IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula86 wrote:Wczoraj rozmawiałam z lekarzem na ten temat. Stwierdził, że może jednak właściciele pójdą po rozum do głowy, jak dużo pacjentek ucieknie do innych klinik. Podczas wizyt słyszy bardzo dużo złych opinii na temat tych podwyżek cen. Liczy na to, że może za kilka miesięcy jednak obniżą ceny.
No ciekawe...klinika sie rozbudowuje i dol coraz blizej konca....a pacjentow moze byc mniej..no ale zakladam, ze zarzad wzial to pod uwage...no chyba, ze lekarze uciekna jak nie bedzie pacjentow....Jestem na nich cieta mocno...jedyny pozytywny czlowiek, ktorego poznalam to moj lekarz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 10:25
Asiula86 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:No ciekawe...klinika sie rozbudowuje i dol coraz blizej konca....a pacjentow moze byc mniej..no ale zakladam, ze zarzad wzial to pod uwage
...no chyba, ze lekarze uciekna jak nie bedzie pacjentow....Jestem na nich cieta mocno...jedyny pozytywny czlowiek, ktorego poznalam to moj lekarz....
Mój teżSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Liluś27 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy mając 3,5 mln plemników w 1 ml (wiem, że to mało, norma >15 mln) ale w całości 35 mln (norma od 39 mln) mamy szanse na naturalne poczęcie?
Morfologia 10% prawidłowych
Ruch a+b 65%
Zawsze jest szansaJednak np. u nas przy lepszych parametrach od 3 lat się nie udało.
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Liluś27 wrote:A mogę wiedzieć jakie macie wyniki?
Przy ostatnim ivf:
11mln w 1ml
ruch a +b= 36%
ps. już widzę, że ilościowo mamy lepiej, a nie jakościowoProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyjózefka wrote:Reni gdzie Twojemu groszkowi będzie lepiej niż u Ciebie w brzuszku
ja właśnie dostałam telefon z kliniki: transfer poniedziałek mamy zgłosić się na 9:45. Myślałam, że dowiem się czegoś o moich biedronkach, ale usłyszałam że mam się nie martwić a do poniedziałku bez mała 2 dni i wszystko może się zmienić (ostatnie zdanie nie podoba mi się w cale).
Ja własnie dostałaam telefon z kliniki, mam się stawić na transfer jutro tj. poniedziałek o 9.15. Bedzie to trzecia doba od punkcji.....A która u Was?
Powiedzaino mi, że nadal mam cztery komóreczki ładnie sie dzielą.Antonelka, Tosia 1981, MałaMi83, Reni, mycha28, justa1234, duza, myszaaa, kkisia, Beata.D, czarownica_tea, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bolał Was brzuch po punkcji? Ile dni?
Najgorzej jest przy siadaniu
Punkcje miałam w piątek rano, po 13 mnie wypuścili ze szpitala. Pierwszy ból zczełam odczuwać ok 18, właśnie przy siadaniu, macica ciągneła mnie jakby w dół. Wczoraj już było dużo lepiej, odbyło się bez przeciewbólowych, a dzisiaj juz tylko od czasu do zcasu jajniki kłuja. A tak poza tym jest ok.Reni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bolał Was brzuch po punkcji? Ile dni?
Najgorzej jest przy siadaniu
Renia kochanie wlasnie to mialam na mysli piszac Ci pod wykresem-"bezbolesnej punkcji"
Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie,bo hcg poteguje te "doznania" ......ale groszek Ci to wynagrodziReni, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
mnie po punkcji nic ale to nic nie bolało, zero nudności czy wymiotów. nawet lekko się martwiłam czy mi cokolwiek tam robili, ale było plamienie więc uznałam, że chyba jednak tak.
jutro ważny dzień poznam moje biedroneczki, a dziś muszę się pochwalić że właśnie obroniłam tytuł magistrapragnaca dzidziusia, kotkapc, Alincia, duza, Antonelka, myszaaa, Tosia 1981, asieńka, kkisia, iga 79, Agnieszka_A., Beata.D, Asiula86, Bribrami, justa1234, Serducho, justikf, czarownica_tea, agulas, Selena, Konwalia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Mam pytanie do dziewczyn ,które były stymulowane menopurem,czy ból brzucha jest normalny?mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
józefka wrote:mnie po punkcji nic ale to nic nie bolało, zero nudności czy wymiotów. nawet lekko się martwiłam czy mi cokolwiek tam robili, ale było plamienie więc uznałam, że chyba jednak tak.
jutro ważny dzień poznam moje biedroneczki, a dziś muszę się pochwalić że właśnie obroniłam tytuł magistra
Gratulacje....to jeden sukces za Tobąteraz drugi przed Tobą
trzymam kciuki:)
józefka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjózefka wrote:mnie po punkcji nic ale to nic nie bolało, zero nudności czy wymiotów. nawet lekko się martwiłam czy mi cokolwiek tam robili, ale było plamienie więc uznałam, że chyba jednak tak.
jutro ważny dzień poznam moje biedroneczki, a dziś muszę się pochwalić że właśnie obroniłam tytuł magistra
Gratulacje :*
Jutro jest nas sporo chyba 4 transferyo której masz ?? Ja o 14 :p
tymczasem wcinam ananasa a wieczorem kuje się prolutexem
Wszystko bym zrobiła dla maleństwa :* trzeba walczyć
Anko jak tam Twoje maleństwo ? Jak się czujecie ?pragnaca dzidziusia, Beata.D, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
vvv008 wrote:Mam pytanie do dziewczyn ,które były stymulowane menopurem,czy ból brzucha jest normalny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 16:28
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnymyszaaa wrote:Gratulacje :*
Jutro jest nas sporo chyba 4 transferyo której masz ?? Ja o 14 :p
tymczasem wcinam ananasa a wieczorem kuje się prolutexem
Wszystko bym zrobiła dla maleństwa :* trzeba walczyć
Anko jak tam Twoje maleństwo ? Jak się czujecie ?Trzymam kciuki za Nas wszystkie.
Antonelka, Beata.D, Bribrami, myszaaa lubią tę wiadomość