INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Fisia wrote:3 dni mnie nie było i tyle wiadomości! Jesteście szalone
Martita, gratuluję z całego serca!
Monia, oby dziś pediatra puścił Waszą trójkę do domu. Weekend byłby dla Was cudowny w komplecie!
Paprotka, wspaniale, że jesteś zadowolona z nowej kliniki. Mam nadzieję, że w niej spełnisz swoje marzenie Relacjonuj nam tu czasem postępy, prosimy!
Lukaszkowa, oby udało się gdzieś jeszcze pojechać, hotele otwierają, przecież nie musisz się forsować na wakacjach
Ja na forum od 2018 roku, również zaczynałam z temperaturami, wykresami, łudząc się, że to coś pomoże ;P
I później po pierwszej wizycie u doktora S, trafiłam tu, choć wydaje mi się, że jak szukałam kliniki to Was podczytywałam i pewnie to zadecydowało o wyborze.
Wczoraj dzwoniła do mnie Pani embriolog, mamy 2 zarodki. Jeden z 3 doby, klasa 1/2A, a drugi hodowany do 5, klasa 3BB.
Jak sobie poczytałam o tych klasach, to nie są to najlepsze noty, ale ważne, że się udało Transfer w kolejnym cyklu. Pani mówiła, że najpierw podadzą tego 5-dniwca. Nie pytałam doktora, w jakim mniej więcej dniu cyklu odbywa się transfer takiego ❄?Fisia lubi tę wiadomość
Danadana -
Jaś też jest z 3bb
Transfer mialam chyba w 17dc jakos tak.Fisia lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualny
-
Fisia wrote:Krzepicie moje serce, DziewczynyDanadana
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:Podczas rozmowy z embriologiem powiedziano mi, żeby się nie przejmować tymi oznaczeniami, bo nie ma istotnych badań, które mówią o tym, że A się przyjmują,a B nie. To ich oznaczenia, które mówią m.in. o morfologii zarodka, ale nie przekreślają jego powodzenia implementacyjnego.
Tak mi też mówiła embriolog, podczas rozmowy, że są to zarodki dobrej jakości i wszystko z nimi ok, tylko morfologia jest różna od książkowej.
Nieco ją przemaglowałam, ale cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, była bardzo miła.
Oby tylko moja immunologia nie wzięła góry po transferze
Już nie mogę się doczekać!
A któraś z Was korzystało z tego EmboGlue? Warto?Danadana lubi tę wiadomość
-
Fisia wrote:3 dni mnie nie było i tyle wiadomości! Jesteście szalone
Paprotka, wspaniale, że jesteś zadowolona z nowej kliniki. Mam nadzieję, że w niej spełnisz swoje marzenie Relacjonuj nam tu czasem postępy, prosimy!Danadana, Fisia, Asiulka84, Marzycielka7 lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
Paprotko, a właśnie jak z tą odległością? Co w przypadku monitoringów, na każdy musisz się stawić w Kriobanku ?
Cieszę się, że lekarz tchnął w Ciebie tyle nadziei. Widać, że ma plan na WasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 13:06
-
Fisia wrote:Dzięki, Danadana!
Tak mi też mówiła embriolog, podczas rozmowy, że są to zarodki dobrej jakości i wszystko z nimi ok, tylko morfologia jest różna od książkowej.
Nieco ją przemaglowałam, ale cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, była bardzo miła.
A któraś z Was korzystało z tego EmboGlue? Warto?
Była polozna i przez chwile nie mogla znalezc tętna wiec moja mina byla bezcenna 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 13:08
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Fisia wrote:Dzięki, Danadana!
A któraś z Was korzystało z tego EmboGlue? Warto?Fisia lubi tę wiadomość
Danadana -
Dziewczyny,
czy jak zrobię sobie obciążenie glukozą pod koniec 27 tygodnia (27 TC + 5 dni) to będzie OK? Lekarka mi mówiła,żeby się zmieścić do 28 tygodnia, więc teoretycznie powinno być ok... Wcześniej nie chcę robić, bo będę mieć tę szczepionkę przeciwko COVID,a teraz wyjeżdżamy...Danadana -
nick nieaktualny
-
Danadana wrote:Dziewczyny,
czy jak zrobię sobie obciążenie glukozą pod koniec 27 tygodnia (27 TC + 5 dni) to będzie OK? Lekarka mi mówiła,żeby się zmieścić do 28 tygodnia, więc teoretycznie powinno być ok... Wcześniej nie chcę robić, bo będę mieć tę szczepionkę przeciwko COVID,a teraz wyjeżdżamy...👪🐶🌲
Invimed Poznań
lindalia wrote:Paprotko, a właśnie jak z tą odległością? Co w przypadku monitoringów, na każdy musisz się stawić w Kriobanku ?
Cieszę się, że lekarz tchnął w Ciebie tyle nadziei. Widać, że ma plan na WasFisia, mo_Nika, Asiulka84, Ula30, Marzycielka7, Róża29 lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:To super Fisia, gratuluje, powodzenia i trzymam kciuki✊ Ok będę pisać co u mnie😊 narazie dwa miesiące będzie przygotowania do procedury, idę ultra długim protokołem z hormonem wzrostu. Zupełnie inna diagnoza niż do tej pory. Zupełnie inne leczenie. Tyle się dowiedziałam nowych rzeczy na tej wizycie. Taki mam poczucie, że temu lekarzowi zależy i wie co robi. A moja psychika od wczoraj to po prostu zmiana o 180 stopi. O KD nawet nie wspomniał a o moim AMH powiedział, że w ogóle się nim nie mam przejmować bo obraz na usg mówi co innego. Ogólnie na końcu skomentował ze nie jest źle ale muszę być cierpliwa bo ultra długi protokół to długa walka. Mam już leki wykupione i od dzisiaj działam. Jedyny minus to ta odległość ale czego się nie robi żeby spełnić swoje marzenie😊
Jak jest nadzieja, od razu nasz organizm czuje to i dobrze się nastawi do nowego leczenia.
Trzymamy kciuki! ❤ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Ja mialam teraz EG - wzielam bo to byly moje ostatnie zarodki wiec bralam co popadnie. Ogolnie jestem sceptyczna ale nie zaszkodzi pewnie . Kiedy indziej tez bralam i nie pomogl. Moze z perspektywy czasu rozwazylabym zamiast EG jakis super relaksujacy masaz dla siebie na dzien przed transferem
Była polozna i przez chwile nie mogla znalezc tętna wiec moja mina byla bezcenna 🙄
Może położna już czuła piątek i Majówkę
-
Fisia wrote:Dzięki za info! To też wezmę, lepiej być zabezpieczonym
Może położna już czuła piątek i Majówkę👪🐶🌲
Invimed Poznań
Nie wierzę, umówili mnie do innego lekarza i teraz muszę czekać aż mnie przyjmie dr. S w wolnej chwili 🤬
Cyrk..
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dzudi wrote:Nie wierzę, umówili mnie do innego lekarza i teraz muszę czekać aż mnie przyjmie dr. S w wolnej chwili 🤬
Cyrk..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 14:20
Danadana -
Dzudi wrote:Nie wierzę, umówili mnie do innego lekarza i teraz muszę czekać aż mnie przyjmie dr. S w wolnej chwili 🤬
Cyrk..Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g