IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:Powiem Wam, ze ja to sobie tabelke zroibilam z podzialem na rano, popołudnie i wieczor.
Żeby mi sie nie pomylilo, co juz wzielam i zeby o niczym nie zapomniec.
Mam na liscie 12 roznych lekow.
Ja mam:
Kwas foliowy na recepte
Lutinus
Estrofem
Relanium7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Mycha jestem 6dpt. A ja wczoraj nie mialam a dzisiaj juz nam takie brązowe na aplikatorze. A jajniki no jak na okres tak bolą. I taki śluz tez mam.
Aha a jak aplikujecie to macie tam ciasno ?? Takie napuchniete? ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:52
Mała Mi -
Hej. Ja od 22 dc estrofem. Czyli za dwa dni
a między 5-7dc wizyta i zaczniemy znowu menopurem, Ale 125, bo na 150 mocno reagowalam
Sansivieria, agniesia2569 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Mała Mi 1 wrote:Mycha jestem 6dpt. A ja wczoraj nie mialam a dzisiaj juz nam takie brązowe na aplikatorze. A jajniki no jak na okres tak bolą. I taki śluz tez mam.
Aha a jak aplikujecie to macie tam ciasno ?? Takie napuchniete? ?
Mam tez ciasno. Wczoraj podczas transferu jak dr wkladala mi ten wziernik to bolalo dosc mocno.
Wiesz moja kolezanka ktora za chwile rodzi po pierwszym udanym podejciu do invitro tez w 6 albo 7dpt miala dosc obfite plamienia na aplikatorze i polozna z kliniki kazala jej wkladac palcem. Kilka dni pozniej miala pozytywna bete
-
Mała Mi 1 wrote:Mycha jestem 6dpt. A ja wczoraj nie mialam a dzisiaj juz nam takie brązowe na aplikatorze. A jajniki no jak na okres tak bolą. I taki śluz tez mam.
Aha a jak aplikujecie to macie tam ciasno ?? Takie napuchniete? ?
Jajniki tez co jakis czas daja o sobie dosc mocno znac -
Aha a jak aplikujecie to macie tam ciasno ?? Takie napuchniete? ?08.09 - transfer
-
Fistaszek wrote:Spokojnie-pobolewania z kazdej strony sa zupelnie naturalne. Takie brazowe plamienia tez sie zdazaja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:02
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Mnie bardzo bolalo po prawej stronie-tak dziwnie-jednostronnie i bylam wkoncu u lekarza. Okazalo sie, ze wsyztsko jest ok, po dwoch dniach przestalo. Prawdopodobnie nic sie nie dzieje, ale niektorzy twierdza, ze powinno sie sprawdzac, czy jest ok, jezeli jest taka mozliwosc. Magda, a jaka beta?