IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia82 wrote:Nie wiem czy zauważyłyście, ale nie ma opcji "nie lubię"Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
A jakie fajne uczucie po obudzeniu
W invikcie dali taka mieciusia poduszeczke i kolderke.
Lezalam sobie wtulona w posciel i byo tak blogo.
A potem źli ludzie kazali wstac i isc do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:01
Butter, Antonelka, aszka lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Elmirka wrote:Dziewczyny a mam brać no spę i lutinusa przed transferem?
2 godz przed bralam relaium i srodek przeciwzapalny/przeciwbolowy... nie pamietam nazwy.Elmirka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Lutinusa bralam rano, a transfer mialam o 14.
2 godz przed bralam relaium i srodek przeciwzapalny/przeciwbolowy... nie pamietam nazwy.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
daynerys wrote:Istnieje życie bez relanium:)
Idgie, shooa lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Elmirka wrote:No właśnie ja mam transfer rano więc wezmę lepiej luteinę...
Lutinus bralam rano a dawke popoludniowa ok 1,5 po transferze. Tak zalecil lekarza. Na 2h przed transferem relanium i flamexin na rozluznienieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:11
Elmirka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
u mnie pewnie można poprosić o relanium ale nawet jakby każdemu dawali przed punkcją to bym nie chciała, przy stymulacji i transferach omijam szerokim łukiem wszystkie możliwe leki, nawet @ przetrzymuję bez przeciwbólowych, a relanium to wydaje mi się że mocne leki wiadomo że jak ktoś jest bardzo zdenerwowany ale na szczęście nie miałam potrzeby korzystania z relanium
ja po wizycie jestem i punkcję mam w sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:22
mycha28, Elmirka, Tosia 1981, Moniaa, sylvuś lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Agniesia2569 a co u ciebie, jak się czujecie?
wiesz już może wstępnie jak płeć maleństwa?
schizuje co chwilę... Boli mnie brzuch codziennie i nie wiem czy to normalne. A co do płci to na prenatalnych w 12tc gin powiedziała, że raczej dziewczynka, jeszcze wszystko może się zmienić, ale nie ukrywam, że cieszyłabym się, gdyby się potwierdziło
mycha28, Konwalia, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Shooa jak się czujesz?
Dziś mam kryzys, że nic z tego, nic nie czuje. Do tego mam traume, że przez transfer z komplikacjami z powodu którego zarodeczek był kilka dobrych minut w kataterze zanim trafił z powrotem do hodowli, a później do macicy, będzie dupa. Ale staram się jakoś odreagowywać i myśleć o innych rzeczach, choć blisko mi do wariactwa.
A Ty Madzia? -
nick nieaktualnydaynerys wrote:Dziewczyny u mnie w klinice nie dają relanium i jakoś żyje
Tak Daynerys życie i transfery bez relanium na pewno są i to skutecznetylko jak przez kilka dni brałaś te prochy i przez to miałaś zero stresu, czułaś się fajnie i w ogóle było przyjemnie, a nagle dotyka Cię stresująca rzeczywistość bez uspokajacza to to troszkę uderza
Idgie lubi tę wiadomość