IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaa idealne marzenie mojego męża bliźnięta ...
Dziewczyny czym bliżej 1 procedury tym bardziej się boje ....I mam wątpliwości...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
vvv008 wrote:
Dziewczyny czym bliżej 1 procedury tym bardziej się boje ....I mam wątpliwości...
Kochana, ja też miałam ten etap. Szczególnie mi się nasiliło podczas ostatniej @, tzn. tuż przed rozpoczęciem stymulacji. Ale spokojnie, przypomnij sobie swój cel!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Opu o czym ty mówisz?
Nie znam Cię chyba jesteś tu nowa wiec nie wiem jakie masz doświadczenie w staraniach ale dlaczego duphaston miałby ci rozregulowac cykl!!??
Pierwszy raz słyszę takie rzeczy.
jesteś na forum ivf....dla nas duphaston to pestka:-) oprócz go wszystkie lykamu duże dawki jeszcze innych progesteronow-bo o to głównie chodzi. By wspomóc 2 fazę cyklu i ewentualna ciążę!
A u mnie dziewczyny tak sobie.
było już dobrze i wpisali mnie ze szpitala w poniedziałek. A we wtorek rano w łazience krew. Znowu szybkie usg i dr mówi ze ten krwiak może mnie męczyć jeszcze z 2 tygodnie. Dzidziuś kręcił fikolki i może dobrze ze to stworzenienie nie jest jeszcze świadome stresów jakie przeżywa mama.
bardzo się boje wiec wspomnijcie czasami o mnie w modlitwie.
aaaa i strasznie się ciesze za owocny czerwiec! Ja piernicze....super!opu wrote:hej dostalam duphaston chyba na wspomozenie zagniezdzenia ewentualnego. NIe wiem czy mam go brac ( musialabym zaczac dzis) bo boje sie ze mi rozreguluje cykl ( a mam umowiona juz histeroskopie na sierpien a @ regularne). Jak sadzicie ?
Moja ginka ( bylam wczoraj u innego) twierdzi ze w naszej sytuacji naturalne zajscie w ciaze bedzie bardzo trudne... wiec nie wiem sama czy mam lykac tego dupka. -
Anko super ,że z dzieckiem ok
niech ten krwiak szybko da Wam spokój ...Musisz leżeć? Modlitwę za Was masz u mnie pewną
opu na pewno duphaston nie rozreguluje cyklu wręcz przeciwnie ...
Asiula86 dziękuje ze wsparcie dopóki nie brałam anty jakoś to było teraz się zaczynam sypać i martwić co będzie gdy się nie uda ....
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Anko znajoma miała krwiaka, przez 4 miesiące plamiła i krwawiła na zmianę, mega stres przez cały ten czas. W tej chwili jest w 7 miesiącu po krwiaku śladu nie ma, a w brzuchu radośnie fika mała dziewczynka. Życzę Ci żeby też się tak dobrze wszystko skończyło.
-
nick nieaktualny
-
hej
napisałam na watku Warszawskiej Invicty, ale moze tu jest ktos kto czeka na uruchomienie funduszy z ministerstwa w Invikcie - wczoraj dowiedziałam ze wstrzymano kwalifikcacje i rozpoczynanie nowych procedur do listopada (pierwotnie miało być do lipca).
-
nick nieaktualny
-
jupios wrote:Witam, mam kolejny wynik bety
10 dpt - 52,67
12 dpt - 107,3 przyrost 105 %
14 dpt - 201,8 przyrost 87 %
Czy to normalne, ze przyrost spada?
Polecam Ci sprawdzić tutaj: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Ankotrzymam kciuki cały czas za Twojego malucha. Wierze, ze krwiak niedługo sie wchłonie. Dzidziuś już jest silny i nie przeszkadza mu krwiak!
-
takasobieja wrote:Ktoś tu z forum mial zamrożone a się nie odmrozily
Ja miałam że się rozmroziły ale były fatalne..Morula jedynie nie przeżyła..
Natomiast za drugim razem udało się i dzidziuś siedzi w brzuszku i puka do mamusiMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
triss wrote:hej
napisałam na watku Warszawskiej Invicty, ale moze tu jest ktos kto czeka na uruchomienie funduszy z ministerstwa w Invikcie - wczoraj dowiedziałam ze wstrzymano kwalifikcacje i rozpoczynanie nowych procedur do listopada (pierwotnie miało być do lipca).
Hej
Ja co prawda nie korzystam z programu rzadowego ale bedac wczoraj w inviccie slyszlama jak panie w rejestracji udzielaly info, ze polowie lipca startuja. Uslyszalam tez, ze na liscie oczekujacych jest 75 par. Moze dopytaj raz jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:55
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Hej
Ja co prawda nie korzystam z programu rzadowego ale bedac wczoraj w inviccie slyszlama jak panie w rejestracji udzielaly info, ze polowie lipca startuja. Uslyszalam tez, ze na liscie oczekujacych jest 75 par. Moze dopytaj raz jeszcze.
hej no raczej nie przesłyszałam sięja jestem już w trakcie procedury, ale przede mną w recepcji była dziewczyna której pani powiedziała ze w listopadzie dopiero bedzie odpowiedź. zapytałam własnie czy coś sie zmieniło, bo słyszałam o lipcu i pani potwierdziła - czekają na odpowiedź ministerstwa ktora najwczesniej bedzie na poczatku listopada. I ewentualnie sa jeszcze miejsca we wrocławskiej invikcie.
Moze dostali trochę kasy i pierwsze osoby z listy oczekujących zaczynają w lipcu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 10:01
-
nick nieaktualnyjupios wrote:Może różnicy jest 10 minut. Te same laboratorium, prawie ta sama godzina. Niby wynik wskazuje normę, ale się martwię, mam już 2 straty za sobą.
Najważniejsze że wynik jest w normie. Będzie dobrze, Ty też to sobie powtarzaj i nie myśl o czarnych scenariuszach. Przecież wiadomo że stres nie pomaga.jupios lubi tę wiadomość