Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 07:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ostatnio na wizycie tez wyjątkowo się rozgadał :)
    My czekamy na decyzje UM, pewnie będzie we wrześniu i teraz zastanawiamy się czy ruszać w październiku czy trochę dłużej suplementowac i w listopadzie podejść.

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 09:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam już symulacje do transferu wizyta endometrium 02/09 to będzie 13 dc i myślę że jak będzie wszystko okey to może w piątek 06/09 transfer bo będę w 17 dc a w soboty chyba nie robią co transferu???

    Karr lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Fisia Autorytet
    Postów: 272 121

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem u dr Sroki, on do wygadanych nie należy, często trzeba się go o coś dopytywać, ale jak wszyscy piszą, jest b. dobrym fachowcem i mu ufam. Mi też zaproponował najpierw stymulowane cykle. Mówił, że jak z 5 cykli się nie uda, trzeba będzie pomyśleć o czymś innym. Ostatnio napomknął, że jak wyjdą pozytywne AOA, to będę musiała zacząć myśleć o ivf, bo czas leci.
    Widziałam, że doszedł do zespołu jeszcze dr Lewandowski. Byłam u niego z dwa razy w Medicoverze. Jest bardzo miłym doktorem, umie słuchać i ma w sobie sporo empatii. Nie wiem, jak jest w Invimedzie.

    Beti82, a jakie masz AMH?

    04.2018 początek starań
    12.2018 ciąża naturalna, poronienie zatrzymane 8tc [*]
    AMH: 1.45 (09.2018), 1.11 (08.2019), 2.64 (11.2019)
    ANA, ASA, AOA - ujemne
    MTHFR 677C-T homo
    Wiek 33
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    No właśnie ostatnio na wizycie tez wyjątkowo się rozgadał :)
    My czekamy na decyzje UM, pewnie będzie we wrześniu i teraz zastanawiamy się czy ruszać w październiku czy trochę dłużej suplementowac i w listopadzie podejść.
    My też czekamy za decyzją. Mam dylemat czy ruszać we wrześniu czy poczekać, bo dopiero za miesiąc będę mieć wyniki KIR i nie wiem czy się wyrobią z nimi do transferu. Dr mówił, że Immunolodzy preferują crio transfery zamiast świeżych, ale jak będą słabe zarodki 3 dniowe, które nie będą się nadawały do mrożenia to wtedy będzie trzeba robić świeży. No i wtedy dobrze mieć wyniki KIR

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Ja zaczęłam już symulacje do transferu wizyta endometrium 02/09 to będzie 13 dc i myślę że jak będzie wszystko okey to może w piątek 06/09 transfer bo będę w 17 dc a w soboty chyba nie robią co transferu???
    Rok temu miałam transfer w sobotę :)

    Renesme lubi tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Domi92 Przyjaciółka
    Postów: 75 47

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 14:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny beta 13 dpt 733,83!!! Nie wierzymy jeszcze w to!

    Karr, i_ka, Asiulka84, Beti82, MonikA_89!, Renesme, anka1987, oloowa2709, Martita92 lubią tę wiadomość

  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 15:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostaliśmy dofinansowanie! 😁😁😁
    7.09 wizyta z rozpiską protokołu 😊

    Domi, jupi!!! 😘 Gratulacje mamuśko!

    Domi92, i_ka, Asiulka84, Karr, Beti82, Renesme, anka1987, Martita92 lubią tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 15:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi pięknie, gratuluje!!!

    Monia Tobie tez gratuluje i życzę powodzenia!!! ✊✊

    Domi92, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Ja jestem u dr Sroki i on nie naciskał na ivf, choć nie ukrywał od początku, ze raczej na tym się skończy i miał racje. Miałam tylko 3 cykle stymulowane i sama nie chciałam więcej. Jestem zadowolona i jeśli chodzi o kompetencje to nie mam dr nic do zarzucenia. Wydaje mi się tylko, ze z dr K miałabym lepszy kontakt, jest chyba bardziej wygadana i empatyczna. Rozważałam drugie ivf u niej, ale ostatecznie po wizycie zdecydowałam się zostać u dr S.
    Rozumiem Beti, ze nasienie było badane i jest ok?
    Badanie nasienia robilismy podstawowe u androloga w Poznaniu.On sam powiedzial ,ze mam sie ,,odczepic'' od meża i szukac u siebie bo u niego nic nie znajde...
    Jedziemy we wrzesniu na HBA i frnagmentacje .Sama zadecydowałam ;)

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Karr Autorytet
    Postów: 784 852

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi92 wrote:
    Dziewczyny beta 13 dpt 733,83!!! Nie wierzymy jeszcze w to!
    Gratulacje!

