzem robi sie nie po drodze, jezeli oczekujesz czegos innego, to warto dla wlasnego zdrowia psychicznego sie rozejrzec za innymi mozliwosciami, bo podejscie samego lekarza tak jak piszesz raczej sie nie zmieni i frustracja tylko bedzie narastac.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Ma_gda wrote:Ja sie zgadzam oczywiście, że zmiana protokołu/lekarza/kliniki moze pomoc, ale moze tez nic nie dac i nie ma takiego prostego przelozenia ze zmien klinike na x, to sie na pewno uda albo ze jakis konkretny zestaw lekow gwarantuje sukces, bo tak jak piszesz - jest to droga prob i bledow. Ja tez nie mam do konca pewnosci co u mnie zadzialalo - czy zmiana kliniki, stymulacji, lekow czy moze po prostu musialam tyle czekac na dobry zarodek. Badania genetyczne zarodkow to tez jak piszesz zadna gwarancja, bo duzo jest na forum historii osob, ktore zarodki badaly, a i tak transfery sie nie udawaly. Mysle po prostu, ze jezeli z lekarzem robi sie nie po drodze, jezeli oczekujesz czegos innego, to warto dla wlasnego zdrowia psychicznego sie rozejrzec za innymi mozliwosciami, bo podejscie samego lekarza tak jak piszesz raczej sie nie zmieni i frustracja tylko bedzie narastac.
Tak, wiem, że na niepłodność nie ma jednego złotego środka. Po prostu oczekiwałabym od lekarza drążenia, dalszej diagnostyki. I choć siedzę w tym już jakiś czas cały czas mnie dziwi, że będąc pod opieka prywatnej kliniki nadal trzeba samemu szukać odpowiedzi. Z reszta komu ja to mówię….
Każda z was praktycznie już tu była, pogłębiała na własna rękę diagnostykę i szukała odpowiedzi tez u innych lekarzy.
Niepłodność jest dosyć skomplikowanym problemem i oczekiwałabym holistycznego podejścia do mojego organizmu.
Dobrze, że jesteście i służycie zawsze radą. Bez tego pewnie zupełnie nie wiedziałabym co robić.
Wstępnie plan mam taki: embriolog aby potwierdzić bądź zaprzeczyć teorii dr, doc Paśnik i może badanie materiału. Porozmawiam o tym z lekarzem w szpitalu.Starania od 2017 r.
AMH 3,69 / 3,2 / 2,8
P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika +
- V R2 - układ heterozygotyczny
- PAI-1 - układ homozygotyczny
- brak Kirów implantacyjnych
I IVF Invimed Poznań
Punkcja 27.06
Transfer ❄️ 02.09.22 10dpt 378 12dpt 788 14dpt 1347 19dpt 7994 6tc ❌
Transfer ❄️ 09.12.22 8dpt 76,46 10dpt 178 14dpt 890 18dpt 4278 22dpt 16146
23dpt ❤️
7+2 serce przestało bić ❌
Ostatni ❄️ zdegradował ❌
II IVF Vitrolive Szczecin
Punkcja 03.07
Transfer 08.07 ❌
Transfer 21.10 CB ❌
Transfer 22.11 10dpt 202 12dpt 593 16dpt 3152 22dpt♥️
6+5 łyżeczkowanie ❌
Mamy jeszcze ❄️❄️ -
Dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale potrzebuję rady. Zastanawiamy się nad AZ, bo lekarz nam powiedział, że szanse z naszymi zarodkami są niewielkie. Czy możecie mi proszę powiedzieć jak wygląda cała procedura AZ w invimedzie? Któraś z Was ma może z tym doświadczenie?Starania od 12 miesięcy
➡️ Ona: AMH 0,5, słabe komórki
➡️ On: oligospermia (objętość nasienia 0,9 ml , liczba plemników 11 mln/ml) -
Zgania91 wrote:Tak, wiem, że na niepłodność nie ma jednego złotego środka. Po prostu oczekiwałabym od lekarza drążenia, dalszej diagnostyki. I choć siedzę w tym już jakiś czas cały czas mnie dziwi, że będąc pod opieka prywatnej kliniki nadal trzeba samemu szukać odpowiedzi. Z reszta komu ja to mówię….
