Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 10 maja 2019, 17:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate napewno się doczekasz. Tutaj te sytuacje wszystkie uczą nas cierpliwości każdy się doczeka i oby był szczęśliwy moment zakończenia. Dziś na wizycie zapytałam o te leki progesteron basines bo mam wykupione doustnie a on w protokole wpisał dopochwowo i mówił że te doustnie też można zaaplikowac dopochwowo i trzy razy dziennie. Mówił że rano mogę połknac a popołudniu i wieczorem na dół 😜. Endometrium już ładne więc w czwartek transfer. Może w dzień matki zrobię test choć to będzie dopiero 9 dpt.

    kate2friend, Asiulka84 lubią tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 2533 3580

    Wysłany: 10 maja 2019, 18:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ze mozna dopochwowo 😉 moze na Dzien matki Ty doczekasz sie testowania i dwoch kresek a ja nowego cyklu tego stymulowanego ☺️

    thgfs65gpu8ocaxc.png
    2021.05.05 crio blastki 4BB
    5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
    21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
    2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
    2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
    2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
    2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
    2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
    2021.10.03 usg ważę 700g❤

    Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
    2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
    2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
    11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
    klz9f71xqupqgh4t.png
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 10 maja 2019, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się boję rozczarowania. Gdy zobaczę dwie kreski to chyba zemdleje bo to będzie zbyt piękne. A powiedzcie mi ten proluteks i progesteron to trzeba brać nawet jeśli się uda i beta będzie rosła. Bo w protokole mam do 28 dc ale lekarz przepisał mi kolejne dawki na chyba dalsze dni. Bo mówiłam że mam dwa opakowania czyli na 14 dni

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 10 maja 2019, 19:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomóżcie mi dziewczyny bo już zglupialam mój dzisiejszy wynik progesteronu to 0,06 przed zaczeciem brania prolutexu i progesteronu basines. Czy ten wynik może być?? Od 2dc biorę estrofen. W dniu transferu musi być powyżej 10. Mam nadzieję że urośnie do czwartku bo od jutra już zastrzyk i aplikacja dopochwowa

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Karr Autorytet
    Postów: 792 864

    Wysłany: 10 maja 2019, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Pomóżcie mi dziewczyny bo już zglupialam mój dzisiejszy wynik progesteronu to 0,06 przed zaczeciem brania prolutexu i progesteronu basines. Czy ten wynik może być?? Od 2dc biorę estrofen. W dniu transferu musi być powyżej 10. Mam nadzieję że urośnie do czwartku bo od jutra już zastrzyk i aplikacja dopochwowa
    Idealny:) dopiero od jutra będziesz go podawać.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 20:39

    Renesme lubi tę wiadomość

    f2wl3e5esh2i11nc.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Martita92 Autorytet
    Postów: 638 656

    Wysłany: 10 maja 2019, 21:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolutex i progesteron bierzesz na początku ciąży także. Dopiero później w zależności od wyników stopniowo się odstawia

    Renesme lubi tę wiadomość

    08 - 2016 rozpoczęcie starań;
    06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
    19-10-2018 kriotransfer - nieudany
    21-11-2018 II kriotransfer - udany
    17-12-2018 bijące serduszko
    21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
    16-07-2020 kriotransfer - nieudany
    17-08-2020 kriotransfer - udany
    28-04-2021 przychodzi na świat Antonina
  • Rubira Przyjaciółka
    Postów: 92 82

    Wysłany: 10 maja 2019, 21:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme masz takie same leki jak ja miałam. Brałam je podczas stymulacji, przed transferem i biorę nadal. Jestem w 5 tygodniu i będę je brać do końca 7 tygodnia (miałam jeszcze Metypred). Ale czytałam, że lekarz może zlecić dłuższe przyjmowanie progesteronu, to zależy od sytuacji.
    Również dziwił mnie Progesteron Besins dopochwowo, ale widać to działa :P
    Trzymam kciuki!

