InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
sylstaa wrote:O kurczę, przykro mi że dostałaś takie wiadomości🙁 tak jak just_a_girl myślałabym, że wiek też jest takim czynnikiem.
Też na to zwróciłam uwagę lekarzowi, jednak to żaden powód do szybszego działania. Ogólnie skoro wizyta dopiero w styczniu to może pierwszy transfer dopiero około marca, to prawie rok czekania się robi od ostatniego transferu i ja rok starsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września, 23:11
-
just_a_girl wrote:Przykro mi.
Szczerze nie rozumiem tego podejścia, wydawałoby się, że to właśnie wiek powinien być jednym z kryteriów przyspieszających stymulację.
Czy będziesz rozważać zmianę kliniki czy czekasz na Invimed do nowego roku?
Rozmyślam pójście na kwalifikacyjne badania w przyszłym tygodniu do Invicty. Tu też musiałabym już zrezygnować z programu. Nie chce czekać kolejnych miesięcy. To bardzo trudne. Rozmowa nie była zbyt miła, bardzo źle nas traktuje klinika, doprowadzając do takich sytuacji ze stymulacjami. A wiek nic nie znaczy.
-
LKBennett wrote:Wiecie może czy nasi dr przypisują po transferze Encorton?
Ja brałam Medrol, od początku przygotowań do transferu, a skończyłam brać jakoś po miesiącu od transferu.HSG - ok
PCOS - owulacja jest!
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
Styczeń 24- stymulacja 5 zarodków żaden nie dotrwał do 5 doby
Znikający wodniak na lewym jajowodzie
Styczeń 25' - 3 stymulacja
13 komórek -11 ok. Mamy 5 zarodków ❤️
02.25 - transfer 6AA
06.25 - transfer 4AB (medrol, accofil, prograf), 10dpt 245,9, 12 dpt 527,0, 14dpt 1122 ❤️21 dpt 9511
27 dpt 6.1 mm jest ❤️ 130 btp
I prenatalne, Nifty niskie ryzykabędzie synek
🩵
-