IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:Moim zdaniem tak
Mi niestety nikt nie powiedzial, jakie mam endometrium.
U mnie tez nie mowili, tylko w trakcie badania lekarz mowil, ze ladnie wyglada. No i wczoraj przy transferze doktor skomentowal, ze bardzo ladnie wszystko przygotowane.
Mycha28 ja tez zastananawiam sie jak dotrwam do testowanial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:33
mycha28 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:U mnie tez nie mowili, tylko w trakcie badania lekarz mowil, ze ladnie wyglada. No i wczoraj przy transferze doktor skomwntowal, ze bardzo ladnie wszystko przygotowane.
Mycha28 ja tez zastananawiam sie jak dotrwam do testowanial
Jeszcze w dodatku mam urlop siedze w domu i miejsca nie mige sobie znalezc
-
Ja wzielam zwolnienie. Pracuja w korporacjo i zarzadzam duza struktura wiec zadan, spotkan, trudnych decyzji i stresow prawie na dwa etaty wiec zdecydowalam o pozostaniu w domu. Ale masz racje, ze majac zajecie wpadasz w wir myslenia o czyms innym. I u mnie stos ksiazek i prasy wiec to powonno mi choc troszke pomoc
. No i Forum - non stop tu zagladam
agulas, mycha28, Viki26, Moniaa lubią tę wiadomość
-
mycha28 i Antonelka ja Wam zazdroszcze, że jesteście już po i czekacie. Ja już mam ciśnienie i najchętniej wstrzyknęłabym sobie wszystko od razu, żeby przyspieszyć cała procedurę
może spróbujcie jakąś grę? Głupie, ale wciągające.. i pochłania sporo czasu
mycha28 lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Dziewczynki czy endometrium 12 mm to dobre warunki dla zarodeczkow?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Dziewczyny miałyście bóle po punkcji? mnie dzisiaj boli cała prawa część, jajnik i krzyż...Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
triss wrote:Elmirka mnie zaczął boleć doł brzucha jakies 2-3 godziny po punkcji. I bolał do wieczora. Na drugi dzień juz chyba było ok. Położna mówiła ze może bolećEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Madzia82 wrote:Dziewczyny jestem 7 dpt i wariuje. Do soboty to chyba wyląduje w wariatkowie. Organizm nie wysyła mi żadnych sygnałów ani na tak, ani na nie.
A jeszcze z zarodkami nie wiem co i jak, bo mimo, że dziś kolejny raz prosiłam o kontakt - nadal cisza.
Przy ciazy bez in vitro na tym etapie nie ma przeciez z reguly objawow wiec u nas podobnie. A nasze medykamanety robia swoje. Wiem, ze latwo mowic ale tak sobie wmawiam bo ja dopiero jeden dzien po a przede mna jeszcze tyle dni oczekiwania.
Dziewczyny kiedys czytalam, ze krwawienie implementacyjne nie jest regula i ma je ok 20% kobiet. Czy Wam cos lekarze mowili na ten temat? Zastanawiam sie czy jesli nie wystapi do bardzo zle?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
agulas wrote:mycha28 i Antonelka ja Wam zazdroszcze, że jesteście już po i czekacie. Ja już mam ciśnienie i najchętniej wstrzyknęłabym sobie wszystko od razu, żeby przyspieszyć cała procedurę
może spróbujcie jakąś grę? Głupie, ale wciągające.. i pochłania sporo czasu