Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną InviMed Wroclaw
Odpowiedz

InviMed Wroclaw

Oceń ten wątek:
  • Nasty Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem pod gabinetem na teatralnej ?wchodzić czy czekać na wezwanie ??

ckaiyx8dpef0wqq7.png

32l
    Amh 1,18
    Niedoczynnosc tarczycy, opanowana
    Ureoplasma parvum- wyleczona w pierwszym podejściu
    Kariotyp OK
    Czynnik męski: żylaki powrózka nasiennego, usunięte, brak poprawy
    Plemniki prawidłowe 0%
    17/01.2020 rozpoczęcie stymulacja, protokół krótki z antagonista
    29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
    Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
    Kolejny transfer odroczony- torbiele krwotoczne po stymulacji
    23/03 FET 3dniowca
    7dpt jest cień :) HCG 20
    29dpt jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:
    Lekarka ma dzisiaj wolne Twoja ? Kurcze bo nie pamietam. Ja dzwoniła do koordynatorki, która powiedziała, ze przekaże embriologom. Dzwonili ale ja akurat byłam w toalecie i nie zdążyłam odebrać. Wiec jeszcze raz do koordynatorki :p wkurzona już była na mnie ;)

Ostatecznie embriolog napisała mi maila o której możemy się zadzwonić następnego dnia. Tom razem miałam telefon cały czas ze sobą.

Tez mnie to wkurzało, ze trzeba było ich ścigać...

Tak Pani Doktor ma wolne w czwartki. Pewnie już bym dawno wiedziała co i jak.
    Idę nalac sobie wina, bo przecież te emocje mnie wykona, ryczę i jednoczenscie jestem mega wkurzona.....

Mąż dzwonił przez ten nr telefonu invimed. Z Warszawy mieli wysłać prośbę.. Już widzę jak to skutecznie działa 🤗😳
    Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 18:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:
    Dziewczyny jestem pod gabinetem na teatralnej ?wchodzić czy czekać na wezwanie ??

Ja czekałam aż Pani zawoła.

Nasty lubi tę wiadomość

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:

Zapukaj i wejdz😊 miłej sesji z iglani😊

• Nasty Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero weszła Pani z 18:D mnie umówiła na 18:15 wiec z góry zakłada 15 min na wizytę.
    Kurcze wkurza mnie to no ;)

ckaiyx8dpef0wqq7.png

32l
    Amh 1,18
    Kariotyp OK
    Plemniki prawidłowe 0%
    29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
    Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
    23/03 FET 3dniowca
    29dpt jest <3
  • Nasty Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:
    Idę nalac sobie wina, bo przecież te emocje mnie wykona, ryczę i jednoczenscie jestem mega wkurzona.....

Mąż dzwonił przez ten nr telefonu invimed. Z Warszawy mieli wysłać prośbę.. Już widzę jak to skutecznie działa 🤗😳
    Nie dzwoniłam do koordynatorki bo nie mam ani nr i nigdy nie korzystałam z jej pomocy. 😐

Napisz do mnie na Priv to Ci wyślę :)

ckaiyx8dpef0wqq7.png

32l
    Amh 1,18
    Kariotyp OK
    Plemniki prawidłowe 0%
    Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
    23/03 FET 3dniowca
    29dpt jest <3
  • Mania12 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:

Napiszę na priv i prześlę ci nr do koordynatorki, zaakceptuj zaproszenie 😎

Dzieli nas tylko czas...
    40 l.
    09.2012 - córcia ❤️
    01.2018 - początek starań o rodzeństwo
    09.2018 -synuś -nasz aniołek (17tc*)
    10.2019 - Invimed Wrocław, AMH 1,69, 2x IUI :-(
    02.2020 - I IVF - ❄️❄️ 3dniowe:
    1 Transfer ET- 17.02.2020 💔 7/8 tc
    2 Transfer FET- 24.07.2020 ❄️- córcia❤️ ️ur.08.04.2021
    ...niespodzianka od matki natury: 28.12.2022 - pozytywny test, 19.01.2023 - 7 tc - 1cm człowieka❤️, 09.02.2023 - 10 tc - 3 cm, 27.02.2023 - 13 tc - 7 cm, 27.04.2023 - 21 tc -456 g, 26.05.2023 - 25t - 987 g, 38 tc - 3300g, ...❤️synek ur. CC 02.09.2023, 3kg, 50 cm
  • Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:

Wiem jak bardzo jest to stresujące, jak czekałam przed transferem pod gabinetem doktora to myślałam że zejdę. I już po transferze czekaliśmy na inf co z pozostałą 2 maluszków. Ale cały czas starałam się trzymać tej dobrej wiadomości:) i Ty też myśl o swoich dwóch ❄❄ dla których warto dbać o spokój i opanowanie. Mi doktor mówił że jak sa złe info to dzwonią sami, a jak nie dzwonią to znaczy że jest dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:
    Dopiero weszła Pani z 18:D mnie umówiła na 18:15 wiec z góry zakłada 15 min na wizytę.