Każda z was praktycznie już tu była, pogłębiała na własna rękę diagnostykę i szukała odpowiedzi tez u innych lekarzy.
Niepłodność jest dosyć skomplikowanym problemem i oczekiwałabym holistycznego podejścia do mojego organizmu.
Dobrze, że jesteście i służycie zawsze radą. Bez tego pewnie zupełnie nie wiedziałabym co robić.
Wstępnie plan mam taki: embriolog aby potwierdzić bądź zaprzeczyć teorii dr, doc Paśnik i może badanie materiału. Porozmawiam o tym z lekarzem w szpitalu.
Ja czytam też wątek miesięczny i w wielu klinikach diagnostyka niestety kuleje i dziewczyny też drążą same. Może do ostatniego transferu zmień lekarza na innego np dr L. Z tego co ostatnio ktoś pisał jest coraz bardziej otwarty na immunologię. I tak jak piszą dziewczyny przebadanie zarodków też nie daje 100% gwarancji że zarodki będą zdrowe.
A teraz przede wszystkim skup się na sobie na dobrym samopoczuciu. I jak już ochłoniesz to wtedy na pewno podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję. Przytulam mocno w tym ciężkim czasie.
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Zgania91 wrote:Dziękuje, ze pytasz. Czuje sie kiepsko, dużo gorzej niż ostatnio. Wtedy liczyłam, że to statystyka. Teraz wiem, że mam problem. Niestety nie poroniłam jeszcze, cały czas krwawię ale to tyle. Jutro z rana szpital.
Mam ogromny żal do lekarza, do kliniki.
Nie mówiłam wam wcześniej, ale dr jak przekazywał nam informacje o zatrzymaniu ciąży podważył fakt, że tydzień wcześniej było echo serca. W szpitalu miałam 2 usg, na każdym serce biło a on 2 razy powiedział ‚jeżeli rzeczywiscie’. Gdy zaproponowałam mu diagnostykę skoro mam na koncie 2 poronienia zrobił nam wykład z tego, że badania zarodków przy prawidłowym kariotypem są bez sensu. Immunologia też nie. Długi monolog, byłam w takich emocjach, że rozumiałam co drugie słowo.
Dr jest tylko za kolejnymi transferami, ponieważ uważa, że od początku moje komórki były kiepskiej jakości. Dobrze jest takie coś usłyszeć po 2 transferach… ponadto mam jeszcze jeden zarodek a lekarz już mówi o kolejnej stymulacji… Jestem mocno zraniona i rozżalona. Leczę się w klinice 2gi rok a tak naprawdę wiem tyle ile na początku. Nie znam nawet przyczyny mojej niepłodności. Zastanawiamy się nad zmianą kliniki, jeżeli ostatni zarodek nie da zdrowej ciąży. Lekarza na pewno zmienimy.
To tyle u mnie, dam znać jak już będzie po wszystkim.
Swoją drogą myslicie, że jeżeli z 4komorek powstały 3 zarodki, z czego już 2 dały ciąże to rzeczywiście komórki były złej jakości? Jak wyglada spotkanie z embriologiem? Mogę umówić sie na telefon czy osobiście?
Jak jesteś u dr. S to u niego z tego co widzę każda z nas ma zła jakość komórki,dlatego zmieniłam klinikę
Bardzo mi przykro że przechodzisz przez to,dużo zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 11:18
Agatiii lubi tę wiadomość
-
Hej,
W lutym podchodzę do IN VITRO u dr S. Będzie to moje pierwsze IN VITRO, mamy iść krótkim protokołem. Powiedzcie mi jak to wyglada? W których dniach cyklu są monitoringu? Czy po punkcji dostaje się L4? Jak on do tego podchodzi?👱🏻♀️26 🧔🏻♂️33
Starania od 09.2021
KIR AA, endometrioza, niedoczynność tarczycy.
AMH 0,7-0,9 (03.22) ➡️ 1,45 ng/ml (06.22) ➡️ 1,7 ng/ml (09.22) ➡️ 1,63 ng/ml 🆗 ➡️ 0,9 ng/ml (10.23)
03.23 I IVF
❄️4BA❄️4BA❄️3BB
28.03 FET ❄️4BA 💚
5dpt ⏸️ | 8dpt 25,24 |10dpt 49,94 | 14 dpt 436,9 | 16 dpt 1304 | 20dpt 5219 | 24dpt 9860 | 27dpt 💚 6+3 💔👼 łyżeczkowanie x2 😫
18.09 FET ❄️4BA ❌(accofil, EG)
13.11 FET ❄️3BB ❌(accofil, EG, heparyna)
01.24 II IVF ❌
➡️ Zmiana kliniki.