    Renesme lubi tę wiadomość

    9G34p2.png

    20.05.2019- USG 7 tydz. jest ❤️
    07.05.2019- USG 5 tydz, zarodek w macicy
    06.05.2019- beta 8707
    27.04.2019- beta 225
    17.04.2019- criotransfer 1 zarodka 4AA
    03.2019- stymulacja, protokół z antagonista, punkcja - 11 komórek, FertillChip, ICSI, w 5 dniu zamrożono 4 zarodki (1xAA i 3xAB)
    01.2019- kwalifikacja do IVF, suplementacja DHEA, Q10, D3 4000
    12.2018- AMH spadło do 0.69! (mam 33 lata)
    11.2018 - IUI z Lamette, Ovitrelle
    10.2018 - IUI z Lamette, Clo, Ovitrelle
    06-08.2018 - 3 stymulacje Etruzil, 07.2018 - sonoHSG (oba jajowody drożne)
    03-05.2018 - 3 stymulacje Clostybegyt (z tego 2 z Ovitrelle)
    03.2018 AMH - 1.77, podwyższona prolaktyna, za wolno rosnące pęcherzyki
    umiarkowany czynnik męski - oligozoospermia
    01.2018 - początek leczenia w Invimed
    2017 - rok naturalnych starań
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 10 maja 2019, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubira wrote:
    Renesme masz takie same leki jak ja miałam. Brałam je podczas stymulacji, przed transferem i biorę nadal. Jestem w 5 tygodniu i będę je brać do końca 7 tygodnia (miałam jeszcze Metypred). Ale czytałam, że lekarz może zlecić dłuższe przyjmowanie progesteronu, to zależy od sytuacji.
    Również dziwił mnie Progesteron Besins dopochwowo, ale widać to działa :P
    Trzymam kciuki!

    Też biorę Metypred już od drugiego miesiąca żeby odporność zmniejszyć. Widzę że u Ciebie podano zarodek 4AA też taki dostanę.

    Rubira lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 10 maja 2019, 21:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubira- podpowiesz mi jakieś zalecenia po transferze?? 🤗🤗

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 11 maja 2019, 06:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Tak się boję rozczarowania. Gdy zobaczę dwie kreski to chyba zemdleje bo to będzie zbyt piękne. A powiedzcie mi ten proluteks i progesteron to trzeba brać nawet jeśli się uda i beta będzie rosła. Bo w protokole mam do 28 dc ale lekarz przepisał mi kolejne dawki na chyba dalsze dni. Bo mówiłam że mam dwa opakowania czyli na 14 dni
    Pewnie dostaniesz kolejną receptę :)
    W poprzedniej procedurze prolutex brałam do końca 7 tygodnia. Luteinę dopochwowo zmniejszyłam z 3x1 na 2x1 i miałam odstawiać dopiero w 15-16tc

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 11 maja 2019, 06:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Rubira- podpowiesz mi jakieś zalecenia po transferze?? 🤗🤗
    Mogę ci powiedzieć co mam teraz w rozpisce po transferze świeżym. Z leków: Metypred 2x0.5tab, heparyna 400j, Acard 75mg, prolutex 1x1, progesteron besins doustnie 3x1. Do tego biorę metylowany kwas foliowy i b12, Wit C 500 :)
    Od dnia transferu przez 4 dni jadłam też po 2 plastry ananasa z tym twardym środkiem. Podobno pomaga przy implantacji 😁
    Miałam transfer 3 dniowych kropków, więc betę mam zrobić 12dpt. Rok temu przy blastkach dr kazał zrobić ją 10dpt.
    Poza tym celibat do czasu testu i oszczędny tryb życia przez pierwsze kilka dni po transferze :)

    Madera2000 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 11 maja 2019, 07:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie zapisał heparyny ale też jem zmetylowany kwas foliowy. Zaaplikowalam rano progesteron basines dopochwowo w sumie mąż mi pomogl😜 lepsze wyczucie hihihi i zastrzyk też z prolutexu nawet nie bolalo

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 08:30

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 11 maja 2019, 09:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy po zastrzyku z prolutexu pojawiło się wam zgrubienie podskórnej takie coś jakby komar ugryzł tylko że nie jest czerwone.

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Karr Autorytet
    Postów: 792 864

    Wysłany: 11 maja 2019, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Dziewczyny czy po zastrzyku z prolutexu pojawiło się wam zgrubienie podskórnej takie coś jakby komar ugryzł tylko że nie jest czerwone.
    Niestety tak, próbuj rozmasowywać. Po czasie zgrubienia xnikają, ale potragią boleć 2-3 dni

    f2wl3e5esh2i11nc.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 11 maja 2019, 11:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ulzyło mi. Faktycznie troszkę boli dobrze ze tylko raz dziennie robię.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 13:01

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Rubira Przyjaciółka
    Postów: 92 82

