🌺 IVF CZERWIEC 2021 🌺
-
WIADOMOŚĆ
-
🍀CZERWIEC 2021🍀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wtorek, 1 Czerwiec- paulity: usg przed rozpoczęciem stymulacji 🍀Update Dziewczyny mam już rozpisane leki do stymulacji na czerwiec , ale wyszła mi dodatnia chlamydia i lekarz robił badanie pcr bodajże mam nadzieję że wynik wyjdzie ujemny bo jeśli wyjedzie dodatni to musimy to przełożyć 😢
- Taśka22: podgląd kurnika 🥚🍀Update Ja juz po przeglądzie. Trochę lipa... tylko 2 szt ok (23mm? Albo co popieprzylam). Pozostale to drobniaki. Dostałam końską dawkę menopuru moze jeszcze 1 nadgonimy i cetrotide zeby nie pękłyte duze🎉
- Lilly_e: transfer 🍀✨ Update Ja wracam z Kropkiem, Blastka 4.1.1 🎉
- dobuska: beta 🍀Update Beta 183🎉
- Ewa100: usg 🍀🤰 Update Dziewczyny byłam dziś na usg.. i mamy serduszko ❤ CRL - 3.05,
FHR - 135🎉 - Kama1988: usg 🍀🤰 Update Dzisiaj cudowny dzień, Dzień Dziecka a ja pierwszy raz usłyszałam serduszko ❤ mojego maluszka 🎉
- Koniczynka28: test sanco 🍀🤰Update Po usg maluszek mial CRL 2.91 cm czyli 9w5d - za wczesnie na Sanco (Sanco 7 Czerwca) 🎉
- Limoncia: test 🍀 Update Test pozytywny 🎉
Środa, 2 Czerwiec- nat87: usg 🍀🤰Update Rośnie nam mały akrobata, nogą twarz zasłaniał 😂 rozwija się prawidłowo, waży około 1170 g. I łożysko dalej brzeżnie przodujące, małe szanse, że się podniesie, więc zostaje cesarka w 37-38 tc🎉
- niesprawiedliwa: usg 🍀🤰Update My dziś byliśmy na kolejnej wizycie, mały człowiek ma 2,5cm 🎉
- paulinkaaaa: usg 🍀🤰Update A ja sie chcialam jeszcze pochwalic, ze dzis bylam na USG z moim Mezem i widzielismy 2.2cm czlowieka 🎉
- Małagośka: usg przed transferem 🍀Update Endo 7.5, wjechał estrofem 3x1 plus acard. Wizyta jeszcze w sobote🎉
- Kasika88: transfer 🍀✨ Update Kropuś na pokładzie 🎉
- Negra85: beta 🍀Update Beta 472,9🎉
- Morwa: beta 🍀Update Beta77,6🎉
- Limoncia: beta 🍀Update Beta 50,71, prog 31,40 🎉
- Magdalena😀: beta 🍀Update 2298.94 , progesteron 278.9 mlu/ml w przeliczeniu wyszło mi 80.4 ng/ml🎉
- Aneta8: beta 🍀Update Beta 139,260🎉
- jaina_proudmoore: beta 🍀Update beta 98.60 a prog 13.9🎉
- moyeu: beta 🍀Update Beta 37,23🎉
- MG: beta 🍀 Update Beta 408,11 🎉
Czwartek, 3 Czerwiec- prosiulek: test🍀Update test negatywny ale jeszcze jest czas ✊
- Pimka: test 🍀Update test pozytywny 🎉
- Stokrotka 86: test 🍀Update test pozytywny 🎉
- Dominisia883: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 5.1.1🎉
Piątek, 4 Czerwiec- Nula8: usg 🍀🤰Update Ja już po USG, mamy zarodek z serduszkiem ❤ 29 dpt 🎉
- Taśka22: podgląd kurnika 🥚🍀Update Na chwile obecna: 2 jajeczka 22 mm, 1 jajeczko 17 mm, 2 jajeczka około 14 mm. Endometrium 6,9mm 🎉
- alimak1408: podgląd kurnika 🥚🍀Update Byłam na podglądzie dzisiaj, jajeczka ładnie rosną. Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu punkcja🎉
- Leoncja: punkcja 🐣🍀Update Brak info po punkcji 🚨
- moyeu: beta 🍀Update beta spadła -29,59 💔
- kaniczynka82: beta 🍀Update Beta 6,3, nie urosła 💔
- Stokrotka 86: beta 🍀 Update Beta 344🎉
- Karola34: beta 🍀 Update Beta 87,32🎉
- Limoncia: beta Update Beta 115,59, prog 29,9🎉
- Morwa: beta 🍀Update Beta 204🎉
- Aneta8: beta 🍀Update Beta 333,77 🎉
- dobuska: beta 🍀Update Beta 439,81🎉
- Kala 1980: beta 🍀Update Beta 879 🎉
- Giussta: beta 🍀Update Beta 15411 🎉
- Kejtusia: usg przed transferem 🍀Update Wszystko ok. 11.06 w piątek na 12 mam transfer🎉
- prosiulek: test🍀Update test pozytywny 🎉
- Allende: transfer 🍀✨ Update Dziewczyny, dzisiaj zabrałam mrożonkę do domu🎉
- By_ann: transfer 🍀✨ Update kropuś na pokładzie 🎉
Sobota, 5 Czerwiec- Małagośka: usg przed transferem🍀 UpdateEndo ładne ale mam skierowanie na test Uma, ponieważ mam dużą kurczliwość✊
- prosiulek: beta 🍀Update Beta 43.7, Progesteron 27.01🎉
- Pimka: beta 🍀Update Beta 44,05,
Prog 27🎉 - MG: beta 🍀Update Beta 763🎉
Niedziela, 6 Czerwiec- Patrycja0301: transfer 🍀✨ Update Blastuś na pokładzie 🎉
- Wiosanna888: ruszają zastrzyki z Menopuru 💉🍀Update Przesunięta stymulacją ze względu na wysokie TSH 😔
- Kasia2602: test 🍀Update test pozytywny 🎉
- Karola34: beta 🍀Update Beta 150🎉
- mixy2021: beta 🍀Update Beta 0 💔
- Agnes92: beta 🍀Update Beta 0, progesteron 103 ng/ml ✊
Poniedziałek, 7 Czerwiec- Taśka22: punkcja 🐣🍀Update 2 pęcherzyki pękły same, 3 pobrali. Transfer odroczony na przyszły miesiąc ✊
- Kate1811: wizyta w klinice 🍀Update Ja po wizycie w klinice. Moje badania ok, ale dr radzi by jeszcze odczekać do września, aby organizm po ciąży i porodzie doszedł do siebie✊
- prosiulek: beta 🍀Update Beta 120, 8 🎉
- jaina_proudmoore: beta🍀Update Beta 799🎉
- Limoncia: beta 🍀Update Beta 385,98🎉
- Morwa: beta 🍀Update Beta 631 🎉
- MG: beta 🍀Update Beta 2233,88🎉
- Kasia2602: beta 🍀Update Beta 25,35 🎉
- dobuska: beta 🍀Update Beta dzisiaj przekroczyła 1000 i to było moje ostatnie badanie🎉
- Magdalena 😀: beta 🍀 Update Beta 13668.96🎉
- Yoselyn82: usg 🍀🤰Update Kochane moje wszystko dobrze z maluszkiem ♥️ Okazało się że to krwiaczek , mam więcej odpoczywać , leżeć , nie dźwigać itp.🎉
- Andzik01: usg i beta 🍀🤰Update Beta 48569, Jestem wlasnie po wizycie i zobaczyliśmy serduszko ❤ lekarz mówi że wszystko super krwiaka nie mam a bałam się żeby go nie było🎉
- Kasia1991: usg 🍀🤰Update Moja ciąża podzieliła się na bliźniacza i prawdopodobnie w 6 tygodniu przestała się rozwijać… w środę idę do szpitala 😔 💔
- Koniczynka28: test sanco 🍀🤰Update Z usg 11 tydzień 4 dni, dzieciaczek ma 4.75 cm. I najcudowniejszy widok na świecie: fikał nóżkami i rączkami!!! Mega mnie to rozczulilo.Krew na Sanco oddana, czekamy na wyniki.🎉
- kaapo: usg 🍀🤰Update My juz po wizycie, 26dpt i mamy ❤️ za 2 tygodnie kolejna wizyta🎉
- Dzudi: usg przed transferem 🍀Update Dziś po podglądzie włączam dodatkowo 2x Estrofem dopochwowo na noc. Endometrium nie urosło, nie ma nawet 6mm ✊
- I am waiting for a miracle: usg przed transferem 🍀Update USG 10dc a ja już mam endo 1cm.Kolejne USG mam w piątek... Bardzo się martwię, że znów mi mój ginekolog ominie okno implantacyjne
- Robaczek: test 🍀Update test negatywny 😔
Wtorek, 8 Czerwiec- Aguśka: wizyta na samym początku cyklu z stymulacją + badanie estradiolu 🍀Update Estradiol: 8,45 pg/ml. Dr mówił narazie OK - cokolwiek to znaczyło Oczywiście końska dawka Menopuru + Gonapeptyd. Endometrium 3,5 mm 🎉
- alimak1408: podgląd kurnika 🥚🍀Update naliczyli 15 jajek, zobaczymy ile się nada i zapłodni🎉
- agaguska: usg przed transferem 🍀Update Wszystko ok. To już pewne, w poniedziałek o 16 zabieram kropusia ze sobą i nie oddaje przez 9 miesięcy🎉
- mo_Nika: beta 🍀Update Beta <1,2 😔
- Kala 1980: beta 🍀Update Beta 3787,0🎉
- Aneta8: beta 🍀 Update Beta 2106,25 🎉
- Kasia2602: beta 🍀Update Beta 41,09 a progesteron 27🎉
- Pimka: beta 🍀Update Beta 158,3🎉
- Karola34: beta 🍀Update Beta 179 😔
- Kasika88: test 🍀Update test pozytywny 🎉
Środa, 9 Czerwiec- Laura121: usg 🍀🤰Update . Wszystko wygląda w porządku. Jak to lekarka określiła " mały wielki człowiek ma 1,80cm🎉
- Siskaa: usg prenatalne 🍀Update My już po badaniach, mamy zdrowego maluszka, wszystko książkowo ❤️Ułożył się kiepsko do badań i skrzyżował nóżki ale na oko Pana doktora to jednak chłopak🎉
- Szatyneczka: usg przed rozpoczęciem stymulacji 🍀i urodziny 🎂Update Kobitki moje cudowne najukochańsze dziękuję wam z całego serducha za życzenia mam nadzieję że wszystkie się spełnią . Ja od jutra zaczynam stymulację🎉
- eliza88: transfer 🍀✨ Update Brak info 🚨
- prosiulek: beta 🍀Update Beta 275,5🎉
- Robaczek: beta 🍀Update Beta <0.1 😔
- Agnes92: beta 🍀Update Beta 0 😔
- jaina_proudmoore: beta🍀Update Beta 2285 🎉
- Limoncia: beta 🍀 Update Beta 785,60🎉
- Morwa: beta🍀 Update Beta 1694 🎉
Czwartek, 10 Czerwiec- Annn90: usg 🍀🤰 Update Syn pokazał swoje dość pokaźne klejnoty. Waży już 321 g i póki co wszystko wygląda świetnie 🎉
- Małaczarna: usg 🍀🤰Update Melduję się po wizycie. Wszystko w porzadku, serce bije jak należy❤🎉
- Stokrotka 86: usg + krew 🍀🤰 Update 17 dpt beta 4326. Widoczny pęcherzyk i początek pęcherzyka żółtkowego. Po cichu liczyłam że będzie też zarodek ale położna uświadomiła mnie że to za wcześnie🎉
- agusia_246: podgląd kurnika 🥚🍀Update Proszę o wpisanie monitoringu na 17.06 od dzisiaj przez 3 dni bemfola, później 4 dni menopu🎉
- Niki91: punkcja 🐣🍀 Update dzisiaj miałam punkcje, pobrano 10 komórek z czego 6 zostało zapłodnionych i czekamy jak się będą rozwijać🎉
- mo_Nika: beta 🍀Update Beta negatywna 💔
- Kasia2602: beta 🍀Update Beta 125,60🎉
- Pimka: beta 🍀Update Beta 447,0🎉
- Kundzia07: wizyta 🍀Update Cholerne PCOS, 17 dc, i nie widać żadnego pecherzyka dominującego, endometrium 4mm. Dostałam pabi-dexametazon, i za parę dni mam włączyć letrozol. Zobaczymy co się wydarzy po paru dniach. Jeśli endo będzie ładne to pomyślimy nad transferem, albo zrobimy receptywność endometrium✊
- Małagośka: transfer 🍀✨ Update Melduję się już jako trójca✊✊ Dwa Mrozaki Siłaki podane, duże frytki z maka zjedzone (duże bo wiadomo, niech mają siłę) i najdłuższe dni przede mną🎉
- Dominisia883: test 🍀Update test pozytywny 🎉
Piątek, 11 Czerwiec- Agawa85: usg 🍀🤰Update Hej, ja już po usg i wszystko jest wporządku. Fasolka ma 11 mm i widzieliśmy pierwszy raz serduszko.❤🎉
- Giussta: usg 🍀🤰Update 31 dpt mamy ❤ Cud 8,54mm🎉
- Kotowa: usg + krew 🍀Update Jestem już po usg i badaniu krwi, czekam na telefon z kliniki. Na ten moment (9dc) na każdym jajniku masa drobnicy i po jednym dominującym ok. 11mm. Endo 5,3🎉✊
- Kejtusia: transfer 🍀✨ Update Wracam do domu z moją kropeczką na pokładzie🎉
- Ana87: transfer 🍀✨ Update transfer jednego zarodka 🎉
- Lilly_e: beta 🍀Update Beta 44.13, Prog-23ng/ml 🎉
- Dominisia883: beta 🍀Update Beta 78,30🎉
- prosiulek: beta🍀Update Beta 13dpt 643.3 🎉
- MG: beta 🍀Update Beta 7647,73🎉
- Allende: beta 🍀 Update Beta 60🎉
- Dzudi: usg przed transferem 🍀Update Transfer 17.06 na 12:30. Endo się zlitowało i urosło. Progesteron niski więc działamy🎉
- I am waiting for a miracle: usg przed transferem 🍀
- katrinka2609: usg przed transferem 🍀Update Ja już po podgladzie endo. Niestety tylko 5,5mm ☹️od dziś zwiakszam dawkę estrofemu. We wtorek 15.06 kolejny podgląd i liczę, że już wtedy będzie pięknej grubości ✊
- alimak1408: punkcja 🐣🍀Update Melduje się po punkcji! 16 jajeczek pobranych!🎉
Sobota, 12 Czerwiec- nowan: transfer 🍀✨ Update Kropeczek na pokladzie- morulka M.1 , 4 doba 🎉
- Zielone.Slońce: podgląd kurnika 🥚🍀Update Ja już po podglądzie. Dzisiaj (6dc) miałam 12 drobnych pęcherzyków w jednym jajniku i 11 w drugim 🎉
- Pimka: beta 🍀Update Beta 1075🎉
- Magdalena 😀: beta 🍀 Update Bhcg 25 dpt 36245.89, progesteron 269.5 nmol/L 🎉
- Małagośka: 1 weryfikacja hormonów 🍀Update beta - 77 mIU/ml (pozostałość po ovitrelle, pół ampułki), estradiol - 2169 pg/ml, prog - 13.73 ng/ml✊
Niedziela, 13 Czerwiec- Kasika88: test 🍀Update test pozytywny 🎉
Poniedziałek, 14 Czerwiec- Alexis1987: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 4.1.1🎉
- agaguska: transfer🍀✨ Update Podano blastusia 3AA🎉
- alimak1408: transfer 🍀✨ Update Ja już po transferze, ufoludek wylądował.. mam nadzieję że zostanie na dłużej✊🎉
- Zielona87: usg przed transferem 🍀 Update endo w 13dc 10,3 podobno ładne ,dostałam prolutex,besins,duphaston plus utrogestan🎉
- Megi-x: usg przed transferem 🍀Update Tym razem endo trochę lepsze 0.97cm😊 transfer wyznaczony na 22.06🎉
- Magdalena 😀: usg 🍀🤰Update Widziałam maleństwo 5,7 mm🥰 cudowny widok. Pani dr pokazala mi serduszko. Wszystko jest w porządku, wycofany mam prolutex, jak ja się cieszę. Za tydzień kolejna wizyta🎉
- Koniczynka28: usg prenatalne 🍀🤰Update Melduje się po usg prenatalnym. Maluszek ma 5.73 cm. Na usg wszystko ładnie. Czekamy jeszcze na wyniki Sanco do końca tygodnia, ale Pani dr z doświadczenia uspokajała, z będą dobre jak na jej oko🎉
- Limoncia: usg 🍀🤰Update Ja już po wizycie, wszystko w porządku, jest pęcherzyk z całkiem żółtym🎉
- By_ann: test 🍀Update test negatywny 😔
- Aguśka: podgląd kurnika 🥚🍀Update 2 x 9 mm i 2x7mm po prawej stronie; 3x9mm i 3x7mm. Endo 6 mm🎉
- paulity: podgląd kurnika 🥚🍀Update Dziewczymy kolejny podglad mam w środę i wtedy padnie decyzja o punkcji sobota albo poniedziałek bodajże mam 6 pęcherzyków ale są malutkie🎉
- Zielone.Slońce: podgląd kurnika 🥚🍀Update Melduję odbycie podglądu. Estradiol 1332pmol/l. Endometrium trójwarstwowe 6,8mm. Pęcherzyki różnej wielkości. Najmniejsze 8mm, największe 13mm. Tych po 8mm było 6 sztuk. A w sumie wszystkich ok. 14 sztuk🎉
- Dominisia883: beta 🍀Update Beta 225,63🎉
- Lilly_e: beta 🍀Update Beta 83 (przyrost 52,3% )
- Kasia2602: beta🍀Update Beta 608,40🎉
- Morwa: beta 🍀 Update Beta 8849 🎉
Wtorek, 15 Czerwiec- Atkka: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 5BA🎉
- kate2friend: usg 🍀🤰Update Juz po wizycie, dzidzia ma 2cm ladnie rosnie, wszystko jest ok po 10tc mam schodzic z niektorych lekow Dostalam sliczne zdjecie, oczywiscie poplakalam sie na fotelu jak zobaczyłam ze bije serduszko takie emocje ze mnie zeszly🎉
- Kala 1980: usg 🍀🤰Update Melduję się po wizycie. Beta 29510, i są dwa ❤️❤️🎉
- Aneta8: usg 🍀🤰Update Mamy 3 mm szczęścia i mrugające serduszko!!! ❤️ Piękna chwila tym bardziej, że mąż był ze mną 🥰 Kochane tak się cieszę!!!! Oby tym razem było wszystko dobrze🎉
- jaina_proudmoore: usg 🍀🤰Update Mamy zarodek i serduszko już ❤️- 140 uderzeń . Jak schodziłam z fotela to byłam po prostu w szoku. Dr rozpisał leki dalej i badania, ale na razie nie ogarniam co i jak🎉22 dpt - 19634🎉
- Kotowa: usg przed transferem 🍀Update Jestem już po podglądzie, nie wiem czy któryś z pomiarów był źle zrobiony, czy endo się zapadło. W piątek 5,3, dziś 4,8... pęcherzyki dominujące po 14.Czekam na telefon✊
- katrinka2609: usg przed transferem 🍀 Update Dziewczyny ja jiz po podgladzie endo 😊 melduję że uroslo do 9,4mm 🎉
- CzeresniowaMama: usg przed transferem 🍀Update Ja już po wizycie. Enometrium 8 mm.
