IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Reni ja bralam 2000 w dawce jednorazowej. 4000 rozbijalam na dwa razy
straszymy obie po nocy
biznes invitro poza granicą kraju to będzie jedyne wyjście, aby uciec przed przepisami w tym kraju....
będzie wiecej turystów do Czech czy Niemiec...
i mam nadzieję, że wtedy nie wpadną na inne genialne pomysły.
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Reni ja bralam 2000 w dawce jednorazowej. 4000 rozbijalam na dwa razy
aptekarka mi zasugerowała
obok tego, że należy ją przyjmować najlepiej z posiłkiem i to nawet bardziej tłustymComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto tak jak ja
jeszcze na FC zaglądam w międzyczasie w wolnej chwili w ciągu dnia, tutaj to jak wpadam to wieczorem i pełnym hurtem
trzymam kciuki za wizytę w Novum. do kogo się wybierasz ?
możesz inicjałamipoznam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 23:30
-
Reni555 wrote:a robiłaś badanie poziomu witaminy D ?
aptekarka mi zasugerowała
obok tego, że należy ją przyjmować najlepiej z posiłkiem i to nawet bardziej tłustym
Tak robilam w lux medzie
Wynik mam 11,90 gdzie
Ponizej 10 - niedobor
10-30 poziom niewystarczajacy
30-100 - poziom wystarczajacy
Powyzek 100 - toksycznosc
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Reni555 wrote:to tak jak ja
jeszcze na FC zaglądam w międzyczasie w wolnej chwili w ciągu dnia, tutaj to jak wpadam to wieczorem i pełnym hurtem
trzymam kciuki za wizytę w Novum. do kogo się wybierasz ?
możesz inicjałamipoznam się
Ja umowilam sie prywatnie z dr Tasz... To jest mojej przyjaciolki mamy przyjaciolka.
Ola z mama o mnie mowily i umowilysmy sie na neutralnym gruncie na rozmowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 23:33
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Tak robilam w lux medzie
Wynik mam 11,90 gdzie
Ponizej 10 - niedobor
10-30 poziom niewystarczajacy
30-100 - poziom wystarczajacy
Powyzek 100 - toksycznosc
D bada się na czczo ?
może wpadne do labu luxmedu w drodze do pracy
bo w kolejce do internisty po skierowanie można nabawić się zarazków, teraz okres grypowy.
no i czasu nie mam na kolejki.. -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Ja umowilam sie prywatnie z dr Tasz... To jest mojej przyjaciolki mamy przyjaciolka.
Ola z mama o mnie mowily i umowilysmy sie na neutralnym gruncie na rozmowe.
ma profesjonalne podejście i sporo sukcesów -
Reni555 wrote:D bada się na czczo ?
może wpadne do labu luxmedu w drodze do pracy
bo w kolejce do internisty po skierowanie można nabawić się zarazków, teraz okres grypowy.
no i czasu nie mam na kolejki..
Ja robilam w ciagu dnia po jedzeniu. Zaplacilam cos ok 120 bo nie chcialo mi czekac ma wizyte u internisty - tak jak Ty. Slyszalam, ze w innych labach mozna zrobic taniej.
Reni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziękuję za info, może wskoczę po to skierowanie jednak, bo natraciłam się już dziś w aptece..
z tylu głowy mam włączona maszynke do przeliczania oszczędności
bo nie wiem co mnie jeszcze zaskoczy...
wymiękam
idę spać, dzisiejszy dzień mnie umordował
dobrej nocy -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Dobranoc...ja jutro na 10:00 na paznokcie wied tez nie pospie
Pa
to masz cudnierelaksik,
ja biegam od rana ecobazar i zakupy i takie tam
bo moja młoda przylatuje w niedzielę
zażyczyła sobie pełną lodówke warzyw, owoców i kasz, zero mięsa
no to mam wyzwanie...
pa
równiutkich paznokci -
120 za wit D? Ja robiłam we Vitalabo za 55. metabolit 25(OH) D3, wynik w ciągu 1 dnia. 120 to straszna różnica.
Mnie wyszedł niedobór. 16,92 ng/ml.
Poniżej 20 niedobór.
20-30 poziom niewystarczający
30-100 poziom wystarczający
Powyżej 100 górna granica bezpieczeństwa
Brałam przez miesiąc przed badaniem 1000 jednostek. Nie wiedziałam jaki mam niedobór. Odstawiłam na prawie dwa tygodnie, zbadałam. Poszłam skonsultować z lekarzem poz to hmm... stwierdził, że można przyjmować wit D przez zimę, zalecił mi tysiąc jednostek. Jak z nim zaczęłam dyskusję to powiedział, żebym brała już te dwa tysiące jak chcę ale Polacy to taki naród, że by tylko suplementy kupowali... Cóż, tych czterech tysięcy to się bałam trochę kupić, kupiłam dwa i zaczęłam brać dwa. Zobaczymy.triss, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczyny!
Jestem po pierwszym zastrzyku!myślałam że będzie gorzej,chociaż ręce się trzesły...wpadam ogłosić drugi dzień mojej ciąży!
Nie ustannie za wszystkie z Was trzymam kciuki!!!Asiula86, Tosia 1981, triss, adrenalina, Kamilam8, Tyszanka81, Konwalia, Anuszka, pragnaca dzidziusia, lipa, ComeToMeBaby, sylvuś, Dżejn, mysza89, lawendowapani, milia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonelka wrote:W moim przypadku to zagadka - bo generalnie jest slaba odpowiedz na stymulacje.
Wiec moze byc tak, ze bedzie lepiej lub tak samo a mnie na ten moment stac na maks dwie procedury....
W przyszlym tyg bede jeszcze rozmawiac z lekarzem z Novum o mojej sytuacji + jutro skontaktuke sie z Lodzia.
Rozumiem że rozmowy chcesz przeprowadzić w Łodzi tam gdzie Ona, czyli i tam gdzie ja jestem- rozpoczełam teraz III procedure, zobaczymy co przyniesie mi życiePozdrawiam serdecznie!!!!
sylwiaśta159, triss, Antonelka, freya lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Wtedy kliniki otworza filie za granica i przygotowanie bedzie w PL a punkcja, zaplodnienie i banki zarodkow na granica.
I kto poza nami starci na tym? Panstwo bo kasia i podatki beda szly w rece sasiadow.Evelle, sylvuś, triss lubią tę wiadomość