InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania12 wrote:Dziewczyny, ja już po oddaniu krwi - teraz proszę Was o 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za prawidłowy przyrost!!!
Zrobiłam też progesteron, chociaż jestem ciekawa czy nie wyjdzie zafałszowany przez leki?!?
Szkoda, że muszę czekać do wieczora (niestety u nas Diagnostyka nie robi na cito, bo to tylko punkt pobrań )
Rozmawiałam z dr Ż, kazał dać znać jaki wynik weryfikacji bety i będziemy umawiać wizytę w klinice.
Dostałam też receptę na kontynuację utrogestanu i progesteron besines. Kurcze, ale mam stresa
Faith_86 - ile razy weryfikowałaś betę?
Trzymam mocno kciuki za piękny przyrost !!!Mania12 lubi tę wiadomość
32l
Amh 1,18
Niedoczynnosc tarczycy, opanowana
Ureoplasma parvum- wyleczona w pierwszym podejściu
Kariotyp OK
Czynnik męski: żylaki powrózka nasiennego, usunięte, brak poprawy
Plemniki prawidłowe 0%
17/01.2020 rozpoczęcie stymulacja, protokół krótki z antagonista
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
Kolejny transfer odroczony- torbiele krwotoczne po stymulacji
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
katdud wrote:Wrócił i niestety odpisał na mojego maila nie był zbyt mily "Zarówno przyrosty hcg jak i obraz usg sugerują nieprawidłowy rozwój ciąży ale ustalimy to w trakcie wizyty"
Powiem szczerze że jestem już wykończona
Oni tam odpisuja niestety,tez zawszw otrzymuje takie krotkie wiadomosci.Jaki mialas przyrost bety?×Nieprawidłowy kariotyp
1 Procedura(4 pobrane,3 zaplodnione)
I 2020 ET 😔
VI 2020 FET😔
2 Procedura (8 pobranych,8 zapłodnionych)
VIII 2020 ET😔
X 2020 FET😔
3 Procedura (5 pobranych,2 zapłodnione)
II 2021 ET 🥰 -
katdud wrote:Wrócił i niestety odpisał na mojego maila nie był zbyt mily "Zarówno przyrosty hcg jak i obraz usg sugerują nieprawidłowy rozwój ciąży ale ustalimy to w trakcie wizyty"
Powiem szczerze że jestem już wykończona2xIUI
styczeń 2019(Imsi - 2 blastki-4AA,4BA)-PGS -Transfer blastki
czerwiec 2019(Imsi - 2 blastki)-Transfer blastki 4BA -poronienie 8 tydz.
Transfer blastki 3BB
luty 2020 pobrano 13 oocytów-są 4 blastocysty - PGS)- 1 zdrowy zarodek , transfer
4IVF - 9 komórek ( transfer 3 dniowca , 3 ❄❄❄, 4AA,4AA,3AA))
Czynnik męski-translokacja (3,7)
Niedoczynność tarczycy
Wysoka prolaktyna
Trombofilia - ok
Ana - dodatnie -
Dostałam wiadomość od doktora że mamy 4 blastocysty:). Strasznie się cieszę Teraz pozostaje czekać na wynik badania genetycznego.Trzymajcie kciuki żeby choć jedno było zdrowe
Faith_86, Mania12, Alicja1105, atka666, Umka, 35latka lubią tę wiadomość
2xIUI
Transfer blastki 3BB
luty 2020 pobrano 13 oocytów-są 4 blastocysty - PGS)- 1 zdrowy zarodek , transfer
Niedoczynność tarczycy
Wysoka prolaktyna
Trombofilia - ok
Ana - dodatnie -
mila82 wrote:Dostałam wiadomość od doktora że mamy 4 blastocysty:). Strasznie się cieszę Teraz pozostaje czekać na wynik badania genetycznego.Trzymajcie kciuki żeby choć jedno było zdrowe
Cudna wiadomość 😊 podziwiam Cię za tyle cierpliwości! Trzymam kciuki za dalsze cudowne wiadomości 🍀🍀✊✊✊✊
Kiedy będziesz mieć wyniki?mila82 lubi tę wiadomość
-
Powiem szczerze że jestem już wykończona
Przykro mi... Ale to prawda że maile od dra sa są dość "konkretne". W czasie wizyty na pewno wszystko Ci wytłumaczy. Udało Ci się już umówić? -
Faith_86 wrote:Cudna wiadomość 😊 podziwiam Cię za tyle cierpliwości! Trzymam kciuki za dalsze cudowne wiadomości 🍀🍀✊✊✊✊
Kiedy będziesz mieć wyniki?
To czekanie w niepewności było najgorsze.Wizytę mam za tydzień a wyniki badań pod koniec marca.2xIUI
Transfer blastki 3BB
Niedoczynność tarczycy
Wysoka prolaktyna
Trombofilia - ok
Ana - dodatnie -
mila82 wrote:To czekanie w niepewności było najgorsze.Wizytę mam za tydzień a wyniki badań pod koniec marca.
Tak czekanie jest straszne, ale najważniejsze, że wiadomości są bardzo dobre:)))
Życzę Ci dużo siły i spokoju na ten miesiąc i nie przestaję trzymać kciuków!mila82 lubi tę wiadomość
-
Faith_86 wrote:A może poprosisz dra o wcześniejszy termin? Ja jak mi b. zależało na wizycie do kliniki kilka razy dziennie i zwykle udawało się coś jeszcze znaleźć...
-
Mania12 wrote:Dziewczyny, ja już po oddaniu krwi - teraz proszę Was o 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 za prawidłowy przyrost!!!
Zrobiłam też progesteron, chociaż jestem ciekawa czy nie wyjdzie zafałszowany przez leki?!?
Szkoda, że muszę czekać do wieczora (niestety u nas Diagnostyka nie robi na cito, bo to tylko punkt pobrań )
Rozmawiałam z dr Ż, kazał dać znać jaki wynik weryfikacji bety i będziemy umawiać wizytę w klinice.
Dostałam też receptę na kontynuację utrogestanu i progesteron besines. Kurcze, ale mam stresa
Faith_86 - ile razy weryfikowałaś betę?Mania12 lubi tę wiadomość
- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
mila82 wrote:Dostałam wiadomość od doktora że mamy 4 blastocysty:). Strasznie się cieszę Teraz pozostaje czekać na wynik badania genetycznego.Trzymajcie kciuki żeby choć jedno było zdrowe
mila82 lubi tę wiadomość
- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
katdud wrote:Prosiłam juz kilkakrotnie . Po tym wolnym nie ma szans jest ponoć mnóstwo takich osób co chcą na już a miejsca nie ma
No tak teraz ma pewnie duzo pacjentek.. Ale może napisz bezpośrednio do dra? On też może Ci wyznaczyć wizytę. No i warto dzwonić, czasem się coś zwalnia z dnia na dzień. A jak Panie z infolinii Cię zapamiętają to jest szansa że same zadzwonią jak się coś zwolni. -
katdub bardzo mi przykro
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
29/01.2020 Punkcją - pobranych 6 dojrzałych komórek. Transfer odroczony, progesteron 1,82
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
odebrałam dziś wyniki - ANA2 - dodatni, 1:640 (wynik dodatni miano powyżej 320)
ANA3- rybosomalne białko P(RIB) dodatni, DFS70 silnie dodatni.
co teraz ?
32l
Amh 1,18
Kariotyp OK
Plemniki prawidłowe 0%
Mamy 4 ❄️❄️❄️❄️!!!
23/03 FET 3dniowca
7dpt jest cień HCG 20
29dpt jest -
PszczółkaBasia wrote:Hej dziewczyny. Która z Was leczy się u dr Lachowskiego? Czy po podaniu ovitrelle przy słabym nasieniu udało Wam się zajść w ciążę?
Ja lecze się u Pani dr.O
Jutro robie drugo zastrzyk z Ovitrelle. Pierwszy w poprzednim cyklu niestety nie dal pozytywnego rezultatu