IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Meli92 wrote:w piątek mam następny skan i wtedy mi powiedzą kiedy punkcja.
carper ile mm były Twoje jajka przed punkcja ?
Meli ja miałam ostatni skan w poniedziałek i jedyne trzy były optymalnych rozmiarów czyli miedzy 17-20 mm reszta była maluteńka poniżej 16 mm. Dostałam na poniedziałek wieczor trigger czyli Ovitrelle i w srode na punkcji pobrali 12 komórek. Powiedzieli ze z tego tylko trzy były niedojrzałe.
Ja mysle ze ten trigger to jeszcze wspomaga bardzo szybki rozrost tych komórek.
Kciuki za Ciebie teraz i za Niezapominajke bo wspominała na innym wątku ze podchodzi przed nowym rokiem ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA masz juz wyznaczony pierwszy skan? Trzeba wierzyc ze bedzie wszystko dobrze. Dbaj teraz o Was.
U mnie dziewczynka a czuje sie super, tylko kondycja porownywalna chyba z 90 letnia staruszka ale nie narzekam. Termin na same swietaCarPer, Meli92 lubią tę wiadomość
-
A rany ale emocje. Dostaniecie Dziewczynkę od Świetego Mikołaja ❤️. Gratulacje!!!!
Dzis dzwoniłam do kliniki bo ogólnie miałam jutro Ale jutro w pracy i nie chce zeby ktos podsłuchał...
Maja do mnie zadzwonić z terminem skanu za około 3 tygodnie. Jak mnie kobieta w recepcji zapytała o rezultat to sie popłakałam. Jestem ogólnie bardzo bardzo szczesliwa az tak ze płaczliwa rowniez.
Dzis zrobiłam kolejne dwa sikance i krecha juz znacznie bardziej widoczna.Bella93, Meli92, Lilah, NieJa lubią tę wiadomość
-
Hej Caper tak dokładnie rok temu,a dziś moja Sonia ma skończone 4 miesiace,jest wspaniala.A teraz jedziemy z mala pogłaskać brzuch Niezapominajki:)
Testy ciemnieja idzie w dobrym kierunku.
Dbaj o grodzka teraz już wszystko będzie dobrze.
Trzymam kciuki za wszystkich jak już mówiłam to jest szczęśliwe forum i wczesniej czy później każdemu się udajeLilah, CarPer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evcik wycaluj malutka i udanego spotkania Wam zycze!!!
Lilah a Ty tez nie robiłas bety???
Wiecie jak mi pielęgniarka z kliniki popsuła cały zapał.
Zadzwoniła z kliniki ze testowałam za wcześnie bo miałam w sobote. Wiec mowie jej ze mam przed oczyma papier ktory dostałam i jest wyraznie napisane 17/11 czyli jutro a jutro nie moge dzwonić bo bede w pracy. Powiedziała ze zdecydowanie za wcześnie. Wiec jej pytam czy wynik sie moze jakos zmienic do jutra czy do soboty??? A ona do mnie ze NIE WIE i kazała mi ponownie zadzwonić do recepcji w poniedziałek...
No co za babsztyl całkiem ochłodziła moje emocje. Czy wynik moze sie zmienic??? Przecież nie wyszłedlby fałszywie pozytywny 15 dni od punkcji... ovitrelle miałam podany 20 dni temu, zreszta sprawdzałam przed transferem testem i lini prawie wcale nie było widać.
Przecież sam progesteron mi ciazy nie zrobi. -
W końcu wieczorem przylazła wredota. Jutrzejszy scan odwołany. Od jutra zaczynam brać anty. Scratching prawdopodobnie 16dc według pielęgniarki. Protokół dostanę pocztą. Jak wszystko pójdzie dobrze to w przyszłym miesiącu Crio
Mój m w pracy i nawet nie mogłam się podzielić newsem. A rozsadza mnie od środka nadzieja i szczęście. Musiałam komuś powiedzieć...CarPer lubi tę wiadomość
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
Carper to jakiś żołnierz nie pielęgniarka.
Przecież sama widzisz że kreska z kolejnego testu robi się coraz ciemniejsza
Wszystko będzie dobrze!26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
18.12.2017- Endo scratch
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
NieJa wrote:W końcu wieczorem przylazła wredota. Jutrzejszy scan odwołany. Od jutra zaczynam brać anty. Scratching prawdopodobnie 16dc według pielęgniarki. Protokół dostanę pocztą. Jak wszystko pójdzie dobrze to w przyszłym miesiącu Crio
Mój m w pracy i nawet nie mogłam się podzielić newsem. A rozsadza mnie od środka nadzieja i szczęście. Musiałam komuś powiedzieć...NieJa lubi tę wiadomość
-
Wiecie co,nie mogłam sobie miejsca w domu znaleźć z tego wszystkiego umyłam okna w całym domu. Wcześniej była akcja kurze małe duże. Za chwilę biorę psiurę na spacer
Dzięki dziewczyny za sparcie :*26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
18.12.2017- Endo scratch
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
Dziewczyny a Utrogestan 100 czy 200 mg Wam zapisali. Ten pierwszy jest doustny a drugi dowcipny. A może ten doustny dowcipnie?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
CarPer w ogóle się pielęgniarką nie przejmuj, nie zna się. Kwas foliowy i witaminy dla ciężarnych łykaj.
CarPer lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta wrote:CarPer w ogóle się pielęgniarką nie przejmuj, nie zna się. Kwas foliowy i witaminy dla ciężarnych łykaj.
Dzieki Alberta! Troche mnie zdenerwowała ale co tam. Moze miała gorszy dzien.
Ja mam Cyclogest tez dowcipnie ale przyjmuje jako czopek bo wtedy nic nie wypływa. Tak jest mi znacznie wygodniej. Boje sie ze jak mi wypłynie to nic nie zostanie. I mam tez progenove w tabletkach.