Dwa pęcherzyki 12 mm i 14 mm, kolejny monitoring w piątek🎉 - Szatyneczka: podgląd kurnika 🥚🍀Update Ja po wizycie uff.. Więc tak na jedym i drugim jajniku jest po 5-6 jajek po ok.10-11 mm w sobotę kolejny podgląd🎉
- Makt: badanie kontrolne (biopsja endometrium) 🍀Update czekamy na wynik od 7 do 10 dni ✊
Środa, 16 Czerwiec- prosiulek: usg 🍀🤰Update Juz po wizycie . Beta 18dpt - 3373. Progesteron- 20.85. Widoczny pęcherzyk ciazowy . Wizyta serduszkowa w czwartek 24.06🎉
- Patrycja0301: beta 🍀 Update Beta 132.93 🎉
- MG: beta 🍀Update Beta 23898,78🎉
- Małagośka: beta 🍀Update Mam wyniki 2 weryfikacji, 6dpt: Beta 11.5 (pół ampułki w dniu transferu), Estradiol 3603, Prog 27.17 🎉✊ czekamy na kolejną weryfikację.
- Zielone.Slońce: podgląd kurnika 🥚🍀Update Więc tak, strona prawa 2x16mm, 3x15mn, 2x13 =7 . Strona lewa podobnie, również 7. Endometrium 10mm, estradiol 4162 pmol/l🎉
- paulity: podgląd kurnika 🥚🍀 Update Dziewczyny jest po usg , nawet nie zapytałam ile jest jajek bo z tych nerwów mi wyleciało z głowy . Pamiętam tylko tyle że prawy jajnik trochę słabej idzie od lewego ale ogolnie wszytko dobrze . Miałam mieć punkcje w sobotę albo w poniedziałek . Lekarz powiedział że są małe jeszcze i w poniedziałek punkcja pod znakiem zapytania następny podgląd w piątek🎉
- Klaudia91: usg przed transferem 🍀Update Ja już po wizycie.Wszystko OK, prosze o zapisanie na TRANSFER 22.06.21r🎉
- Kejtusia: test🍀Update test pozytywny 🎉
Czwartek, 17 Czerwiec- Dzudi: transfer 🍀✨ Update Progesteron 101,40ng/mL💪Melduję się ze Śnieżynką na pokładzie 😍 Wzruszyłam się 🎉✊
- I am waiting for a miracle: transfer 🍀✨ Update Jestem po VI transferze i pierwszy raz po pojechałam na frytki z Maca, może to było moje brakujące ogniowo do szczęścia 🎉
- Kaś844: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 🎉
- Stokrotka 86: usg 🍀🤰Update Jest zarodek i ❤️ normalnie aż mi łezka na fotelu pociekła 🎉
- Alicja w Krainie Czarów: usg połówkowe 🍀🤰Update Dziewczyny Mlody ma 360 g. Generalnie wszystko ok tylko tak sìę ułożył, że nie mozna było ocenić twarzoczaszki. Dostałam skierowanie na powtórkę za 3 tygodnie. Za tydzien mam połowkowe poza pakietem Medicover, mój Dr ma super sprzęt także dopiero za tydzien będę spokojniejsza, ale tak poza tym to te wszystkie kryteria w porządku🎉
- Pimka: usg i beta🍀🤰Update Beta 19dpt 7018. Jest pecherzyk z ciałkiem żółtym, za tydzień 24.06 wizyta serduszkowa 🎉
- MG: usg 🍀🤰Update Jest jedno ❤️ bije, na chwilę obecną jest dobrze tylko trochę jeszcze kosmówka tak nie do końca się przykleiła, ale podobno to tak może być na chwilę obecną. Kolejna wizyta za 3 tygodnie🎉
- Krysiaa: wizyta w klinice🍀Update Jestem po wizycie. Dostaliśmy zgodę na działanie 🍀 Od soboty gonapeptyl co drugi dzień, zaczynamy!🎉
- agusia_246: podgląd kurnika 🥚🍀Update Wszystko ok. Proszę o wpisanie punkcji na 21.06 🎉
- Zielone.Slońce: podgląd kurnika 🥚🍀Update Wszystko ok. Estradiol urósł do 6600pmol/l
Pęcherzyki w wielkości 19-15mm. Na te piętnastki dostałam dzisiaj menopur 🎉 - Kotowa: usg przed transferem 🍀Update Melduję się po wizycie. Ostatnio musieli zmierzyć źle endo. Dziś zawrotne 8,2. Największy pęcherzyk 17,5. Czekam na telefon z kliniki 🎉
- Kasia2602: beta 🍀Update Beta 17dpt 1626 🎉
- Kejtusia: beta 🍀Update 6dpt - beta 74,44 🎉
Piątek, 18 Czerwiec- Myszka87: usg przed transferem 🍀Update Melduje się po wizycie, endo wynosi 8 mm, transfer 23 czerwca w Dzień Ojca!!!!!! Jestem na maksa podekscytowana🎉
- CzeresniowaMama: usg przed transferem 🍀Update CzeresniowaMama wrote:
Dziewczyny wlasnie dostalam wyniki hormonów, wyglada na to, ze mialam owulacje, ale niepokoi mnie estradiol we wtorek 195, dzis 5... U mnie niestety wszystko odwołane, ten estriadol jest dramatycznie niski. Nie mam już siły, odpuszczam 😔 - Kasia2602: usg 🍀🤰Update Ja juz po wizycie i w domu.Pęcherzyk ciążowy w macicy o wielkości 5mm z zalążkiem ciałka żołtkowego.Jak to dr powiedział pęcherzyk adekwatny do bety no i przyznał,że za wysoka nie jest jak na ten dzień.Pozostaje czekać a kolejna wizyta 6 lipca🎉
- Yoselyn82: usg połówkowe 🍀🤰UpdateDziewczyny u nas wszystko dobrze
Maluch ma 370 gram. Serduszko 153 uderzeń , położenie główkowe , łożysko na tylnej ścianie , płyn owodniowy w normie. Wszystkie narządy ładnie rosną . Prawidłowy przepływ łożyskowy.Prawidłowe Męskie narządy płciowe🎉 - Aguśka: podgląd kurnika 🥚🍀Update Punkcja w czwartek. Podgląd kurnika w w wtorek. 1x16mm, 5x13mm, 1x12 mm, 2x11mm, 5x10mm. Endo 8,5mm✊
- paulity: podgląd kurnika 🥚🍀Update Dziewczyny jestem po wizycie punkcja we wtorek z transfer prawdopodobnie w piątek 😁
Mam 12 🥚🎉 - Dominisia883: beta 🍀Update Beta 15dpt 1443,57🎉
- Allende: beta 🍀 Update Beta 14dpt 1300,4🎉