    Wysłany: 11 maja 2019, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme po zastrzykach też czasem pojawią się brzydkie sińce, zwłaszcza jak dobrze nie usuniesz pęcherzyków ze strzykawki, po pierwszym tygodniu nabiera się wprawy. Zazwyczaj robię zastrzyki tak na linii majtek, wtedy nie mam siniaków.
    Ja po transferze wróciłam normalnie do pracy (praca przy komputerze). Nie piłam kawy ani czarnej /zielonej herbaty. Tylko herbatę rooibos. Nadal tak robię, ona nie zawiera kofeiny ani teiny, które zwiększają ryzyko poronienia. Ananasa też jadłam. Lepiej kupić wcześniej, żeby trochę poleżał, bo powinien być dojrzały. Niedojrzałego nie jedz, czytałam że ma negatywny wpływ. Poza tym starałam się nie przemęczać, ale dużo spacerowaliśmy z mężem. No i starałam się normalnie żyć i nie myśleć o ciąży :) bardziej skupić się na sobie i własnych potrzebach.
    W dzień po testowaniu bety poleciałam na tygodniowe wakacje do Grecji, 3 h samolotem. Wakacje zaplanowałam wcześniej, jako pocieszenie dla siebie w razie jakby nie wyszło.
    Lekarz mówił, że mogę lecieć, tylko bez zbadania przyrostu będę musiała brać leki w ciemno. Na miejscu zrobiłam jeszcze sikańca, były 2 kreski. Mój Luby mówił, że to będą wakacje na luzie bez szaleństw, bo musimy na mnie uważać :P Po czym odbyliśmy niezwykle stresującą 3 h podróż serpentynami, a także wybraliśmy się na 7km pieszą wycieczkę wąwozem. Jak wracaliśmy w samolocie były oczywiście porządne turbulencje :) Ale myślałam, jak teraz nie poronię, po tym wszystkim, to będzie większa szansa, że faktycznie ciąża się utrzyma ;P
    Powstrzymaliśmy się tylko od stosunków, leki dopochwowe niestety nie pomagają w budowaniu romantycznej atmosfery :/
    Prawda jest taka, że co ma być to będzie, a Ty możesz jedynie brać leki, które zalecił Ci lekarz i starać się unikać tego co może ci zaszkodzić.

    Asiulka84, Renesme lubią tę wiadomość

    9G34p2.png

    20.05.2019- USG 7 tydz. jest ❤️
    07.05.2019- USG 5 tydz, zarodek w macicy
    06.05.2019- beta 8707
    27.04.2019- beta 225
    17.04.2019- criotransfer 1 zarodka 4AA
    03.2019- stymulacja, protokół z antagonista, punkcja - 11 komórek, FertillChip, ICSI, w 5 dniu zamrożono 4 zarodki (1xAA i 3xAB)
    01.2019- kwalifikacja do IVF, suplementacja DHEA, Q10, D3 4000
    12.2018- AMH spadło do 0.69! (mam 33 lata)
    11.2018 - IUI z Lamette, Ovitrelle
    10.2018 - IUI z Lamette, Clo, Ovitrelle
    06-08.2018 - 3 stymulacje Etruzil, 07.2018 - sonoHSG (oba jajowody drożne)
    03-05.2018 - 3 stymulacje Clostybegyt (z tego 2 z Ovitrelle)
    03.2018 AMH - 1.77, podwyższona prolaktyna, za wolno rosnące pęcherzyki
    umiarkowany czynnik męski - oligozoospermia
    01.2018 - początek leczenia w Invimed
    2017 - rok naturalnych starań
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2276 1807

    Wysłany: 11 maja 2019, 15:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie pytanko techniczne. Czy jutro zrobię gdzies badania lh i fsh z krwi?

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Martita92 Autorytet
    Postów: 638 656

    Wysłany: 11 maja 2019, 15:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po transferze ja piłam sok 100% z ananasa. W Inter marche jest 😉 a tak to zylam normalnie 😉 dzień po becie pozytywnej miałam migrene z wymiotami i apap nie pomógł bo zwymiotowalam go więc pojechałam na IP i dostałam dozylnie 😉 A tak to bez żadnych fanaberii

    08 - 2016 rozpoczęcie starań;
    06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
    19-10-2018 kriotransfer - nieudany
    21-11-2018 II kriotransfer - udany
    17-12-2018 bijące serduszko
    21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
    16-07-2020 kriotransfer - nieudany
    17-08-2020 kriotransfer - udany
    28-04-2021 przychodzi na świat Antonina
  • Saja Autorytet
    Postów: 1069 336

    Wysłany: 11 maja 2019, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka84 wrote:
    Dziewczyny takie pytanko techniczne. Czy jutro zrobię gdzies badania lh i fsh z krwi?

    Na Polnej

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    Czynnik męski- ciężki OAT, DFI poniżej 15%

    Starania od 1.1.2016
    11.2016 - diagnoza OAT
    5.2017- embolizacja żpn, bez efektu
    1.2018 - ICSI w Invimed Poznań, OHSS, bez transferu
    4.2018 - I kriotransfer, bez efektu
    5.2018- II kriotransfer, ciąża bliźniacza:)
    1.2019- rodzą się nasze córki
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 2276 1807

    Wysłany: 11 maja 2019, 18:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saja wrote:
    Na Polnej
    Dzieki a kojarzysz ile sie czeka na wynik amh?

    zi13sek28nq2a06c.png

    mhsv9vvjjd21ilfh.png
    ~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