IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Przy ciazy bez in vitro na tym etapie nie ma przeciez z reguly objawow wiec u nas podobnie. A nasze medykamanety robia swoje. Wiem, ze latwo mowic ale tak sobie wmawiam bo ja dopiero jeden dzien po a przede mna jeszcze tyle dni oczekiwania.
Dziewczyny kiedys czytalam, ze krwawienie implementacyjne nie jest regula i ma je ok 20% kobiet. Czy Wam cos lekarze mowili na ten temat? Zastanawiam sie czy jesli nie wystapi do bardzo zle?
-
agulas wrote:Butter nie bój się! Będziesz spać
Narkoza to nic strasznego, naprawdę. Nawet nie zauważysz kiedy będzie koniec! Pomyśl o szczytnym celu
Elmirka gratuluję! Napisz po transferze jak się czujesz :)korzystasz z embro glue i assisted hatching?
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:Ja cpam relanium i mam spokoj:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:46
Idgie lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Straszny jest dzień, kiedy odstawiasz relanium....
Wiesz, ale mnie serio ciagnie cos w brzuchu, takie skurcze jakby mam, troche jak po cwiczeniu brzuszkow. Lutinus ma w efektach ubocznych skurcze macicy. A jeszcze cala paczka mi zostala, 7 dni.
Jak zlikwidowac te skurcze przez kolejne dni? Nospą? 10 tabsów dziennie?08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Jest jesacze nowa partia Razem. Maja bardzo liberalny swiatopogladowo program.
https://m.facebook.com/partiarazem
PO nie jest dobra partia, bo mysla tylko o wlasnych biznesach.
-
Idgie wrote:Mozna brac nospe.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Idgie wrote:No wlasnie, jutro ostatni dzien nałogu.
Wiesz, ale mnie serio ciagnie cos w brzuchu, takie skurcze jakby mam, troche jak po cwiczeniu brzuszkow. Lutinus ma w efektach ubocznych skurcze macicy. A jeszcze cala paczka mi zostala, 7 dni.
Jak zlikwidowac te skurcze przez kolejne dni? Nospą? 10 tabsów dziennie?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -