INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzycielka7 wrote:Dziewczyny w piatek wzięłam Ovitrelle na pęknięcie
Wczoraj nic a od dziś ma być luteina
Wczoraj tak mnie bolały jajniki i podbrzusze jakby ktoś mi tam czegoś napakował
Ból rozdzierający i ciągnący
Nafaszerowałam się nospą i poszłam spać
Czy to mozliwe żeby Ovitrelle zadziałał szybciej i czułam ból z powodu pękajàcych pęcherzyków ?Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
Lukaszkowa nie zakladaj juz nic czerwonego, bo tu razem z Toba na zawal zejde 😵 😉PCOS, niedoczynność tarczycy, AMH 9
07.2018 drożność jajowodów ok
09.2018 rozpoczęcie leczenia w Invimedzie
28.02.19 Aniołek 12tc 💔 ciąża naturalna
08.2020 pierwsze podejście do in vitro
07.09.2020 transfer cb 💔
12.10.2020 kolejny transfer + embryoglue
beta: 7 dpt - 14, 9 dpt - 60, 11 dpt - 171, 14 dpt - 1175 Aniolek 8 tc 💔
05.2021 drugie podejście
10.06.2021 transfer cb 💔
Immunologia - brak najważniejszych KIRów i komórki NK 20%
09.2021 transfer ❄️❄️ accofil, intralipid, embryoglue, beta: 6dpt 41, 8dpt 93 11dpt 445 13dpt 1087 21dpt jest zarodek + krwiak 27dpt mamy ❤️
4.06.2022 rodzi sie nasz syn 🥰 -
Dobuska jak źle się czujesz to jak najbardziej i bez skrupułów bierz zwolnienie😊ja na razie czuje się ok a juz za wczasu poszłam na l4😂
Lukaszkowa-ja tez mialam takie schizy.
Ciąża pozamaciczna była dla mnie traumą...kazdy skurcz brzucha i 2mczne plamienienie to była jakas masakra...po metotreksacie dostałam zapaści...strasznie wspominam ten czas...i wiem ze jeśli teraz się uda to będę mega przewrażliwiona na każdy inny sygnał mojego ciała:/dobuska lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Ale wlasnie dziwne bo nic czerwonego nie mialam. No nic na szczescie jest ok. Po prostu jak sie oddalam mam schize, ze co jak poczuje sie zle albo zacznie sie porod? A ja mam tyle planow! Chce isc na przynajmniej dwa filmy do kina, dwa koncerty wiec jeszcze Janek moglby zaczekac
.
Róża29 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Marzycielka7 wrote:Miejmy nadzieje ze przy drugiej będzie ok choć jak dowali konskie dawki 😵🤔
Za to teraz czuje się okropnie. Mój mąż się cieszy, bo kropek jest już w czasie kiedy powinien sobie szukać miejsca w macicy i on myśli, ze skoro się tak bardzo zle czuje teraz to to dobry znak.
Ja uważam, że to po prostu progesteron.Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
lukaszkowa wrote:Ale wlasnie dziwne bo nic czerwonego nie mialam. No nic na szczescie jest ok. Po prostu jak sie oddalam mam schize, ze co jak poczuje sie zle albo zacznie sie porod? A ja mam tyle planow! Chce isc na przynajmniej dwa filmy do kina, dwa koncerty wiec jeszcze Janek moglby zaczekac
.
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:Lukaszkowe oglądanie wkładki przypomniało mi moje wieloletnie wyciąganie i oglądanie obsikanych testów ze śmietnika, w poszukiwaniu drugiej kreski 🙈.
dobuska, Ula30 lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Ula30 wrote:Lukaszkowe oglądanie wkładki przypomniało mi moje wieloletnie wyciąganie i oglądanie obsikanych testów ze śmietnika, w poszukiwaniu drugiej kreski 🙈.
Mi kiedyś daaawno temu mój mąż dorysował jedna długopisem i wrzucił do śmieci. Oczywiście wyjęłam i była kupa śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 13:04
-
lukaszkowa wrote:Z tego jak widać się dziewczyny nie wyrasta
A Ty Lukaszkowa nie kupowałas i sensora i dostawki? Jak to zamontujecie?Danadana -
Danadana wrote:Ja za każdym razem jak idę w nocy siku to zapalam światło i oglądam sto razy🤦 czy nic tam nie ma....więc chyba faktycznie. Dobrze,że wszystko jest ok u Ciebie!
A Ty Lukaszkowa nie kupowałas i sensora i dostawki? Jak to zamontujecie?.
Kupilam specjalna poduszke zeby glowka dziecka byla wyzej co ponoc troszke zapobiega. Jesli trafi mi sie wczesniak lub bede miala jakies inne wskazania to kupie sensor ale tak po rozwazeniu nie zdecydowalismy się.👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Mam dostawke Chicco Next2Me ale sensora nie kupujemy
.
Kupilam specjalna poduszke zeby glowka dziecka byla wyzej co ponoc troszke zapobiega. Jesli trafi mi sie wczesniak lub bede miala jakies inne wskazania to kupie sensor ale tak po rozwazeniu nie zdecydowalismy się.) dzięki!
lukaszkowa lubi tę wiadomość
Danadana -
Danadana wrote:Rozumiem
) dzięki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 13:47
Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualny
-
Co do oglądania wkładek to ja ostatnio pouczyła mojego M., że nie ma kupować papieru toaletowego we wzorki tylko zwykły biały. Raz pojechał na zakupy sam i kupił taki z kwiatkami i o wiele trudniej przeprowadza się "inspekcje" papieru czy na pewno żadna nietypowa, czerwona kreska się nie pojawiła.
Więc chyba wszystkie jesteśmy na to skazane 🤦dobuska, Fisia, mo_Nika, Marzycielka7 lubią tę wiadomość