Sobota, 19 Czerwiec- Szatyneczka: podgląd kurnika 🥚🍀Update Ja po wizycie jest sporo pęcherzyków zapomniałam zapytać ile 🤦♀️ ale mają od 17-20mm. Estriadol 2424 progesteron 0,480🎉
- Paula24: usg przed transferem 🍀Update mnie następny podgląd we wtorek dziś endo 9mm dr mówi że liczy na więcej🎉
- Kotowa: usg przed transferem 🍀Update Mnie czeka jeszcze podgląd w poniedziałek. Mam nadzieję, że wtedy zapadnie decyzja o transferze✊🎉
- Małagośka: beta 🍀Update 9dpt beta 3.7😔
- Zielone.Slońce: punkcja 🐣🍀Update Melduje, że pobrano mi 15 komórek, wszystkie dojrzałe🎉
- Zielona87: transfer 🍀✨ Update Melduję się z kropkiem na pokładzie i proszę o trzymanie kciuków ,by został ze mną na dłużej. Teraz rosół i ananas🎉
Niedziela, 20 Czerwiec- nowan: test 🍀 Update pozytywny test🎉
Poniedziałek, 21 Czerwiec- Morwa: usg 🍀🤰Update Mamy to 💪jest serdyszko ❤🎉
- Dominisia883: usg 🍀🤰Updatezarodek jest pięknie zagnieżdżony w odpowiednim miejscu, jest też pęcherzyk żółtkowy 🎉
- Kotowa: usg przed transferem 🍀Update Endometrium prawie 9 mm. Transfer 27/06🎉
- parviflora: usg przed transferem 🍀UpdateHej, melduje się po wizycie🙂
Endo 10,6 mm i od dzisiaj zaczynam brać proga i metypred. Transfer zaplanowany na sobotę na godz. 13.00 (czyli tak samo jak ostatnio w 17dc) a przed transferem jeszcze wlew z intralipidu. Dzisiaj mam jeszcze aku i jeszcze przed transferem będę mieć. Mam nadzieję, że tym razem Maluszek zostanie na 9 miesięcy🎉 - Kundzia07: usg przed transferem 🍀Update Estradiol - 18, 6 pg/ml; Progesteron - 24,7 ng/ml; Testosteron - 0.84 ng/ml (czyli 2.912 nmol/l), a normy są (0,08-0,48 ng/ml)✊
- Kasia 1987: usg przed transferem 🍀Update Jestem po wizycie, endometrium 7,5 mm zaczynam wcinać progesteron i transfer w sobotę🎉
- katrinka2609: transfer 🍀✨ Update Dziewczyny melduję że juz po transferze. Zabrałam jedna śnieżynkę do domu i mam nadzieję że zostanie ze mną na 9 pięknych miesięcy🎉
- Agnes92: histeroskopia diagnostyczna 🍀Update Jestem już po histeroskopi. W opisie - Endometrium z licznymi czerwonymi ogniskami w różnych częściach jamy macicy
- agusia_246: punkcja 🐣🍀UpdateDziewczyny, mamy 4 kumulusy. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, w sobotę transfer🎉
- Alexis1987: beta 🍀 Update Beta 7dpt 42🎉
Wtorek, 22 Czerwiec- Magdalena 😀: usg 🍀🤰Update Maleństwo rośnie, serduszko biję ❤️ 🎉.
- Nula8: usg 🍀🤰Update Już po USG. Maleństwo pięknie rośnie i macha rączkami 🤭😍 🎉
- mo_Nika: usg przed transferem 🍀Update Brak info 🚨
- Paula24: usg przed transferem 🍀Update Ja już po USG . Endo 12mm od jutra zajadam progresteron. Transfer w poniedziałek popołudniu. Dodatkowo będę miała atosiban że względu na skurcze po transferze ostatnim🎉
- Megi-x: transfer 🍀✨ Update Melduje się z kropkiem na podkładzie 🥰 Teraz odpoczywamy🎉
- Klaudia91: transfer 🍀✨ Update Meldujemy się z kropeczkami 3AA i 1BB. Modlę się by tym razem walczyły dzielnie i zostały ze mną 🎉
- Zielone.Slońce: transfer 🍀✨ Update U mnie transfer odroczony z racji powiększonych jajników i widocznego płynu. Transfer będzie za miesiąc✊🎉
- paulity: punkcja 🐣🍀Update Pobrano 8 oocytów 🎉
- Szatyneczka: punkcja 🐣🍀Update Pobrano 27 oocytów 🎉
- Aguśka: podgląd kurnika 🥚🍀Update 3x24mm, 1x20mm, 1x19mm, 2x18mm, 2x17mm, 1x16mm, 3x14mm. Punkcje potwierdzam w czwartek🎉
- nowan: beta 🍀Update Beta 115🎉
- Kejtusia: beta🍀Update Beta 700,50🎉
- Ana87: test i beta🍀 Update test pozytywny 🎉 Beta 79,2🎉
- agaguska: test 🍀Update test negatywny 😔
Środa, 23 Czerwiec- agaguska: beta 🍀Update beta <2.3💔
- Limoncia: usg 🍀🤰Update Ja melduję się po wizycie, mamy ❤️ Wszystko na ten moment ok 🎉
- Kama1988: usg 🍀🤰Update maluszek fikał jak szalony, machał cudnie rączkami i nóżkami. Mamy już 4.20cm, wszystko pięknie 🎉
- kate2friend: usg 🍀🤰 Update Ja po usg, dzidzius ma juz 3,2cm i wychodzi 10t1d. Jaka ulga, jak tylko zobaczylam ze bije serduszko to taka ulga na sercu uf. Machal do mnie dzisiaj rączką 🥰 🎉
- Andzik01: usg 🍀🤰 Update dzidzia rośnie ma już 8t4d serducho bije, wszystko wporzadku 🎉
- Myszka87: transfer 🍀✨ Update Update!Jestem już z maluszkiem w domu. Proszę trzymajcie kciuki, żeby chciał ze mną zostać na okrąglutkie 9 miesięcy. Frytki i rosołek był 🎉
Czwartek, 24 Czerwiec- monkey: usg połówkowe 🍀🤰Update Mały jeszcze nie ma pol kilo, na razie 382g, ale poza tym zdrowy, ruchliwy i wciąż 5 dni do przodu. Poza tym wiercipięta ogromny i chętny do odsłaniania się i potwierdzania, ze jest chłopcem🎉
- prosiulek: usg 🍀🤰Update Mamy serduszko 26dpt ❤️🎉
- Pimka: usg 🍀🤰Update Dziewczyny jest serduszko❤🎉
- Aguśka: punkcja 🐣🍀Update Żadna z 12 komórek nie była prawidłowa. Jedną dojrzala była nieprawidlowej budowy 😔
- nowan: beta🍀 Update Beta 12dpt 289.3🎉
- Ewgienia: beta🍀Update Beta negatywna 😔
Piątek, 25 Czerwiec- Estrella: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 3.2.2🎉
- Kala 1980: usg 🍀🤰 Update Byłam dzisiaj na wizycie. Jedno ma 12,3 mm a drugie 9,4. Trzymajcie kciuki tak, jak ja za was trzymam ✊🎉
- gosia89: usg prenatalne🍀🤰 Update Ja dziś miałam prenatalne i poznałam płeć, będzie chłopiec🎉
- alimak1408: beta 🍀Update Beta <0,2😔
- Ana87: beta 🍀Update Beta z 14 dpt 513🎉
- Atkka: beta 🍀 Update dzisiaj 10 dpt beta 160🎉
- Alexis1987: beta 🍀Update Beta 11dpt 262🎉
Sobota, 26 Czerwiec- agusia_246: transfer 🍀✨ Update Dziewczyny, wracamy do domu. Jescze raz dziękuję wszystkim ,a kciuki i miłe słowa! Mamy podany zarodek 4.1.1🎉
- parviflora: transfer 🍀✨ Update Melduje się z Kropeczkiem na pokładzie 😊 Frytki z Maka już wjechały później jeszcze ananasik i Mąż już rosołek gotuje 🎉
- Kasia 1987: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 4BC🎉
- justys01: transfer 🍀✨ Update Ja już po☺️ Trzymajcie kciuki aby kropek został ze mną na dłużej🎉
- I am waiting for a miracle: beta 🍀Update Beta 9dpt 413🎉
- Stokrotka 86: usg 🍀🤰Update Dziewczyny, już po usg. Kropek żyje i ma się dobrze 🙂 serduszko bije miarowo, wszystko tam w środku ok. Szyjka też cała więc w sumie nie wiadomo skąd było to plamienie🎉
- Karola34: usg przed transferem 🍀 Update Dziewczyny ja po podglądzie endo. Transfer w piątek 02.07. Cieszę się i boję to mój ostatni zarodeczek🎉
Niedziela, 27 Czerwiec- Kotowa: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 6ba🎉
Poniedziałek, 28 Czerwiec- Annn90: usg połówkowe 🍀🤰Update Kochane - my już po połówkowych. Nosze pod sercem pół kilo słodkości. Mamy małego wstydziocha i nie bardzo chciał buźkę pokazać ale lekarz powiedział, ze na chwile obecną wszystko jest dobrze🎉
- Agawa85: usg🍀🤰Update Odmeldowuje się po usg. U kropusia wszystko w porządku. Serduszko bije jak dzwon🥰🎉
- magg85: transfer 🍀✨ Update Podano blastusia 4AA 🎉
- Paula24: transfer 🍀✨ Update Ja już z kropusiem pod sercem ❤️ odpoczywamy🎉
- Gusiaczek: transfer 🍀✨ Update My już też wróciliśmy i też odpoczywamy w ciepłych kapcioszkach🎉
- karioka84: transfer 🍀✨ Update my juz wracamy, oczywiście po drodze maczek. Blastka jest świetnej klasy tyle doktor nam oznajmiła 🎉
- Promyczek93: transfer 🍀✨ Update pierwszy crio transfer blastki 4BB 🎉
- Zielona@: transfer 🍀✨ Update Podali jedna blastkę, miałam też Embrioglue, blastusia z piątej doby, została nam jeszcze jedna z 6 doby. Ta po rozmrożeniu ładnie się rozprezyla jak to powiedziała pani embriolog i nie trzeba było robić AH🎉
- kasiek2620: usg przed transferem 🍀Update U mnie troszkę się poprzestawiało bo Czesi mają święto i transfer w środę 7.07. Endo dziś 10mm. Wlew z Accofilu też sobie przełożyłam na piątek,akupunktura na poniedziałek🎉
- Zielona87: beta 🍀Update Beta 9dpt 18✊🎉
- I am waiting for a miracle: beta 🍀Update Beta 11dpt 1197🎉
- nowan: beta 🍀Update Beta 16dpt 1653🎉
- Dzudi: beta 🍀 Update Beta < 1.20 💔
- Kaś844: beta 🍀 Update Beta 11dpt 488.3🎉
Wtorek, 29 Czerwiec- Stokrotka 86: usg 🍀🤰Update Dziewczyny, już po wizycie u gin. Założono mi kartę ciążowa i dostałam stos skierowań i zaleceń. Dr zrobił mi też usg- jak narazie jest ok- maluch rośnie🎉
- Limoncia: usg 🍀🤰Update Ja już też po wizycie 🙂 Nasz kropek ma już 1,5 cm i ❤️ ładnie bije🎉
- By_ann: wizyta kontrolna 🍀Update Brak info. Ostatnie info 16 Czerwca 🚨
- Agnieszka0011: transfer🍀✨ Update kropek na pokładzie 🎉
- Joasik: transfer 🍀✨ Update Podano blastkę 5AA🎉
- Kas82: usg przed transferem 🍀Update Pęcherzyki za dużo nie urosły, wszystko wskazywało na to że się zatrzymały, ale po badaniu krwi powiedzieli, że wyglada na to ze one jescze rosną . Mam jutro znowu iść na podglad i zrobić znowu badanie krwi . Mam nadzieje ze choć trochę urosły ✊🎉
- Alexis1987: beta 🍀 Update Beta 15dpt 1078🎉
Środa, 30 Czerwiec- niesprawiedliwa: usg prenatalne 🍀🤰 Update Chciałam się pochwalić że jesteśmy po prenatalnych. Usg i pappa wyszły super, wszystkie ryzyka niskie 🥰 maluch według usg 5 dni do przodu. Rośnie mały uparciuch bo nie chciał nam pokazać co ma między nóżkami🎉
- vona: usg 🍀🤰 Update Melduje się po wizycie, młoda rośnie i wszytsko jest ok. Byłam tak zestresowana że nic mi w głowie nie zostało 🤷♀️. Mogę pomału schodzić z lutinusa. Mam już termin polowkowych🎉
- jaina_proudmoore: usg 🍀🤰 Update Ja już po kontrolnym Usg. Kropek ma się dobrze, ma 18 mm niczym dorodna borówka🎉
- Laura121: usg 🍀🤰Update Ja już po USG. Wszystko w porządku, serce ładnie bije, dzidzia ruchliwa. 11t2d i ma 4,53cm ❤️🎉
- Kejtusia: usg 🍀🤰Update Cześć dziewczyny, dzisiaj 20dpt i jestem po wizycie, na której ukazał się pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym (czy jakoś tak)☺️ wszystko idzie w dobrym kierunku - słowa mojej doktor🎉
- Kas82: usg przed transferem 🍀Update jajeczka urosły z 13 na 15 mm🎉
- Kaś844: beta🍀 Update Beta 13dpt - 984,2🎉
- Myszka87: beta 🍀Update 7 dpt beta <0.100😔
- Zielona87: beta 🍀 Update Beta spadła 3,9 💔
- Megi-x: test 🍀Update Test pozytywny 🎉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2021, 23:35
Yoselyn82, Limoncia, kate2friend, jaina_proudmoore, Kalamea, Wiosanna888 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja w najgorszym wypadku będę czekać do piątku na wyniki 🤣 Krew już zdana 😁
Mooocne kciuki za betę. Mam nadzieję że jednak zlituja się i będzie dzisiaj. 🥰Morwa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami w czerwcu i ja 🌸
Lubię czerwiec, to fajny miesiąc 🌸 mocne kciuki żeby był owocny w udane punkcje, transfery, tluste bety i piękne widoki na usg 🤞🏻
My dziś byliśmy na kolejnej wizycie, mały człowiek ma 2,5cm 🥰
jaina_proudmoore, Myszka87, Koniczynka28, Aneta8, Giussta, Aguśka, Yoselyn82, Agawa85, Kasia2602, Kate1811, Małagośka, moyeu, kate2friend, Kama1988, vona, Krysiaa, MałaMi90, kamisia, Turkusowa82, Magdalena 😀, I am waiting for a miracle, Morwa, MANIA, Kalamea, monkey, nat87, Hekate, Asienka33, paulinkaaaa, Wiosanna888, Nula8, _otus_, AGAaa, Ewelka02, Linka89 lubią tę wiadomość
Naturals 2xCP, 2xCB
1️⃣ IVF - 4 blastki
1 FET 07.20 👎🏻
2 FET 08.20 👎🏻
3 FET 04.21 + encorton, zarzio, fraxiparine, acard, AH, embrioglue
5dpt ⏸ bhcg 20,59
18dpt pęcherzyk ciążowy
24dpt zarodek i tętno
39 tc 🧸🎀 jest z Nami na świecie ♥️
4 FET 11.24 👎🏻 CB
2️⃣ IVF ?? -
Jezu tyle czekania. Już płakałam prawie. Dziś 9 dpt - beta 98.60 a prog 13.9. Dziewczyny czy to ok? 🧐🙂
niesprawiedliwa, Negra85, kaniczynka82, alimak1408, Koniczynka28, MG, Aneta8, Kate1811, Karola34, MANIA, Giussta, Yoselyn82, Stokrotka 86, Kundzia07, Agawa85, Kasia2602, Laura121, moyeu, kate2friend, Pimka, Kama1988, vona, Krysiaa, MałaMi90, I am waiting for a miracle, Morwa, Kalamea, monkey, mo_Nika, nat87, Makt, Andzik01, Hekate, aganieszkam, kasiek2620, Asienka33, paulinkaaaa, Wiosanna888, _otus_, Annn90, AGAaa, Ewelka02 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, beta z dzisiaj 472,9, 110% więcej niż dwa dni temu. Boooziuu 😭
Od wczoraj się martwiłam, jakoś tak na raz przestałam czuć piersi, w podbrzuszu też nic się "nie kręciło", myślałam, że to już koniec tej wspaniałej przygody. A dzisiaj takie szczęście, wczoraj miałam drugą rocznicę ślubu, mąż w pracy, ale dzisiaj obiecaliśmy odbić sobie dobrą kolacją na mieście 🤩
Z serii: czy brać l4 czy nie 🤔 Dzisiaj się dowiedziałam od osób trzecich w firmie, że szef ma kogoś na moje stanowisko, jestem kierownikiem średniego działu. Mówił, że szuka kogoś z twardą ręką (on lubi jak ktoś jest raczej Ssmanem niż kierownikiem), a ja jestem za dobra dla ludzi 😕 Osoba na moje stanowisko jest znana z tego, że wyzywa ludzi od głupich i tępych, na co mojego pozwolenia nie będzie nigdy. Nie wiem teraz czy czeka mnie degradacja czy zwolnienie, pewnie to pierwsze, bo ludzi w firmie brak.
Dlatego pewnie pójdę na L4, nie chcę się dodatkowo stresować.jaina_proudmoore, alimak1408, niesprawiedliwa, Koniczynka28, MG, Aneta8, Kate1811, Giussta, Yoselyn82, Stokrotka 86, Agawa85, Kasia2602, Laura121, moyeu, kate2friend, Kama1988, Ewkamewka, vona, Krysiaa, Magdalena 😀, I am waiting for a miracle, Morwa, Kalamea, monkey, mo_Nika, nat87, Andzik01, Hekate, aganieszkam, kasiek2620, Asienka33, paulinkaaaa, Wiosanna888, _otus_, AGAaa, Ewelka02 lubią tę wiadomość
Wspólne starania: styczeń 2020
IVF: start 4 kwietnia 2021
punkcja: 16 kwietnia - pobrano 8 oocytów 👍
21.04.21 - 5 mrozaczków (4.1.1, 4.1.1, 4.2.2, 4.2.3, 5.2.2) ❄️❄️❄️❄️❄️
19.05 - FET - blaska 4.1.1. zostań z nami Kropeczku 🙏🏻
24.05 - 5dpt: beta - 7,25 ; prog - 8,87 🙏🏻
26.05 - 7dpt: beta - 32,34 ; prog - 9,82 ✊
28.05 - 9dpt: beta - 71,41, prog - 10,66
31.05 - 12dpt: beta - 224,9, prog - 9,83
02.06 - 14 dpt: beta 472,6, prog - 11,7
13.06 - Wielki człowiek ma 5,1 mm i ❤️
28.07 - prenatalne + nifty - zdrowy synek 💙 -
nick nieaktualnyKarola34 wrote:Hej. Ja dziś kupowałam luteinę i jest na refundację. Ta dopochwowa bo za 60 tabletek zapłaciłam 1.70 zl
-
jaina_proudmoore wrote:Nie ma jeszcze wyników . Zaraz tu zdechnę 😭😭
Mocne kciuki za wysoka betę 🍀🤗🥰✊
Oj wiem jak się dłuży jak człowiek czeka 😜jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
I am waiting for a miracle wrote:Gratuluję z całego serca cudownych wiadomości
Anetko masz piękną betę
Dołączam się do gratulacji 🤗🥰Aneta8 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja w najgorszym wypadku będę czekać do piątku na wyniki 🤣 Krew już zdana 😁
Może się zlituje i będzie dziś. Na bank będzie dobrze. Takie krechy więc beta musi być ładna.
