IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Shooa co ja tu widzę
szaleństwo
Gratulacje ogromne!!
Tyszanka - wiedziałam że będzie dobrze wiedziałam!!! Nie wolno nam wątpić! Musimy wierzyć w nasze maluchy (czasem tylko trezba nam o tym przypomnieć)
Brenya kochana...życzę Ci szczęścia bez względu na Waszą decyzję. Jesteś super kobietą!
dziewczyny nie zdążyłam zobaczyć Waszych fotekwygasły? Czy mam zabepieczenia na kompie służbowym?
Tyszanka81, shooa, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Krakowianka wrote:dziewczyny nie zdążyłam zobaczyć Waszych fotek
wygasły? Czy mam zabepieczenia na kompie służbowym?
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:Tyle tutaj wspaniałych nowin, więc i ja pochwale się moim lokatorem w brzuszku ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5eb8dd459dfa.jpg
Cześć dziewczynyTo i ja będę chwalipiętą
a co mi tam:) Poniżej moja pięciodniowa nadzieja:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a6f841146b6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 11:22
Karo-Linka, Karola1985, problemik, lena7, Bella93, shooa, promyczek 39, Alrauna1987, Natka-matka wariatka :), mysza89 lubią tę wiadomość
-
Jak tak patrze na zdjecia blastocyst, ktore sie czasami pojawiaja, to moje ostatnie w porownaniu do nich, jakies takie uposledzone sie wydaja...
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak tak patrze na zdjecia blastocyst, ktore sie czasami pojawiaja, to moje ostatnie w porownaniu do nich, jakies takie uposledzone sie wydaja...
???
a no to wrzucaj fotkę - porównamy. Jednak myślę, że nie ma reguły. Na temat wyglądu i zaawansowania blastocyst to pewnie sporo książek napisano i dalej nie ma jednoznacznej opinii. Myślę, że nie musisz popadać w kompleksy -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak tak patrze na zdjecia blastocyst, ktore sie czasami pojawiaja, to moje ostatnie w porownaniu do nich, jakies takie uposledzone sie wydaja...
blastki tak szybko się zmieniają, że można różne momenty uchwycić. na pewno są nieupośledzoneBella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka2017 wrote:Dzieki dziewczyny!
Narazie od jutra lecze sie na helicobacter.
Czy w tym przypadku branie wiekszej dawki encortonu ma sens?
Czytam watek o immuno, ale juz mi sie w glowie miesza -
nick nieaktualny
-
LonaW wrote:Dziewczyny, zanim znajdę w Waszych postach to pewnie mi trochę zejdzie. Więc jakie macie SPRAWDZONE i POLECANE bezzapachowe kosmetyki?
Jestem po transferze i nie chcę maluchowi "śmierdzieć"
Spokojnie, nie ma żadnych przeciwskazań do stosowania kosmetyków zapachowych w dniach "po" transferzeTylko niektóre z Klinik proszą swoje pacjentki by w samym dniu transferu nie używały zbyt mocnych zapachowo perfum/kosmetyków...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 15:51
-
Dziewczyny, niedawno radzilam sie Was odnosnie tsh, ktore wyszlo bardzo niskie, tak jak pisalam, lekarz potwierdzil Wasze slowa ze w ciazy potrafi tak zaszalec i nie mam sie przejmowac..natomiast tez za Wasza rada zrobilam ft3 i ft4 i to drugie wyszlo mi troche ponad norme 23.93(norma 12.0-22.0)..myslicie ze powinnam cos z tym zrobic? jak bylam wczoraj na wizycie to nie znalam jeszcze tego wyniku, natomiast na nastepna wizyte za 2 tygodnie mam wytyczne tez zrobic tsh z ft4..i nie wiem teraz czy olac to ft4, i czekac na wizyte za 2 tyg, czy nie..nie znam sie na tarczycy kompletnieStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Tylko spuścić Was na chwilę z oka a wy tu w ciąże zachodzicie!
Shooa dajesz czadu!
To może faktycznie będę tu rzadziej zaglądać...ślązaczka, edloteh, gosia81, shooa lubią tę wiadomość
-
No to wklejam dla porównania:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd3378456111.png
I co? Nie wyglądają jak upośledzone?
Przed mrożeniem jedna 4CC a druga 3 i nie podali oznaczen literowych. -
Bella93 wrote:No to wklejam dla porównania:
Przed mrożeniem jedna 4CC a druga 3 i nie podali oznaczen literowych.
Jak dla mnie bardzo ładne i do tego wychodząceBella93, shooa lubią tę wiadomość
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Ania:gdzie ta ciaza! wrote:Dziewczyny, piszecie o roznych badaniach a ja jestem bez pojecia
Ide na wizyte/ usg dopeiro za pare tygodni (to bedzie 9-10 tydzien), czy powinnam zrobic jakies badania przed, i zaniesc na wizyte?
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Bella jestem specem od upośledzeń.
Stwierdzam że wyglądają na 6 dobe bo już wykluły sięBella93, shooa lubią tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
lena7 wrote:Ania, ja jak byłam na wizycie potwierdzajaca ciaze(6t), to dostalam zlecenie na badania morfologii, glukozy, ogolne moczu i tsh? a Ty nie byłas jeszcze u lekarza?
Bylam w klinice tydzien temu, ale to w sumie byla ostatnia wizyta. Zrobili badania progesteronu i LH, i tyle. Nic nie wspomnieli ze jesli przyjde jeszcze raz, zeby zrobic jakies badania.
W sumie zapisalam sie juz do mojego lekarza (bo ja jestem tylko w PL na wakacje ivf-owe), ide tak w 11-12 tyg, wiec tam pewnie juz wszystko sprawdza. A tu chce pojsc jeszcze za jakies 2 tyg na usg glownie, uspokoic moja paranoje ze wsyztsko jest ok. -
nick nieaktualnyBella93 wrote:No to wklejam dla porównania:
Przed mrożeniem jedna 4CC a druga 3 i nie podali oznaczen literowych.
Ja tam się specjalnie nie znam, ale jakby zarodeczki nie rokowały to by Ci ich nie podano. Więc luz i duży spokój. Pamiętasz co się stało z brzydkim kaczątkiem???