    Domi92 lubi tę wiadomość

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fisia wrote:
    Ja też jestem u dr Sroki, on do wygadanych nie należy, często trzeba się go o coś dopytywać, ale jak wszyscy piszą, jest b. dobrym fachowcem i mu ufam. Mi też zaproponował najpierw stymulowane cykle. Mówił, że jak z 5 cykli się nie uda, trzeba będzie pomyśleć o czymś innym. Ostatnio napomknął, że jak wyjdą pozytywne AOA, to będę musiała zacząć myśleć o ivf, bo czas leci.
    Widziałam, że doszedł do zespołu jeszcze dr Lewandowski. Byłam u niego z dwa razy w Medicoverze. Jest bardzo miłym doktorem, umie słuchać i ma w sobie sporo empatii. Nie wiem, jak jest w Invimedzie.

    Beti82, a jakie masz AMH?
    AMH mam 10,5 ...
    Ale moim zdaniem do powtorzenia.RObione w pazdzierniku .Dostalam zjebke wtedy od mojej gin ,ze nie zrobilam tego badania i kazala mi jechac natychmiast do diagnostyki i robic.To byl pamietam okres okolo owulacyjny ( nie wiem czy to mialo jakis wplyw na wynik)
    ONa twierdzi ,ze dzien badania nie ma znaczenia wiec tak zrobilam
    Pozniej dopiero doczytalam ,ze ma i dziewczyny robią na poczatku cyklu.
    Bylam kiedys u innego lekarza i powiedzial to samo czyli ,ze na poczatku cyklu sie to robi i zbytnio nie moze brac tych wynikow na serio.
    Ja generalnie mam taka sytuacje ,ze u mnie zawsze podejrzewano PCOS .W swoim zyciu bylam u wieeelu lekarzy i zawsze bylo mowione ,ze prawdopodobnie mam.Nikt tego na 100 % nie zdiagnozowal.WIec ja ogolnie uznaje ,ze mam :/

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepisałam sie jednak do Waszej kliniki :) DO Sroki .Zobaczymy
    Cos ten MedArt od poczatku nie zrobil na mnie dobrego wrazenia.Bardzo ciezko sie tam dodzwonic ( 3 dni probowalam) A jak sie dodzwonilam Pani niewiele jakos mowila.
    Tutaj dodzwonilam sie od razu i bardzo obszernie zostalam poinformowana o wszystkim .
    Narazie oprocz mutacji PAI i tego ,ze mam PCOS nic u siebie nie zdiagnozowalam .W srode robimy kariotypy .
    Jutro ide robic przeciwciala p.antygenom łożyska i jajnika .Zbadam homocysteine i wit b
    No i we wrzesniu rozszerzone badania starego.Narazie wiecej pomysłów nie mam
    Od grudnia 2 cb -byłam na heparynie nie pomoglo :(

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi92 wrote:
    Dziewczyny beta 13 dpt 733,83!!! Nie wierzymy jeszcze w to!
    Piękna beta.Gratulacje

    Domi92 lubi tę wiadomość

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti, nie ma znaczenia kiedy się robi Amh, bo to jest rezerwa jajnikowa i albo ją masz, albo nie. Mi już kilku lekarzy mówiło, że można dowolnego dnia cyklu robić.

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Beti, nie ma znaczenia kiedy się robi Amh, bo to jest rezerwa jajnikowa i albo ją masz, albo nie. Mi już kilku lekarzy mówiło, że można dowolnego dnia cyklu robić.
    No to mam do dupy bo 10,5 :(

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 17:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jakbym miała transfer w sobotę bym lepiej wypoczeli.
    Domi92 gratulacje

    Domi92 lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 19:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odebrałam dzisiaj wynik AMH, mam 1,91, wiec nie spada. Kolejny wynik zrobię po jakimś czasie suplementacji q10 i DHEA, przed rozpoczęciem kolejnej procedury. Ciekawa jestem czy wzrośnie.

    Renesme lubi tę wiadomość

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6759 6053

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Ja odebrałam dzisiaj wynik AMH, mam 1,91, wiec nie spada. Kolejny wynik zrobię po jakimś czasie suplementacji q10 i DHEA, przed rozpoczęciem kolejnej procedury. Ciekawa jestem czy wzrośnie.
    Mozesz mi powiedziec na co konkretnie jest to q10 i DHEA ?

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 21:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Ja odebrałam dzisiaj wynik AMH, mam 1,91, wiec nie spada. Kolejny wynik zrobię po jakimś czasie suplementacji q10 i DHEA, przed rozpoczęciem kolejnej procedury. Ciekawa jestem czy wzrośnie.
    Chyba dobrze ze nie spada???

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 26 sierpnia 2019, 21:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti82 wrote:
    Mozesz mi powiedziec na co konkretnie jest to q10 i DHEA ?
    Suplementacja jednego i drugiego ma na celu poprawę jakości komórek jajowych.

    Beti82, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego