INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z racji tego, że zdecydowałam, że będę kontrolować testami co się dzieje (chcę wiedzieć, czy Kajtek dotrwał, czy chociaż próbował się zagnieździć i będę reagować betą) poprosiłam męża, żeby kupił mi w Rossmanie testy ciążowe. Wiem, że to dla faceta może być trudne (szczególnie, że zawsze chodzi do apteki i tam na pytanie farmaceutki jaki odpowiada: pozytywny
)
- Okej, znalazłem. Jakie mają być?
- FA CE LLE
- No mam, ale są dwa rodzaje
- Hmm... a czym one się różnią?
(cisza)
- Jedne są paskowe pewnie, tak?
na co mąż
- Tak! Paskowe! A drugie z pistoletem!
No i uwierzcie mi, rozbawił mnie tak, że nie mogę się przestać śmiać do teraz 😂😂😂😂😂😂 Pistolet chyba po to, żeby można było sobie w łeb strzelić po wyniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 11:42
Night, Perelka, Geraltowa, Marzycielka7, kate2friend lubią tę wiadomość
-
matyldaewa wrote:Tak z Poznania
Dr Sroka będzie dalej prowadził ciążę
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
matyldaewa wrote:Tak z Poznania
Dr Sroka będzie dalej prowadził ciążę
Wrzesień 2022 Synek 💙
1 IVF
25dpt
10dpt 559,92 mIU/ml; 12dpt 1114,44 mIU/ml
6dpt II kreski
FET ❄️17.12.2021
Została nam ❄️ 4BB
starania od 02.2016 -
Hej. Śpieszę z dobrymi wieściami. Mamy dwa mrożaczki ❄️❄️ z piątej i z szóstej doby. W klasie 4bb i 3bb.
Po kontroli u mnie lekka hiperka ale powinno się wszystko unormować... Mam dokończyć opakowanie luteiny, czekać na @ i w 2 dniu nowego cyklu wystartować z lekami do krio 😊
Mega się cieszę ☺ i już odliczam dni do nowego cyklu 😊Danadana, Geraltowa, Night, mo_Nika, dobuska, Kassssia, lindalia, Motyl12, penceence, Ula30, Marzycielka7, kate2friend lubią tę wiadomość
Starania od 2016
2018 - 2 x UIU ☹️
2019 - laparoskopia - endo 1 stopnia
2021 InviMed
Kariotypy - ok, AMH - 0,77
Pai 1 i MTHFR - hetero, kir bX - brak ważnych Kirow implantacyjnych
1 IVF - 5.2021 mamy 2 ❄️❄️- transfery 😢
2 IVF - 10. 2021 mamy 2 ❄️❄️
FET 11.2021- 4AA (acofil,neoparin)😢
........Długa przerwa ........
FET 24.02.2023 4BA - (acofil,neoparin)
6dpt cień cienia
7dpt - beta 89,87
10dpt -beta 331,61
12dpt - beta 750,05
14dpt - beta 1500,19
17dpt - beta 3662,63
19dpt - pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe 🥰🥰🥰
27.10.2023 rodzi się nasz syn ♥️
-
katrinka2609 wrote:Hej. Śpieszę z dobrymi wieściami. Mamy dwa mrożaczki ❄️❄️ z piątej i z szóstej doby. W klasie 4bb i 3bb.
Po kontroli u mnie lekka hiperka ale powinno się wszystko unormować... Mam dokończyć opakowanie luteiny, czekać na @ i w 2 dniu nowego cyklu wystartować z lekami do krio 😊
Mega się cieszę ☺ i już odliczam dni do nowego cyklu 😊katrinka2609 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Night wrote:Ooo to tak można? Fajnie! To też mój lekarz. A prowadzenie ciąży w Invimedzie czy gdzie indziej?
Night lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Dr Sroka prowadzi ciąże poza kliniką w Panacei na Osiedlu PrzyjaźniWrzesień 2022 Synek 💙
1 IVF
25dpt
10dpt 559,92 mIU/ml; 12dpt 1114,44 mIU/ml
6dpt II kreski
FET ❄️17.12.2021
Została nam ❄️ 4BB
starania od 02.2016 -
katrinka2609 wrote:Hej. Śpieszę z dobrymi wieściami. Mamy dwa mrożaczki ❄️❄️ z piątej i z szóstej doby. W klasie 4bb i 3bb.
Mega się cieszę ☺ i już odliczam dni do nowego cyklu 😊katrinka2609 lubi tę wiadomość
-
A ja, największy przeciwnik testów zrobiłam coś głupiego. Dziewczyny, jestem 11 dni po zastrzyku Ovitrelle. Oby to nie była jego pozostałość, a wiem, że różnie bywa...
