InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem pod gabinetem na teatralnej ?wchodzić czy czekać na wezwanie ??
32l
Amh 1,18
Niedoczynnosc tarczycy, opanowana
Ureoplasma parvum- wyleczona w pierwszym podejściu
Kariotyp OK
Czynnik męski: żylaki powrózka nasiennego, usunięte, brak poprawy
Plemniki prawidłowe 0%
17/01.2020 rozpoczęcie stymulacja, protokół krótki z antagonista
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
Kolejny transfer odroczony- torbiele krwotoczne po stymulacji
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
nick nieaktualnyNasty wrote:Lekarka ma dzisiaj wolne Twoja ? Kurcze bo nie pamietam. Ja dzwoniła do koordynatorki, która powiedziała, ze przekaże embriologom. Dzwonili ale ja akurat byłam w toalecie i nie zdążyłam odebrać. Wiec jeszcze raz do koordynatorki :p wkurzona już była na mnie
Ostatecznie embriolog napisała mi maila o której możemy się zadzwonić następnego dnia. Tom razem miałam telefon cały czas ze sobą.
Tez mnie to wkurzało, ze trzeba było ich ścigać...
Tak Pani Doktor ma wolne w czwartki. Pewnie już bym dawno wiedziała co i jak.
Idę nalac sobie wina, bo przecież te emocje mnie wykona, ryczę i jednoczenscie jestem mega wkurzona.....
Mąż dzwonił przez ten nr telefonu invimed. Z Warszawy mieli wysłać prośbę.. Już widzę jak to skutecznie działa 🤗😳
Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 18:24
-
nick nieaktualny
-
Dopiero weszła Pani z 18:D mnie umówiła na 18:15 wiec z góry zakłada 15 min na wizytę.
Kurcze wkurza mnie to no
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
35latka wrote:Tak Pani Doktor ma wolne w czwartki. Pewnie już bym dawno wiedziała co i jak.
Idę nalac sobie wina, bo przecież te emocje mnie wykona, ryczę i jednoczenscie jestem mega wkurzona.....
Mąż dzwonił przez ten nr telefonu invimed. Z Warszawy mieli wysłać prośbę.. Już widzę jak to skutecznie działa 🤗😳
Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐
Napisz do mnie na Priv to Ci wyślę
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
35latka wrote:Tak Pani Doktor ma wolne w czwartki. Pewnie już bym dawno wiedziała co i jak.
Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐Dzieli nas tylko czas...
40 l.
09.2012 - córcia ❤️
01.2018 - początek starań o rodzeństwo
09.2018 -synuś -nasz aniołek (17tc*)
10.2019 - Invimed Wrocław, AMH 1,69, 2x IUI
02.2020 - I IVF - ❄️❄️ 3dniowe:
1 Transfer ET- 17.02.2020 💔 7/8 tc
2 Transfer FET- 24.07.2020 ❄️- córcia❤️ ️ur.08.04.2021
...niespodzianka od matki natury: 28.12.2022 - pozytywny test, 19.01.2023 - 7 tc - 1cm człowieka❤️, 09.02.2023 - 10 tc - 3 cm, 27.02.2023 - 13 tc - 7 cm, 27.04.2023 - 21 tc -456 g, 26.05.2023 - 25t - 987 g, 38 tc - 3300g, ...❤️synek ur. CC 02.09.2023, 3kg, 50 cm -
Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐
Wiem jak bardzo jest to stresujące, jak czekałam przed transferem pod gabinetem doktora to myślałam że zejdę. I już po transferze czekaliśmy na inf co z pozostałą 2 maluszków. Ale cały czas starałam się trzymać tej dobrej wiadomości:) i Ty też myśl o swoich dwóch ❄❄ dla których warto dbać o spokój i opanowanie. Mi doktor mówił że jak sa złe info to dzwonią sami, a jak nie dzwonią to znaczy że jest dobrze:) -
nick nieaktualny
-
Nasty wrote:Dopiero weszła Pani z 18:D mnie umówiła na 18:15 wiec z góry zakłada 15 min na wizytę.