Edit no i nagroda z prowadzenie maja 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 15:56
jaina_proudmoore, Morwa lubią tę wiadomość
-
Negra85 wrote:Dziewczyny, beta z dzisiaj 472,9, 110% więcej niż dwa dni temu. Boooziuu 😭
Od wczoraj się martwiłam, jakoś tak na raz przestałam czuć piersi, w podbrzuszu też nic się "nie kręciło", myślałam, że to już koniec tej wspaniałej przygody. A dzisiaj takie szczęście, wczoraj miałam drugą rocznicę ślubu, mąż w pracy, ale dzisiaj obiecaliśmy odbić sobie dobrą kolacją na mieście 🤩
Z serii: czy brać l4 czy nie 🤔 Dzisiaj się dowiedziałam od osób trzecich w firmie, że szef ma kogoś na moje stanowisko, jestem kierownikiem średniego działu. Mówił, że szuka kogoś z twardą ręką (on lubi jak ktoś jest raczej Ssmanem niż kierownikiem), a ja jestem za dobra dla ludzi 😕 Osoba na moje stanowisko jest znana z tego, że wyzywa ludzi od głupich i tępych, na co mojego pozwolenia nie będzie nigdy. Nie wiem teraz czy czeka mnie degradacja czy zwolnienie, pewnie to pierwsze, bo ludzi w firmie brak.
Dlatego pewnie pójdę na L4, nie chcę się dodatkowo stresować.
Cudownie. 😍
Jak czujesz że czas na l4 to pewnie.Negra85 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za info o acardzie 😘😘
Jak zwykle jesteście niezastapione, dzięki jeszcze raz.jaina_proudmoore, Yoselyn82, Morwa lubią tę wiadomość
-
niesprawiedliwa wrote:Witam się z Wami w czerwcu i ja 🌸
Lubię czerwiec, to fajny miesiąc 🌸 mocne kciuki żeby był owocny w udane punkcje, transfery, tluste bety i piękne widoki na usg 🤞🏻
My dziś byliśmy na kolejnej wizycie, mały człowiek ma 2,5cm 🥰
Pięknie maluszek rośnie ♥️niesprawiedliwa lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Negra85 wrote:Dziewczyny, beta z dzisiaj 472,9, 110% więcej niż dwa dni temu. Boooziuu 😭
Maluszek walczy. ♥️ Niech dalej pięknie rośnie 👍myślę że isc na L4 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 16:09
Negra85 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
jaina_proudmoore wrote:Jezu tyle czekania. Już płakałam prawie. Dziś 9 dpt - beta 98.60 a prog 13.9. Dziewczyny czy to ok? 🧐🙂
Beta bardzo ładna , gratuluję😊 ale ten próg mógłby być wyższy , chyba że to przed zastrzykiem.jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna
10dpt beta 33,12
12 dpt beta 65,14
14 dpt beta 132
16 dpt beta 271
22 dpt beta 1353
29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
8tc💔
12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
10dp beta 640 mIU/ml
13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
29.05 pierwsze usg🙏
Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
11.06 mamy ❤ i 11 mm
28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
24.01.2022 córeczka
4❄️
IVF
KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
NK 25%😔
PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔 -
Gratulacje😊 a z l4 to słuchaj siebie jak czujesz , że już to twój czas to idź😊 ja czekam do wizyty serduszkowej, ale tylko dlatego że mam własnie bardzo w porządku szefa i nie chciałam mu tak nagle z tym l4 wyskoczyć. Uprzedziłam go już więc ja mam czyste sumienie, ale jak masz taką sytuację to nawet bym się nie zastanawiała.Negra85 lubi tę wiadomość
13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna
10dpt beta 33,12
12 dpt beta 65,14
14 dpt beta 132
16 dpt beta 271
22 dpt beta 1353
29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
8tc💔
12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
10dp beta 640 mIU/ml
13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
29.05 pierwsze usg🙏
Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
11.06 mamy ❤ i 11 mm
28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
24.01.2022 córeczka
4❄️
IVF
KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
NK 25%😔
PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔 -
Agawa85 wrote:Gratulacje😊 a z l4 to słuchaj siebie jak czujesz , że już to twój czas to idź😊 ja czekam do wizyty serduszkowej, ale tylko dlatego że mam własnie bardzo w porządku szefa i nie chciałam mu tak nagle z tym l4 wyskoczyć. Uprzedziłam go już więc ja mam czyste sumienie, ale jak masz taką sytuację to nawet bym się nie zastanawiała.
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
Wspólne starania: styczeń 2020
IVF: start 4 kwietnia 2021
punkcja: 16 kwietnia - pobrano 8 oocytów 👍
21.04.21 - 5 mrozaczków (4.1.1, 4.1.1, 4.2.2, 4.2.3, 5.2.2) ❄️❄️❄️❄️❄️
19.05 - FET - blaska 4.1.1. zostań z nami Kropeczku 🙏🏻
24.05 - 5dpt: beta - 7,25 ; prog - 8,87 🙏🏻
26.05 - 7dpt: beta - 32,34 ; prog - 9,82 ✊
28.05 - 9dpt: beta - 71,41, prog - 10,66
31.05 - 12dpt: beta - 224,9, prog - 9,83
02.06 - 14 dpt: beta 472,6, prog - 11,7
13.06 - Wielki człowiek ma 5,1 mm i ❤️
28.07 - prenatalne + nifty - zdrowy synek 💙 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Zaczął się czerwiec, więc może i ja w końcu przycupnę. Czekam na @ i wtedy zdecydujemy czy robimy crio, czy jeszcze czekamy.
Kasia wpisz mnie proszę na listę
Kotowa – Erasme/Bruksela – 34 – 4IVF- 5fet
Powodzenia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 16:36
Negra85, jaina_proudmoore, kamisia, Aneta8, I am waiting for a miracle, Morwa, Kalamea, Myszka87, Yoselyn82, Annn90 lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm