IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po transferze czulam sie pewna siebie i wiary w to,że się uda. Dopiero teraz zaczynają się rodzić wątpliwości i wychodzą ukryte lęki.
Każda z nas niestety musi to przejść. Miejmy nadzieję, że na końcu tej drogi czeka slodka nagroda, czego mocno Wam i sobie życzęAntonelka, shooa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Idgie wrote:Laseczki, ile tego magnezjum brać?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Idgie wrote:Bat? To skrót od batonik?
Aaa... tab!Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Idgie wrote:Powiem Wam, ze ja to sobie tabelke zroibilam z podzialem na rano, popołudnie i wieczor.
Żeby mi sie nie pomylilo, co juz wzielam i zeby o niczym nie zapomniec.
Mam na liscie 12 roznych lekow.Idgie lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Ja mialam na samym poczatku. W dniu transferu na aplikatorze mialam krew, nastepnego dnia ciemnobrazowe, potem cafe latte
a potem juz biale
Jajniki tez pobolewają. I napięte tam wszystko mam momentami, wiec biore relanium i nospe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:44
08.09 - transfer
-
Mała Mi 1 wrote:Dziewczyny czy jak aplikujecie sobie Luteine to macie takie brązowe upławy na aplikatorze? ? ???
I bolą mnie Też jajniki jak na okres . Cy to normalne ?? Boje się ...
Ja tak mialam dzien po punkcj. Potem juz nie. Wczoraj po transferze wlozylam palcem i wieczorem tez bo balam sie ze narusze maluszki
Dzis uzywalam aplikatora bo duzo glebiej sie aplikuje.
Ale jak masz bardzo brazowe te uplawy to lepiej wkladaj palcem bo moze sluzowka sie podraznila. A ile dpt jestes?