07.24 III IVF ❄️ 5AA po PGT-A -
MagdaWil wrote:Dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale potrzebuję rady. Zastanawiamy się nad AZ, bo lekarz nam powiedział, że szanse z naszymi zarodkami są niewielkie. Czy możecie mi proszę powiedzieć jak wygląda cała procedura AZ w invimedzie? Któraś z Was ma może z tym doświadczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 13:52
-
Zgania91 wrote:Tak, wiem, że na niepłodność nie ma jednego złotego środka. Po prostu oczekiwałabym od lekarza drążenia, dalszej diagnostyki. I choć siedzę w tym już jakiś czas cały czas mnie dziwi, że będąc pod opieka prywatnej kliniki nadal trzeba samemu szukać odpowiedzi. Z reszta komu ja to mówię….
Wstępnie plan mam taki: embriolog aby potwierdzić bądź zaprzeczyć teorii dr, doc Paśnik i może badanie materiału. Porozmawiam o tym z lekarzem w szpitalu.
Zgania jeśli mogę cos doradzić to warto rozważyć badanie materiału poronnego. Ja również bylam pacjentka dr S, wiedziałam, że ma swój świat i starałam się podchodzić z dystansem do niego, ale nie podpasowalo mi wlasnie to, że nie drążył tematu niepowodzen kolejnych transferów. Tylko gadka "widocznie to nie ten zarodek". Ja miałam 4 komórki, które dały 4 zarodki. 1 transfer - biochem. Po tym wdrożyłam leczenie Paśnika i 2 transfer się udał, ale w 9 tyg serduszko się zatrzymało. Zrobilam badanie materiału poronnego, okazało się że była wada genetyczna (kariotypy tez mielismy ok) bardzo to przezylam i balam się jak cholera kolejnego transferu, ze to sie powtorzy. Mimo wszystko badanie zarodka to byla to duża wskazówka dla Paśnika, że poronienie nie miało związku z immunologia. Na kolejny transfer przeniosłam się do dr Kuśnierczak (osobiście bardzo polecam)ale on również się nie udał (beta 0) - pomimo heparyny, leczenia immuno. Zalapal dopiero 4 zarodek (najsłabszy). Obecnie 31 tc, wszystko ok, ale do otrzymania wyników badań Nifty siedzialam jak na szpilkach bo balam się powtórki z 2 transferu.
Gdyby 4 transfer się nie udał przeniosłabym się do medartu . Wiem, że badanie zarodkow jest bardzo kontrowersyjne i nie daje to gwarancji udanego transferu, ale na pewno bym się na nie zdecydowala.
Życzę Ci powodzenia i dużo spokoju 🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 14:45
-
Nobi wrote:Hej! Zgłaszasz się na wizytę, rozmawiasz z lekarzem na temat tego wyboru i jeśli nadal jesteście zdecydowani, to embriolodzy zaczynaja szukać dla Was zarodka. Po około 3 tygodniach (zazwyczaj o takim czasie czytam) dostajesz telefon z zaproszeniem na wizytę, na której od lekarza dowiadujesz się informacji na temat zarodka i go adoptujecie bądź nie (po tej wizycie płacisz za znalezienie zarodka jeśli adoptowaliście). No a potem przygotowujesz się do transferu tak jak w procedurze ze swoimi zarodkami.
Dziękuję , czyli na zarodek się czeka 3 tygodnie? Bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, bo kojarzę że niektórzy czekają czasem dużo dłużej, nawet o parę miesięcy. Ale to pewnie zależy od organizmu, wyników badań itd, tak?
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, czy myślicie, ze warto robić histeroskopie przed procedurą? Jak wygląda to badanie dokładnie? Któraś z Was je może miała?Starania od 12 miesięcy
➡️ Ona: AMH 0,5, słabe komórki
➡️ On: oligospermia (objętość nasienia 0,9 ml , liczba plemników 11 mln/ml) -
Kasiaa93 wrote:Zgania jeśli mogę cos doradzić to warto rozważyć badanie materiału poronnego. Ja również bylam pacjentka dr S, wiedziałam, że ma swój świat i starałam się podchodzić z dystansem do niego, ale nie podpasowalo mi wlasnie to, że nie drążył tematu niepowodzen kolejnych transferów. Tylko gadka "widocznie to nie ten zarodek". Ja miałam 4 komórki, które dały 4 zarodki. 1 transfer - biochem. Po tym wdrożyłam leczenie Paśnika i 2 transfer się udał, ale w 9 tyg serduszko się zatrzymało. Zrobilam badanie materiału poronnego, okazało się że była wada genetyczna (kariotypy tez mielismy ok) bardzo to przezylam i balam się jak cholera kolejnego transferu, ze to sie powtorzy. Mimo wszystko badanie zarodka to byla to duża wskazówka dla Paśnika, że poronienie nie miało związku z immunologia. Na kolejny transfer przeniosłam się do dr Kuśnierczak (osobiście bardzo polecam)ale on również się nie udał (beta 0) - pomimo heparyny, leczenia immuno. Zalapal dopiero 4 zarodek (najsłabszy). Obecnie 31 tc, wszystko ok, ale do otrzymania wyników badań Nifty siedzialam jak na szpilkach bo balam się powtórki z 2 transferu.
Gdyby 4 transfer się nie udał przeniosłabym się do medartu . Wiem, że badanie zarodkow jest bardzo kontrowersyjne i nie daje to gwarancji udanego transferu, ale na pewno bym się na nie zdecydowala.
Życzę Ci powodzenia i dużo spokoju 🩷
Teraz też w invined można zrobić badanie genetyczne zarodka, gdzieś wysyłają, Medart będę każdemu odradzała, leczyłam się dość długo -
iska0108 wrote:Hej,
W lutym podchodzę do IN VITRO u dr S. Będzie to moje pierwsze IN VITRO, mamy iść krótkim protokołem. Powiedzcie mi jak to wyglada? W których dniach cyklu są monitoringu? Czy po punkcji dostaje się L4? Jak on do tego podchodzi?bajkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trochę mnie przeraziłyście, bo w poniedziałek też mam pierwszą wizytę u dr S. Przedtem slyszalam raczej pozytywne opinie, a teraz mam mieszane uczucia. Niestety to nasza 3 procedura i chcialabym trafić do kogoś kto się zna na rzeczy.👱♀️ 40lat
Cienkie endometrium
Mięśniak ( w niczym nie przeszkadza?)
PAI1- hetero, MTHR- hetero
KIR bx
👦38 lat
Azoospermia ( pojedyncze plemniki w nasieniu)
Maj 2021- I wizyta w klinice NOVUM
Lipiec 2021 -biopsja - pojedyncze plemniki
Wrzesień 2021- 1IVF - punkcja- 12 oocytów, 8 komórek dojrzałych, tylko 2 zapłodnione, dwudniowe ❄❄ cl.8b i cl.5c
Podanie ❄ cl.8b - beta < 0.8
30.12.2021- kriotransfer ( po rozmrożeniu cl.5c mamy cl.7c) -beta < 0,5
sierpień 2022 - mamy jeden 3dniowy zarodek 8A- beta <0,5
Styczeń 2023 - zmiana kliniki INVIMED POZNAŃ
luty 2023 rozpoczęcie stymulacji- decyzja o dawcy
Marzec 2023 ❄️3AB z 5 doby i ❄️4BB z 6 doby
25.04.23r. - transfer 2 ❄️❄️ 3AB i 4BB➡️ beta <0,5😭😭😭
Decyzja o AZ - transfer sierpień 2023- 4BB z 6doby- nieudany😭
AZ Czechy Reprofit Ostrava
11.07.24r.-transfer 6AA
11dpt. Beta <0,5 -
Transfer sie odbyl !!! Odpoczywamy już w domu we trojke ❤️❤️❤️❤️ 🥳🥳🥳
No więc do zapłodnienia było 17 dojrzałych oocytow, po 1 dniu przetrwalo 13 i tak było do dziś. Po konsultacji z lekarzem i embriolog zdecydowaliśmy się podać 2 zarodki a pozostałe 5 dzis zamrozić. Przy transferze pani embriolog odradziła mrożenia jednego bo był dla niej podejrzany. Także mamy na tą chwilę 4 ❄️ a reszta została w inkubatorze do 5-6 doby. Może jeszcze uda się coś z tego ugrać
Także dziś, pierwszy raz, od prawie 8 lat spełniło się nasze marzenie czy się uda czy nie to już mniej istotne, ważne że zrobiliśmy ogromny krok w przód i wierzę, że już niedługo będę w ciąży ❤️❤️Zgania91, Malowana lala, Dżoanniks, ........, MarToosia, Kiki25, bajkaa, Mysza28, katrinka2609 lubią tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Anka84 wrote:Dziewczyny trochę mnie przeraziłyście, bo w poniedziałek też mam pierwszą wizytę u dr S. Przedtem slyszalam raczej pozytywne opinie, a teraz mam mieszane uczucia. Niestety to nasza 3 procedura i chcialabym trafić do kogoś kto się zna na rzeczy.