Kurcze wkurza mnie to no
Wcale nie;) czasem siedzę dłużej pod gabinetem, czasem sama jestem dłużej. Ale fakt że na umówiona godzinę jeszcze nigdy nie weszłam.. zawsze są opoznienia -
A dostalas przed punjcja na mejla taka informację przed zabiegiem? tam jest nr do koordynatorki -
35latka jak y było złe to by dzwoniło w czwartki są spotkania z embriologami, pewnie są mega zajeci a do tego ktoś musi pilnować naszych maluchów pechowo wyszło, ze akurat dzis lekarka ma urlop, nalpij się winka i zrelaksuj :*
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
nick nieaktualny
-
35latka wrote:Albo że man coś nie tak ale żadnego maila nie dostałam.... Nic mi o tym nie wiadomo, muszę wejść i sprawdzić.
Ja dostawalam przed kaz da inseminacja i przed punkcja. Może przyszło na adres męża? zależy który podawaliscie..
Ale uprzedzam że mnie każdy kontakt z koordynatorka wprowadzał z równowagi 😑Nasty lubi tę wiadomość
-
35latka wrote:Albo że man coś nie tak ale żadnego maila nie dostałam.... Nic mi o tym nie wiadomo, muszę wejść i sprawdzić.Dzieli nas tylko czas...
40 l.
09.2012 - córcia ❤️
01.2018 - początek starań o rodzeństwo
09.2018 -synuś -nasz aniołek (17tc*)
10.2019 - Invimed Wrocław, AMH 1,69, 2x IUI
02.2020 - I IVF - ❄️❄️ 3dniowe:
1 Transfer ET- 17.02.2020 💔 7/8 tc
2 Transfer FET- 24.07.2020 ❄️- córcia❤️ ️ur.08.04.2021
...niespodzianka od matki natury: 28.12.2022 - pozytywny test, 19.01.2023 - 7 tc - 1cm człowieka❤️, 09.02.2023 - 10 tc - 3 cm, 27.02.2023 - 13 tc - 7 cm, 27.04.2023 - 21 tc -456 g, 26.05.2023 - 25t - 987 g, 38 tc - 3300g, ...❤️synek ur. CC 02.09.2023, 3kg, 50 cm -
nick nieaktualnyNasty wrote:35latka jak y było złe to by dzwoniło w czwartki są spotkania z embriologami, pewnie są mega zajeci a do tego ktoś musi pilnować naszych maluchów pechowo wyszło, ze akurat dzis lekarka ma urlop, nalpij się winka i zrelaksuj :*
Kurcze, dziękuję jesteście niezawodne... Jest mi lepiej. Tyle mi pomagacie, nikt z bliskich mnie tak nie wspiera jak Wy. Postaram się wyciszyć....
🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🥰Faith_86, Umka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzeczywiście jest taki mail....🤦♂️🤦♀️🤦♂️🤦♀️🤦♂️
Ale dostałam go na samym początku jak poszłam na wizytę.
Przed punkcja dostałam kartkę od Doktor, ze wszystkimi informacjami, zaraz zerknę czy jest nr do koordynatorki, ale jeśli taka wyprowadzjaca z równowagi, to może powstrzymam się i poczekam na do jutra. 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 18:55
Faith_86 lubi tę wiadomość
-
Mania12 wrote:Ja też nie dostałam maila przed punkcją, wszystkie informacje dostałam od dr Ż. Namiary na koordynatorke dostałam na pierwszej wizycie w klinice podczas spotkania z nią
Ciekawe widać nawet wewnątrz kliniki są różnice. Ale w sumie tam nigdy nie było nic więcej niż po wiedział mi dr G. Myślałam że to jakaś ich formalność.