Ale rzeczywiście sporo ludzi do niej chodzi 🤔

Nasty lubi tę wiadomość

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:

Wcale nie;) czasem siedzę dłużej pod gabinetem, czasem sama jestem dłużej. Ale fakt że na umówiona godzinę jeszcze nigdy nie weszłam.. zawsze są opoznienia

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:

A dostalas przed punjcja na mejla taka informację przed zabiegiem? tam jest nr do koordynatorki

• Nasty Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka jak y było złe to by dzwoniło :) w czwartki są spotkania z embriologami, pewnie są mega zajeci a do tego ktoś musi pilnować naszych maluchów :) pechowo wyszło, ze akurat dzis lekarka ma urlop, nalpij się winka i zrelaksuj :*

ckaiyx8dpef0wqq7.png

32l
    Amh 1,18
    Kariotyp OK
    Plemniki prawidłowe 0%
    Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
    23/03 FET 3dniowca
    29dpt jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:

Albo że man coś nie tak ale żadnego maila nie dostałam.... Nic mi o tym nie wiadomo, muszę wejść i sprawdzić.

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:
    Albo że man coś nie tak ale żadnego maila nie dostałam.... Nic mi o tym nie wiadomo, muszę wejść i sprawdzić.

Ja dostawalam przed kaz da inseminacja i przed punkcja. Może przyszło na adres męża? zależy który podawaliscie..
    Ale uprzedzam że mnie każdy kontakt z koordynatorka wprowadzał z równowagi 😑

Nasty lubi tę wiadomość

• Mania12 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35latka wrote:
    Ja też nie dostałam maila przed punkcją, wszystkie informacje dostałam od dr Ż. Namiary na koordynatorke dostałam na pierwszej wizycie w klinice podczas spotkania z nią :)

Dzieli nas tylko czas...
    40 l.
    09.2012 - córcia ❤️
    01.2018 - początek starań o rodzeństwo
    09.2018 -synuś -nasz aniołek (17tc*)
    10.2019 - Invimed Wrocław, AMH 1,69, 2x IUI :-(
    02.2020 - I IVF - ❄️❄️ 3dniowe:
    1 Transfer ET- 17.02.2020 💔 7/8 tc
    2 Transfer FET- 24.07.2020 ❄️- córcia❤️ ️ur.08.04.2021
    ...niespodzianka od matki natury: 28.12.2022 - pozytywny test, 19.01.2023 - 7 tc - 1cm człowieka❤️, 09.02.2023 - 10 tc - 3 cm, 27.02.2023 - 13 tc - 7 cm, 27.04.2023 - 21 tc -456 g, 26.05.2023 - 25t - 987 g, 38 tc - 3300g, ...❤️synek ur. CC 02.09.2023, 3kg, 50 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:
    35latka jak y było złe to by dzwoniło :) w czwartki są spotkania z embriologami, pewnie są mega zajeci a do tego ktoś musi pilnować naszych maluchów :) pechowo wyszło, ze akurat dzis lekarka ma urlop, nalpij się winka i zrelaksuj :*

Kurcze, dziękuję jesteście niezawodne... Jest mi lepiej. Tyle mi pomagacie, nikt z bliskich mnie tak nie wspiera jak Wy. Postaram się wyciszyć....
    🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🥰

Faith_86, Umka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania12 wrote:
    Ja też nie dostałam maila przed punkcją, wszystkie informacje dostałam od dr Ż. Namiary na koordynatorke dostałam na pierwszej wizycie w klinice podczas spotkania z nią :)

Muszę poszukać w mailach, może coś przeoczyłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście jest taki mail....🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️
    Ale dostałam go na samym początku jak poszłam na wizytę.
    Przed punkcja dostałam kartkę od Doktor, ze wszystkimi informacjami, zaraz zerknę czy jest nr do koordynatorki, ale jeśli taka wyprowadzjaca z równowagi, to może powstrzymam się i poczekam na do jutra. 🤗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 18:55

Faith_86 lubi tę wiadomość

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania12 wrote:

Ciekawe ;) widać nawet wewnątrz kliniki są różnice. Ale w sumie tam nigdy nie było nic więcej niż po wiedział mi dr G. Myślałam że to jakaś ich formalność.

• Faith_86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasty wrote:

Daj znać jak było: )

Nasty lubi tę wiadomość

‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