IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka wrote:Dziewczyna moja koleżanka miała endometriozę, która była wskazaniem do in vitro. Za pierwszym podejściem jej nie wyszło. Zaczęła akupunkturę, piła zioła i trochę zmieniła dietę. Kolejne podejście zaowocowało badzo dobrej jakości komórkami i spokojną ciążą oraz zdrowym, cudownym synkiem, który ma już rok. Jest test też dobrej jakości mrozaczek, z którego pewnie nie zrezygnują. Między pierwszym podejściem a drugim miała rok przerwy a mimo to jej organizm był w lepszej formie i bardziej przygotowany do ciązy niż za pierwszym razem. Ja idąc jej tropem również skorzystałam z akupunktury i ziół. Może to tylko przypadek, ale Dziewczyny z endometriozą nie poddawajcie się bo jak widać zdrowa ciąża jest możliwaEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Anuszka wrote:Różyczka a przypomnij mi jakie zarodki miałaś podane i powiedz jak się czujesz ? I jesteśmy przykładem że nie ważne czy brzuch boli czy nie boli beta może być pozytywna każdy reaguje inaczej
Tak. Każdy organizm reaguje inaczej.
Zauważyłam, że jestem dużo spokojniejsza
Miałam ze dwa razy bóle brzucha jak na @ wieczorami tak, że brałam no-spę. Wtedy się nimi martwiłam.Raz bardzo bolała mnie głowa. Czasem bywam senna. Na początku samym miałam zaparcia. Czasem czuję się zupełnie normalnie, nie mam żadnych objawów ( może oprócz tych żyłek na piersiach, które są ledwo widoczne ).
Agi83 lubi tę wiadomość
-
mrth666 wrote:Dziewczyny z endometriozą. Nie poddawajmy się. Na fb należę do grupy gdzie dziewczyny z endomendą starają się o dziecko. I udaje się. Czy po 5 latach naturalnie czy po 4 transferach, 3 ivf, ale się udaje. Jak to kassik napisała mamy pod górkę ale dotrwamy do celu
Agi83 lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
na szczęście wszystko ok. Serduszko bije. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Asiula daj znać po wizycie. jestem ciekawa kiedy będziesz miała transfer.renieczka, Wika!, józefka, Agnieszka_A., Asiula86, Anuszka, Elmirka, margo001, shooa, kookana1987, Mimi86, sylwiaśta159, Kava, Różyczka, Butter, Agi83, Anko:-), Marta1986, justa1234, Anna255, asieńka, Tosia 1981, mysza89, gosia81, zielinka_97, Viki26, mia6, Beata.D, MałaMi83, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Różyczka a ty na akupunkture chodziłaś do Krakowa? bo ja chodzilam teraz tez , fakt mialam 2 zarodki teraz,a ostanio 0, ale no niesetety nie przyjął się ten mocniejszy...zobaczymy jak będzie z drugim w październiku. Ziółek mi nie dawał dr żadnych....
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Wika! wrote:Różyczka a ty na akupunkture chodziłaś do Krakowa? bo ja chodzilam teraz tez , fakt mialam 2 zarodki teraz,a ostanio 0, ale no niesetety nie przyjął się ten mocniejszy...zobaczymy jak będzie z drugim w październiku. Ziółek mi nie dawał dr żadnych....
Będzie dobrzeJesteś na początku drogi, zobaczysz, że w końcu się uda
-
nick nieaktualny
-
Różyczka wrote:Tak. Kraków ul. Fałata 5 dr Mariusz Giżycki
Będzie dobrzeJesteś na początku drogi, zobaczysz, że w końcu się uda
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Butter wrote:Myślicie że powinnam iść jutro na betę ? 7dpt - 5dniowego zarodka?
Anuszka jupiaż mordka mi się sama uśmiecha!
Agulas super wieści, nie zamartwiaj się na zapas, ciesz się ciążą!
A nas w tym miesiącu czeka przegląd armii i polowanie na owulację czas zacząćAgnieszka_A., Anuszka, agulas lubią tę wiadomość
-
A ja jutro zaczynam oficjalnie stymulacje!
Wika!, Nadira, Agnieszka_A., margo001, justa1234, mysza89, Anuszka, Anna255, Asiula86, Justine, Viki26, mia6, shooa, agulas lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.