IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:Sanna my też podchodzimy pierwszy raz do ivf. Na razie nie robię kariotypów,. Daj losie, że uda się za pierwszym razem i może to niepotrzebny wydatek i stres? A wątpie, żeby kliniki wymagały to na starcie.
Mąż już zrobił czekamy na wynik, Lipa a kiedy podchodzicie?? Państwowo czy prywatnie i gdzie ??
Cisza a nóż ?Testy sa straszne ale kusza rownie strasznie
-
Cisza, Jezu, nawet mi nie mów, nie wyobrażam sobie że po transferze zrobię test a on wyjdzie fałszywie pozytywny... Może Twój jednak był ok? Chyba poleciałabym na betę.
Inska lubi tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mi się niestety nie udało. 8 dzień po transferze mrożonego zarodka beta 1,50
chyba nie ma już szans żeby urosła? Jak myślicie?
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
Sanna wrote:Mąż już zrobił czekamy na wynik, Lipa a kiedy podchodzicie?? Państwowo czy prywatnie i gdzie ??
Cisza a nóż ?Testy sa straszne ale kusza rownie strasznie
jutro/pojutrze powinnam dostać @, i od 2dc ruszam ze stymulacją. Tak więc to jużten cyklmy z programu rządowego, Parens Rzeszów
Inska lubi tę wiadomość
-
cisza wrote:Dziewczyny
kocham testy ciążowe
do rzeczy: niedawno Któraś z "nas" pisała o nord testach i nawet podała link do allegro. Myśląc o nadchodzącym miesiącu z in vitro zakupiłam parę sztuk (ku zasadzie: w necie taniej). Przyszły z dwa dni temu, ale dzisiaj zmotywowałam się by pójść na pocztę i je odebrać. Oczywiście jak odebrałam to postanowiłam jeden zrobić (bo mam jakieś 8 dni po owu) no i wyszedł pozytywny
i to nie jakaś tam kreska "popierduszka" tylko druga, widoczna różowa kreska
Powiem Wam, że się uśmiałam, bo zupełnie nie wierzę, że mając swoje problemy mogłabym być w naturalnej ciąży (skoro po pięciu in vitro nawet nie byłam). Chyba nie pozostaje mi nic innego jak resztę tych testów wyrzucić
idę kawkować
Ty nie kawkuj tylko idź robić betę.
Ja bym oszalała!Inska lubi tę wiadomość
-
maryska90 wrote:Dziewczyny mi się niestety nie udało. 8 dzień po transferze mrożonego zarodka beta 1,50
chyba nie ma już szans żeby urosła? Jak myślicie?
To więcej niż 1. Nie mam doświadczenia w betowaniu po ivf, ale ja nie traciłabym nadzieji.Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycisza wrote:Dziewczyny
kocham testy ciążowe
do rzeczy: niedawno Któraś z "nas" pisała o nord testach i nawet podała link do allegro. Myśląc o nadchodzącym miesiącu z in vitro zakupiłam parę sztuk (ku zasadzie: w necie taniej). Przyszły z dwa dni temu, ale dzisiaj zmotywowałam się by pójść na pocztę i je odebrać. Oczywiście jak odebrałam to postanowiłam jeden zrobić (bo mam jakieś 8 dni po owu) no i wyszedł pozytywny
i to nie jakaś tam kreska "popierduszka" tylko druga, widoczna różowa kreska
Powiem Wam, że się uśmiałam, bo zupełnie nie wierzę, że mając swoje problemy mogłabym być w naturalnej ciąży (skoro po pięciu in vitro nawet nie byłam). Chyba nie pozostaje mi nic innego jak resztę tych testów wyrzucić
idę kawkować
o matko!!! leź na betę, mnie test ŻADEN nigdy nie oszukał jak ciąży nie było to ani cienia cienia cienia nie było... dziwne to na prawdę !!!
cisza, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszaaa wrote:o matko!!! leź na betę, mnie test ŻADEN nigdy nie oszukał jak ciąży nie było to ani cienia cienia cienia nie było... dziwne to na prawdę !!!
Skarbie mój kochanyja juz taaaaaaak długoooo żyję
i tyle cienia cieniów widziałam, że aż mi się samej żal robi na samą myśl
Ta jest co prawda zacna (może uda mi się gdzieś wrzucić), ale w cuda przestałam wierzyć dawno temu :*
PS. Wcale nie jestem tak stara jak to zabrzmiało
myszaaa, Kava, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCisza... nigdy nie slyszalam by nordtest sie pomylil... o pepino i innych cudach tak ale nordtest nie! No wez ze no kobieto lec na ta bete! Byly niepowodzenia bo byl powod! Teraz go nie ma
zolnierze dobre to i ciaza jest
To ja podalam link- zobacz czy tak jak ja masz czulosc 10?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 11:58
myszaaa, mysza89, Mimbla, Libra lubią tę wiadomość
-
Też bym poszła na bete. Tyle znam przypodków ze po in vitro (nieudanych), kobiety zachodzą naturalnie. Wcale bym sie nie zdziwila jakby sie okazalo ze i tobie sie to udało
myszaaa, mysza89, Mimbla, Libra lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
idz na bede !!!! sama osobiście ci za nią moge zwrocic kase jesli bedzie negatywna
Libra, Konwalia lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-