jak już jesteś zapisana to idź do niego i sama ocenisz. ja uważam, że wiedzę ma ogromną i ma doświadczenie. bynajmniej ja miałam do niego pełne zaufanie. raczej jego sposób bycia po prostu jest dość specyficzny i też to nie każdemu odpowiada ;]Anka84 lubi tę wiadomość
1️⃣ IVF ❌
2️⃣ IVF ❌
3️⃣ IVF bhcg 6dpt - 42,8 ☺️ I 8 dpt - 111,7 😊 I 11 dpt - 414,2 🤩 I 13 dpt - 1177 😍 I 25 dpt - ❤️
Maleństwo jest z nami 🥰 -
AgulaM wrote:Transfer sie odbyl !!! Odpoczywamy już w domu we trojke ❤️❤️❤️❤️ 🥳🥳🥳
No więc do zapłodnienia było 17 dojrzałych oocytow, po 1 dniu przetrwalo 13 i tak było do dziś. Po konsultacji z lekarzem i embriolog zdecydowaliśmy się podać 2 zarodki a pozostałe 5 dzis zamrozić. Przy transferze pani embriolog odradziła mrożenia jednego bo był dla niej podejrzany. Także mamy na tą chwilę 4 ❄️ a reszta została w inkubatorze do 5-6 doby. Może jeszcze uda się coś z tego ugrać
Także dziś, pierwszy raz, od prawie 8 lat spełniło się nasze marzenie czy się uda czy nie to już mniej istotne, ważne że zrobiliśmy ogromny krok w przód i wierzę, że już niedługo będę w ciąży ❤️❤️
wow Agula niezły wynik ! właśnie czekałam na info od Cb to teraz trzymamy kciuki za powodzenie tego transferu no i za resztę zarodeczków do 5 doby. Dawaj znać za dwa dni jaki ich dalszy losAgulaM lubi tę wiadomość
1️⃣ IVF ❌
2️⃣ IVF ❌
3️⃣ IVF bhcg 6dpt - 42,8 ☺️ I 8 dpt - 111,7 😊 I 11 dpt - 414,2 🤩 I 13 dpt - 1177 😍 I 25 dpt - ❤️
Maleństwo jest z nami 🥰 -
Anka84 wrote:Dziewczyny trochę mnie przeraziłyście, bo w poniedziałek też mam pierwszą wizytę u dr S. Przedtem slyszalam raczej pozytywne opinie, a teraz mam mieszane uczucia. Niestety to nasza 3 procedura i chcialabym trafić do kogoś kto się zna na rzeczy.
Anka84 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Tranquilo wrote:wow Agula niezły wynik ! właśnie czekałam na info od Cb to teraz trzymamy kciuki za powodzenie tego transferu no i za resztę zarodeczków do 5 doby. Dawaj znać za dwa dni jaki ich dalszy los👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
AgulaM wrote:Karta informacyjna ma być dopiero w poniedziałek:)
no tak bo za dwa dni to będzie sobota ! no nic.. to czekamy do poniedziałku ;] odpoczywaj sobie teraz :*AgulaM lubi tę wiadomość
1️⃣ IVF ❌
2️⃣ IVF ❌
Maleństwo jest z nami 🥰