X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną InviMed Wroclaw
Odpowiedz

InviMed Wroclaw

Oceń ten wątek:
  • Nutkaa Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati3691 wrote:
    Hejka, ja już po Histeroskopii z biopsja wycinków. Wiem, że dobrze zrobiłam, że zaczęłam działać- bo moje endometrium lekko przekrwione gdzieś na dnie. Dostałam antybiotyk na 3 dni. Polecam doktor Budny-Wińską nie znam takiej drugiej doktor, bardzo empatyczna oraz Centrum Mama i Ja na Rajskiej.

Jestem pacjentka dr Fuchsa, ale panią doktor znam, też przyjmuje w mama i ja. To anioł nie człowiek. Była moim lekarzem prowadzącym na Borowskiej przy wywołaniu porodu martwego płodu. Przy pani doktor czułam się bardzo zaopiekowana i bezpieczna. Niezwykle dokładna i delikatna. W takich trudnych momentach to bardzo ważne.

‹‹ 1471 1472 1473 1474 1475
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