Błagam, niech to Kajtek daje znać, że walczy. Jutro powtórzę. Jak ściemnieje to lecę na betę. No, ale zobaczymy jutro.
To bardzo, bardzo wcześnie, bo jestem 6 dpt trzydniowca. Nasikałam dla zabawy, bo mąż kupił mi dużo tych testów. Niczego się nie spodziewałam... Ale z drugiej strony Kate też wyszedł 4 dni po transferze blastki, a to taki sam przelicznik, tylko że u mnie ten cholerny Ovitrelle może się jeszcze ostał.
Na żywo ta kreska jest tak widoczna, że mąż nawet zauważył...
https://zapodaj.net/d0254bfce55f4.jpg.htmlmo_Nika, Motyl12, penceence, Geraltowa, kate2friend lubią tę wiadomość
-
Melduję się po punkcji. Trochę dłużej zeszło, aż już doktor dopytywał co ze mną, bo zaliczyłam mały zjazd 🙈 ciśnienie "podłoga" cokolwiek to znaczy 😜 musiały wjechać dodatkowe leki i kroplówki, ale teraz już ok i wracamy do domu
udało się pobrać 20 komórek, w tym 10 dojrzałych, a 6 jeszcze ma szansę dojrzeć w warunkach labo. Zapladniamy wszystkie, które będzie można, ale min. te 10
No i tu mega zaskoczenie, bo szykuje się do świeżego transferu, który mam zaplanowany na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby było co transferować 🙏🙏🙏dobuska, lindalia, katrinka2609, Night, Danadana, Motyl12, penceence, Geraltowa, Marzycielka7, kate2friend, Fisia lubią tę wiadomość
-
mo_Nika wrote:Melduję się po punkcji. Trochę dłużej zeszło, aż już doktor dopytywał co ze mną, bo zaliczyłam mały zjazd 🙈 ciśnienie "podłoga" cokolwiek to znaczy 😜 musiały wjechać dodatkowe leki i kroplówki, ale teraz już ok i wracamy do domu
udało się pobrać 20 komórek, w tym 10 dojrzałych, a 6 jeszcze ma szansę dojrzeć w warunkach labo. Zapladniamy wszystkie, które będzie można, ale min. te 10
No i tu mega zaskoczenie, bo szykuje się do świeżego transferu, który mam zaplanowany na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby było co transferować 🙏🙏🙏mo_Nika lubi tę wiadomość
-
mo_Nika wrote:Dobuska ja też widzę krechę! A Ty przecież wczoraj sikalaś i nie było już śladu po ovitrelle, nie? Kciuki za kajtusia ✊
A to co dzisiaj to pierwszy raz widzę na oczy. Nie muszę się wysilać w ogóle, by coś zobaczyć. I jeśli to nie Kajtek, to się obrażę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 12:37
-
mo_Nika wrote:Melduję się po punkcji. Trochę dłużej zeszło, aż już doktor dopytywał co ze mną, bo zaliczyłam mały zjazd 🙈 ciśnienie "podłoga" cokolwiek to znaczy 😜 musiały wjechać dodatkowe leki i kroplówki, ale teraz już ok i wracamy do domu
No i tu mega zaskoczenie, bo szykuje się do świeżego transferu, który mam zaplanowany na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby było co transferować 🙏🙏🙏
Dobry wynik, ciekawe jak oocyty poradzą sobie w dojrzewaniu w warunkach laboratoryjnych. Trzymam kciuki:)mo_Nika lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:A ja, największy przeciwnik testów zrobiłam coś głupiego. Dziewczyny, jestem 11 dni po zastrzyku Ovitrelle. Oby to nie była jego pozostałość, a wiem, że różnie bywa...
Błagam, niech to Kajtek daje znać, że walczy. Jutro powtórzę. Jak ściemnieje to lecę na betę. No, ale zobaczymy jutro.
To bardzo, bardzo wcześnie, bo jestem 6 dpt trzydniowca. Nasikałam dla zabawy, bo mąż kupił mi dużo tych testów. Niczego się nie spodziewałam... Ale z drugiej strony Kate też wyszedł 4 dni po transferze blastki, a to taki sam przelicznik, tylko że u mnie ten cholerny Ovitrelle może się jeszcze ostał.
Na żywo ta kreska jest tak widoczna, że mąż nawet zauważył...
https://zapodaj.net/d0254bfce55f4.jpg.html -
Monika ekstra!!
Dobuska chucham żeby to było to
Martwie się tylko, że po wczorajszym fundujesz sobie zbyt duzy rollercoaster emocjiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 12:51
mo_Nika lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
No i tu mega zaskoczenie, bo szykuje się do świeżego transferu, który mam zaplanowany na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby było co transferować 🙏🙏🙏mo_Nika lubi tę wiadomość
Danadana