IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:A czy któreś z was podczas histeroskopii coś wyszło? Nie chodzi o wycięcie polipa ale coś z tą przegrodą?
Ja miałam histero razem z laparo i wyszło, że mam niewielką przegrodę w macicyI procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Problemik trzymam kciuki za mrozonkiiii
zeby ladnie sie zaplodnily i wyszedl wymarzony bobas
u mnie wlasnie z mrozonych komorek wyszedl silacz,silacze
jutro sie. Dowiem ile mam lokatorow w brzuszku.
Dziewczyny nicka,sisi,katarina jeszcze raz gratuluje ....zla passa zostala przerwanalipcowe dzieci sie szykuja.
Mkl ,bella kciuki dziewczyny!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 16:08
Bella93, Nicka789, Asia_88, sisi, problemik lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Nicka i jak beta?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
ja dziewczyny od 3 dni mam takie nerwy, cały czas napinam brzuch i tylko podczas snu chyba jest rozluźniony, próbuje z tym walczyć, nie myśleć ale to nic nie daje... już sama nie wiem czy ja go napinam przez te nerwy czy sam z siebie
-
mkl wrote:A czy któreś z was podczas histeroskopii coś wyszło? Nie chodzi o wycięcie polipa ale coś z tą przegrodą?
W trakcie badania nic nie wysZlo, w histopatologii czysto ale w histobiochemi wyszedl stan zapalny i bralam antybiotyk.
Przez to mialam cykl przesuniecia.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dzisiaj dzwoniłam do kliniki trochę się naczekalam zaplodnilo się 18 podobno mają się dobrze i czekają do stanu blastaki w środę będę dzwonić jeszcze raz ale decyzja ile przetrwa i ile zamroza dopiero w piątek
Trzymajcie błagam kciuki❤Nicka789, ana1122, nika03, MedA, katrina, Bella93, mkl, Antonelka, aniabbb, sisi, ewela873, Wife, słodka, problemik lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
mkl wrote:ja dziewczyny od 3 dni mam takie nerwy, cały czas napinam brzuch i tylko podczas snu chyba jest rozluźniony, próbuje z tym walczyć, nie myśleć ale to nic nie daje... już sama nie wiem czy ja go napinam przez te nerwy czy sam z siebie
Kruszynka5 -
Angie 31 wrote:Dzisiaj dzwoniłam do kliniki trochę się naczekalam zaplodnilo się 18 podobno mają się dobrze i czekają do stanu blastaki w środę będę dzwonić jeszcze raz ale decyzja ile przetrwa i ile zamroza dopiero w piątek
Trzymajcie błagam kciuki❤ -
mkl wrote:ja dziewczyny od 3 dni mam takie nerwy, cały czas napinam brzuch i tylko podczas snu chyba jest rozluźniony, próbuje z tym walczyć, nie myśleć ale to nic nie daje... już sama nie wiem czy ja go napinam przez te nerwy czy sam z siebie
Moim zdaniem masz wzdecie,ja tez mialam twardy uczucie napiecia brzucha po udanym transwerze wiec moim zdaniem moze byc to dobry znak,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Dziewczyny czy kaszel i kichanie moze wypchnac zarodek z macicy ? Pytanie z serii glupich
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
ana1122 wrote:Angie poszalalas z tymi jajkami. Trzymam kciuki. jak się czujesz?
Już dzisiaj zajebi...ie ☺ nic nie boli toaleta zaliczona ze dwa razy ☺chyba już nie ma ryzyka hiperki?czy to wcale nie jest powiedziane?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
opu wrote:Dziewczyny czy kaszel i kichanie moze wypchnac zarodek z macicy ? Pytanie z serii glupich
Za każdym razem się tego boję! Do tej pory boję się kichać!
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Już dzisiaj zajebi...ie ☺ nic nie boli toaleta zaliczona ze dwa razy ☺chyba już nie ma ryzyka hiperki?czy to wcale nie jest powiedziane?