X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną InviMed Wroclaw
Odpowiedz

InviMed Wroclaw

Oceń ten wątek:
  • Nutkaa Koleżanka

Wysłany: 11 września, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylstaa wrote:
    O kurczę, przykro mi że dostałaś takie wiadomości🙁 tak jak just_a_girl myślałabym, że wiek też jest takim czynnikiem.

Też na to zwróciłam uwagę lekarzowi, jednak to żaden powód do szybszego działania. Ogólnie skoro wizyta dopiero w styczniu to może pierwszy transfer dopiero około marca, to prawie rok czekania się robi od ostatniego transferu i ja rok starsza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września, 23:11

• Nutkaa Koleżanka

Wysłany: 11 września, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:
    Przykro mi.

Szczerze nie rozumiem tego podejścia, wydawałoby się, że to właśnie wiek powinien być jednym z kryteriów przyspieszających stymulację.

Czy będziesz rozważać zmianę kliniki czy czekasz na Invimed do nowego roku?

Rozmyślam pójście na kwalifikacyjne badania w przyszłym tygodniu do Invicty. Tu też musiałabym już zrezygnować z programu. Nie chce czekać kolejnych miesięcy. To bardzo trudne. Rozmowa nie była zbyt miła, bardzo źle nas traktuje klinika, doprowadzając do takich sytuacji ze stymulacjami. A wiek nic nie znaczy.

• gacka89 Autorytet

Wysłany: 11 września, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LKBennett wrote:
    Wiecie może czy nasi dr przypisują po transferze Encorton?

Ja brałam Medrol, od początku przygotowań do transferu, a skończyłam brać jakoś po miesiącu od transferu.

HSG - ok
    PCOS - owulacja jest!
    Moje wyniki -ok
    Wyniki nasienia -ok

IVF start styczeń 2022 ❄️
    21.03 - transfer ❄️😭
    2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
    24.08- transfer ❄️😭
    został nam ostatni ❄️ :(
    Styczeń 24- stymulacja 5 zarodków żaden nie dotrwał do 5 doby

Znikający wodniak na lewym jajowodzie

Styczeń 25' - 3 stymulacja
    13 komórek -11 ok. Mamy 5 zarodków ❤️
    02.25 - transfer 6AA
    06.25 - transfer 4AB (medrol, accofil, prograf), 10dpt 245,9, 12 dpt 527,0, 14dpt 1122 ❤️21 dpt 9511
    27 dpt 6.1 mm jest ❤️ 130 btp
    I prenatalne, Nifty niskie ryzyka :) będzie synek :) 🩵
‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