IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
pysia wrote:dziewczyny a czy ktos tak robil ze scraching w innej klinice?
nie wiem jak to wlasnie poukladac.. czy to nie glupio, bo juz mam umowiony termin u lekarza u ktorego sie lecze .. co o tym myslicie?
Ja robiłam w tej samej klinice bo uznałam że lepiej niech robi to lekarz który mnie prowadziProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nie wiem jak to wlasnie poukladac.. czy to nie glupio, bo juz mam umowiony termin u lekarza u ktorego sie lecze .. co o tym myslicie?
Kliniki przesadzaja z tymi cenami i dziabniecie macicy, ktore trwa sekunde za 400 zl to jakas masakra.ewe_a85 lubi tę wiadomość
-
W mojej klinice 500zl. A dzwoniłam do invimed i faktycznie 80zl biorą. .. no nie wiem co zrobić.
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:W mojej klinice 500zl. A dzwoniłam do invimed i faktycznie 80zl biorą. .. no nie wiem co zrobić.
lipa, ewe_a85 lubią tę wiadomość
-
pysia wrote:W mojej klinice 500zl. A dzwoniłam do invimed i faktycznie 80zl biorą. .. no nie wiem co zrobić.
Kariotypy tez robilam gdzie bylo taniej.Przeciez lekarze sie naszymi wydatkami ABSOLUTNIE NIE PRZEJMUJA wiec nie bierz sobie do siebie-nie zdadzisz lekarza ☺ a jak mu zalezy to niech ci zrobi za 80 zl ☺lipa, ewe_a85, ana167, Evaa lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
pysia wrote:Mag ty tez robiłaś ryse ?
Teraz co sie da robie na NFZ a co sie nie da to kombinuje gdzie taniej, np intralipid, jakies badania, rysa. No trudno, nie jestem milionerka. -
U mnie transferu nie będzie w tym cyklu. Za cienkie endoProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine wrote:U mnie transferu nie będzie w tym cyklu. Za cienkie endo
przykro mi.
Ja też miałam zawsze problem z endo nawet przy crio na sztucznym i na mega dawce estrofemu. W tym cyklu poszłam za radą Lipy i objadałam się orzechami brazylijskimi i endo do crio naturalnego urosło mega ładne. Może warto wypróbować w kolejnym cyklu.lipa lubi tę wiadomość
-
Justine wrote:U mnie transferu nie będzie w tym cyklu. Za cienkie endo5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nie wiem jak to wlasnie poukladac.. czy to nie glupio, bo juz mam umowiony termin u lekarza u ktorego sie lecze .. co o tym myslicie? -
lipa wrote:Oj
ile mialo?
W najgrubszym miejscu 5,9mm. U mnie jest problem jak teraz biorę cały czas encorton no i miałam owulację 9/10dc więc miało bardzo mało czasu na rośnięcie.
Teraz będę miała pół sztuczny cykl z Lamette. Zobaczymy co z tego wyjdzieProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Krakowianka wrote:Ja wpieprzam orzeszki brazylijskie, wino, wiesiołek...i zawsze mówią mi ze mam piekne Endo.. Zobaczymy jak będzie przed transferami na naturalnym cyklu.
Ja też tak miałam póki nie zaczęłam brać sterydów. Moje endo miało nawet 14mm i to bez jakichkolwiek wspomagaczy.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/