INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nie zrobimy biurokracji sie nie przeskoczy ;)ja mialam estradiol w normie ale nawet nie pamietam jaki dokladnie musialabym zerknac na wyniki
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Jutro monitoring, jestem ciekawa co mi doktorek powie.. oby mnie zakwalifikował do punkcji..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:02
-
Mika91 wrote:Jutro monitoring, jestem ciekawa co mi doktorek powie.. oby mnie zakwalifikował do punkcji..
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Asiulka84 wrote:Będzie dobrze :)trzymam kciuki. A jak sie czujesz jak samopoczucie
-
Asiulka a jak Twoje pozostałe 2 kropki? Zamrożone?
-
Ja wlasciwie to obijam sie jak moge ;)wiadomo jakies lekkie prace domowe robie obiadek gotuje ale tez duzo leze. Narazie nie mysle o testowaniu zeby sie nie stresować ;)co do zarodkow to jutro bede dzwonic z rana bo dzisiaj nie moglam sie cos tam dodzwonic. Troche sie boje ze bedzie jak poprzednio ze bede miec tylko te dwa w brzuchu no ale trudno nic wiecej nie zrobie
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Po punkcji warto miec zwolnienie bedziesz mogla ze spokojem odpoczywać ja po pierwszej punkcji na drugi dzien musialam juz do pracy ic i pamietam to byla masakra a teraz kiedy mam potrzebe klade sie na kanape i leniuchuje
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Pewnie odpoczywaj ile się tylko da A mogłabyś w wolnej chwili odszukać wyniki tego estradiolu? Ja po 7 dniach stymulacji mam wynik 216,6 i wydaje mi się, że jest za niski Wiem, że jestem upierdliwa, ale to mój pierwszy raz i jeszcze nie jestem w tym wszystkim obcykana.. Proszę o wyrozumiałość
-
Żaden problem zjem kolacje i poszperam w teczce
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Wiec z tego co widze mialam badany estradiol dwa razy najpierw w 11 dc i wyniosl 2820 pmol/l pozniej po 3 dniach i juz byl wiekszy 5292 pmol/l. Nie wiem czy ci to w czyms pomoze bo ja szczerze mówiąc nie wglebiam aie az tak dla mnie wazne ze wyniki w normie i lekarz mowi ze jest ok. Ale jak jutro masz wizyte to podpytaj. I nie musisz przepraszać doskonale cie rozumiem ja tez przy pierwszej procedurze bylam przerazona i mega zestresowana. Zawsze tak jest jak czlowiek nie wie czego sie spodziewać. Ale dobrze ze jestesmy my zawsze cos podpowiemy ;)ale pamietaj jak masz jakieś pytania wątpliwości pytaj lekarza on ci wszystko wyjaśni.
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Dzięki za sprawdzenie Ja mam wyniki w innych jednostkach (pg/ml), a poza tym pierwsze badanie miałam robione w 6 dc, a drugie w 9 dc, więc poczekam cierpliwie na wizytę i zobaczę co lekarz powie.
Asiulka84 lubi tę wiadomość
-
Ciepłe stopy od transferu do bety i ogólnie. Chodzi o krążenie krwi, utrzymanie ciepła stóp ma związek z receptywną macicą według medycyny chińskiej.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta wrote:Ciepłe stopy od transferu do bety i ogólnie. Chodzi o krążenie krwi, utrzymanie ciepła stóp ma związek z receptywną macicą według medycyny chińskiej.
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Asiulka84 wrote:Dobrze ze upaly sie zaczęły ;)bo ja to mam ciagle zimne stopy i nawet latem spie w skarpetkach
Mam podobnie, ale powiem Ci, że coraz gorzej znoszę upały. Przejdę 500m i mam zadyszkę, a należę do osób dla których 3km pieszo w jedną stronę to blisko
Albo się starzeję, albo hormony działają
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Asiulka84 wrote:Wiec z tego co widze mialam badany estradiol dwa razy najpierw w 11 dc i wyniosl 2820 pmol/l pozniej po 3 dniach i juz byl wiekszy 5292 pmol/l. Nie wiem czy ci to w czyms pomoze bo ja szczerze mówiąc nie wglebiam aie az tak dla mnie wazne ze wyniki w normie i lekarz mowi ze jest ok. Ale jak jutro masz wizyte to podpytaj. I nie musisz przepraszać doskonale cie rozumiem ja tez przy pierwszej procedurze bylam przerazona i mega zestresowana. Zawsze tak jest jak czlowiek nie wie czego sie spodziewać. Ale dobrze ze jestesmy my zawsze cos podpowiemy ;)ale pamietaj jak masz jakieś pytania wątpliwości pytaj lekarza on ci wszystko wyjaśni.
U mnie w 11dc (3 dni przed punkcją) był ponad 6000
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Looo to ty mialas niezly estradiol. To kochana hormony ja teraz juz nie wysiedze na takim slomcu a przed stymulacja caly tydzien plazowania na wakacjach
Trzymam kcuki za wizyte bedzie dobrze zobaczysz. A do kogo idziesz?
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Normalnie chodzę do Sroki, ale dzisiaj idę do Małka. Dam znać po wizycie co i jak.. Podłamałam się trochę tym estradiolem
-
Asiulka84 wrote:Looo to ty mialas niezly estradiol. To kochana hormony ja teraz juz nie wysiedze na takim slomcu a przed stymulacja caly tydzien plazowania na wakacjach
Trzymam kcuki za wizyte bedzie dobrze zobaczysz. A do kogo idziesz?
Ja wlasnie odwazylam sie zadzwonic do kliniki mamy jeden zarodeczek zamrozony. Uff ulzylo mi
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Bardzo się cieszę, że udało się zamrozić chociaż jeden zarodek Ja już po wizycie, niestety moje obawy były słuszne. Mam tylko 2 większe pęcherzyki i 7 małych. Znowu mam wydłużoną stymulację i zwiększone dawki leków. Punkcja miała być w piątek, a została przełożona na poniedziałek.
-
Mika91 wrote:Bardzo się cieszę, że udało się zamrozić chociaż jeden zarodek Ja już po wizycie, niestety moje obawy były słuszne. Mam tylko 2 większe pęcherzyki i 7 małych. Znowu mam wydłużoną stymulację i zwiększone dawki leków. Punkcja miała być w piątek, a została przełożona na poniedziałek.
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień