Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌺 IVF CZERWIEC 2026 🌺
Odpowiedz

🌺 IVF CZERWIEC 2026 🌺

Oceń ten wątek:
  • Ishildur Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ciężko coś doradzić. Na punkcje i wizyty biorę 1-dniowe L4 - w pracy tłumaczę wyjazdowym lekarzem. Transfer i L4 po nim (u mnie praca bardzo stresujaca) - wiedziałam o transferze ok. 2 tygodnie przed, więc pracowałam nadgodziny tak, by było 150% normy i igła przygotowanie na nieobecność. Informowalam pracodawcę o zabiegu i rekonwalu do 2 tygodni i tyle. Zastępstwa u nas też średnio działają, więc pewnie jest w pracy przesrane, dowiem się jutro;)
    Jak sobie chcą sprawdzić, to na L4 jest kod, ale nikt nie jest taki drobiazgowy. Przy kolejnym transferze mówiłam, że pierwszy zabieg był nieudany i teraz mam poprawki. Ludzie są empatyczni i nie dociekają, tak długie rekonwale sugerują coś poważnego. Nie czuję ryzyka, że będę mieć problemy z powodu większej ilości L4. Te wszystkie L4 zniwelowalam pracując o wiele więcej przed. Teraz mi się należy jak psu buda. Pracodawca widzi nakłady pracy przed zabiegami, robota jest zrobiona, więc nie ma się do czego dowalić. L4 to się może każdemu zdarzyć i pracodawca powinien umieć sobie poradzić w tym czasie.

MrsGolan lubi tę wiadomość

👩🏻37 👦🏻38
    06.2024 💔 poronienie 6+4
    ✔️kariotypy, morfologia krwi
    ja: amh 2,47-2,76, IBS
    💊colon C, prenatal, NAC, magnez, sanprobi
    ✔️protrombina, V Leiden, ANA3, białko C i S
    ❌F5 R2 hetero, MTHFR homo, PAI-1 hetero
    on: 💊profertil
    ✔️fragmentacja, HBA, ilość
    🔻ruchliwość, budowa

I procedura ICSI
    09.2025: krótki💉gonal, ovitrelle
    punkcja: 6 🟡4🥚2❄️5AB, 5AB
    pgt-a: 1❌, 1🤔
    29.11.2025 transfer 5AB❄️ mozaika30%
    10dpt beta 7,8, 12dpt beta 6,2, 14dpt beta 1,💔5+3

II procedura IMSI
    01.2026: krótki💉rekovelle, menopur, ganirelix, gonapeptyl +ona:💊NAC, resveratrol, Q10
    punkcja: 9🟡6🥚1❄️5AB
    pgt-a: 1❌ ferrytyna:18

III procedura PICSI
    +on💊: resveratrol, Q10, vit. C, tran
    03.2026 💉gonal, menopur, ganirelix, gonapeptyl
    punkcja: 9🟡5🥚5❄️4AB, 4BB, 4BB, 4BC, 4BC
    pgt-a: 2✔️3❌ ferrytyna:51
    03.06.2026 transfer ❄️4AB
    8dpt beta 63, 10 dpt beta 183, 12 dpt beta 614
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ishildur wrote:
    Kurcze, ciężko coś doradzić. Na punkcje i wizyty biorę 1-dniowe L4 - w pracy tłumaczę wyjazdowym lekarzem. Transfer i L4 po nim (u mnie praca bardzo stresujaca) - wiedziałam o transferze ok. 2 tygodnie przed, więc pracowałam nadgodziny tak, by było 150% normy i igła przygotowanie na nieobecność. Informowalam pracodawcę o zabiegu i rekonwalu do 2 tygodni i tyle. Zastępstwa u nas też średnio działają, więc pewnie jest w pracy przesrane, dowiem się jutro;)
    Jak sobie chcą sprawdzić, to na L4 jest kod, ale nikt nie jest taki drobiazgowy. Przy kolejnym transferze mówiłam, że pierwszy zabieg był nieudany i teraz mam poprawki. Ludzie są empatyczni i nie dociekają, tak długie rekonwale sugerują coś poważnego. Nie czuję ryzyka, że będę mieć problemy z powodu większej ilości L4. Te wszystkie L4 zniwelowalam pracując o wiele więcej przed. Teraz mi się należy jak psu buda. Pracodawca widzi nakłady pracy przed zabiegami, robota jest zrobiona, więc nie ma się do czego dowalić. L4 to się może każdemu zdarzyć i pracodawca powinien umieć sobie poradzić w tym czasie.

Pracodawca nie widzi kodu choroby na L4 ;) oczywiście jak jest ciążowe z kodem literowym B to widzi, bo inaczej nalicza się wynagrodzenie wtedy, ale kodu choroby ICD10 nie widzi ;)

Ishildur lubi tę wiadomość

34 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    02.2025 - start IVF - 10🪩➡️ 8🥚➡️ 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
    07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
    12.11.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔7 tc
    30.04.2026 - FET 6.2.2 ❄️ ❌
    01.06.2026 - FET 4.2.2❄️bhcg 7dpt 54,1 9dpt 120,4 14 dpt 1043 17dpt 3210,7 🤞

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."

preg.png
  • Emi14 Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine0 MrsGolan, doskonale Was rozumiem dziewczyny, mam podobnie, ale to forum pełne jest osób takich jak my, trochę panikar 😉 po to jesteśmy żeby wymieniać się doświadczeniami, wzajemnie wspierać, uspokajać kiedy trzeba i cieszyć sie z sukcesów nawet tych najmniejszych ❤️
    Mi to forum bardzo pomaga i tak jak juz dziewczyny wyżej pisały nie liczy sie ilość a jakość komórek. Ja sie wczoraj zapytałam lekarza na wizycie czy nie mam za mało pęcherzyków, powiedział, że czasem jedna pobrana komórka się świetnie zapładnia i daje dziecko. Głowy do góry, bedzie dobrze i nie martwcie się na zapas!

MrsGolan, Piękno, LKBennett, aaKarlaa, Sunshine0 lubią tę wiadomość

💁‍♀️32💁‍♂️34🐕🐈‍⬛

Ona:
    endometrioza III stopnia, adenomioza
    FSH 9,84
    LH 6,1
    Estradiol 33,70
    Prolaktyna 16,00
    AMH 1.6
    TSH 2.2

On:
    Oligoteratozoospermia
    Podwyższony wynik oceny stresu oksydacyjnego
    Zaburzona integralność chromatyny 33%
    Test HBA 63%
    Usg prawidlowe👍
    Hormony w normie👍

05.26 - kwalifikacja do in vitro
    06.26 - stymulacja - mensinorm, bemfola, orgalutran
    18.06.26 - punkcja 🥚8
  • LKBennett Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi14 wrote:
    Sunshine0 MrsGolan, doskonale Was rozumiem dziewczyny, mam podobnie, ale to forum pełne jest osób takich jak my, trochę panikar 😉 po to jesteśmy żeby wymieniać się doświadczeniami, wzajemnie wspierać, uspokajać kiedy trzeba i cieszyć sie z sukcesów nawet tych najmniejszych ❤️
    Mi to forum bardzo pomaga i tak jak juz dziewczyny wyżej pisały nie liczy sie ilość a jakość komórek. Ja sie wczoraj zapytałam lekarza na wizycie czy nie mam za mało pęcherzyków, powiedział, że czasem jedna pobrana komórka się świetnie zapładnia i daje dziecko. Głowy do góry, bedzie dobrze i nie martwcie się na zapas!

Dokladnie, ja mialam w lutym transfer naszej najlepszej blastki i ostatecznie po 7 tygodniach sie z nami rozstala :( tutaj nie ma reguł…

Obserwuje na Insta profil amerykanskiej astronautki Kellie Gerardi, w kwietniu, po 8 latach walki z IVF zostala mama, duzo przeszla, wszystko tam dokumentuje, z tego co zrozumialam to ta blastka miala najniższe oceny a urodzila slodka coreczke Max

Emi14, MrsGolan lubią tę wiadomość

2025 - start IVF
    4.02.26 - FET 4BB - 7 tc 💔
    6.05.26 - FET 3AB 🍀 4dpt ⏸️; 10.06 jest ❤️ oraz 1,25 cm człowieka 🥹
  • aaKarlaa Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi14 wrote:

To bardzo mądre co napisałaś. Znam historię dziewczyny z 1
    Blastką i to słabej jakości, a to była właśnie TA 🌸

Emi14 lubi tę wiadomość

👩🏻95 👨🏻‍🦱91

🦋 Hashimoto, niedoczynność
    ‼️ TSH ⬆️

01.25 początek starań
    11.25 HSG prawy niedrożny, lewy drożny
    12.25 CP w lewym, jajowód zachowany
    03.26 zakwalifikowani do IVF ✅
    04.06 start stymulacji
    Menopur 150
    Orgalutran od 6 dnia
  • Kwiatek321 Debiutantka

Wysłany: 14 czerwca, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, podczytuję Was w sumie już od kilkunastu miesięcy i w końcu postanowiłam się przywitać 🙂 krótko o mnie, staramy się 2 rok, w styczniu br. zdecydowaliśmy się na wizytę w klinice leczenia niepłodności, na początku drożność, później pani doktor zaleciła badanie jakości nasienia i okazało się że u męża morfologia wyszła 0%. W lutym - kwietniu podeszliśmy do 3 inseminacji, w czerwcu podeszliśmy do stymulacji in vitro, wczoraj miałam pierwszą punkcję, na ostatnim monitoringu miałam 12 pęcherzyków, pobrano 4 i udało się zapłodnić jedną komórkę - czekamy na dalsze wieści 🙂

Z moich spostrzeżeń widzę że pani doktor ma bardzo zachowawcze podejście, widać że nie chce przedobrzyć i zasugerowała żebyśmy z pierwszą stymulacją podeszli "na spokojnie".

Trzymam za nas wszystkie kciuki ☺️

LKBennett, Emi14, Renee2026, Rzabencja lubią tę wiadomość

• Kwiatek321 Debiutantka

Wysłany: 14 czerwca, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Pracodawca nie widzi kodu choroby na L4 ;) oczywiście jak jest ciążowe z kodem literowym B to widzi, bo inaczej nalicza się wynagrodzenie wtedy, ale kodu choroby ICD10 nie widzi ;)
    A ja właśnie przez ten czas od początku roku ani razu nie wzięłam L4, kombinuję z urlopami, umawiam się przed pracą, zostaję zdalnie albo ostatecznie mówię ze muszę wyskoczyć na dwie godzinki, faktycznie pracodawca nie widzi choroby ale widzi dane i specjalizację lekarza który wystawił zwolnienie i wydaje mi się że na tej podstawie może "połączyć kropki" 🙈

• Clausix Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek321 wrote:
    A ja właśnie przez ten czas od początku roku ani razu nie wzięłam L4, kombinuję z urlopami, umawiam się przed pracą, zostaję zdalnie albo ostatecznie mówię ze muszę wyskoczyć na dwie godzinki, faktycznie pracodawca nie widzi choroby ale widzi dane i specjalizację lekarza który wystawił zwolnienie i wydaje mi się że na tej podstawie może "połączyć kropki" 🙈

No tak, widzi też nazwę placówki, więc jak ma "klinika leczenia niepłodności" w nazwie to łatwo "połączyć kropki" 😅 Moi pracodawcy dowiedzieli się rok temu, kiedy byłam w 4 ciąży i okazało się, że mam iść na zwolnienie, to po prostu zadzwoniłam powiedzieć jak jest i że mogę być na zwolnieniu długo. Wcześniej cały czas pracowałam, ewentualnie brałam pojedyncze dni urlopowe. Bałam się tej rozmowy bardzo, ale z perspektywy czasu jest mi dużo łatwiej kiedy wiedzą. Jeden problem do stresowania się mniej :P Ale zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma tak fajny zespół i przełożonych.

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."

preg.png
  • Patka68 Znajoma

Wysłany: 14 czerwca, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek321 wrote:
    Cześć Dziewczyny, podczytuję Was w sumie już od kilkunastu miesięcy i w końcu postanowiłam się przywitać 🙂 krótko o mnie, staramy się 2 rok, w styczniu br. zdecydowaliśmy się na wizytę w klinice leczenia niepłodności, na początku drożność, później pani doktor zaleciła badanie jakości nasienia i okazało się że u męża morfologia wyszła 0%. W lutym - kwietniu podeszliśmy do 3 inseminacji, w czerwcu podeszliśmy do stymulacji in vitro, wczoraj miałam pierwszą punkcję, na ostatnim monitoringu miałam 12 pęcherzyków, pobrano 4 i udało się zapłodnić jedną komórkę - czekamy na dalsze wieści 🙂

Z moich spostrzeżeń widzę że pani doktor ma bardzo zachowawcze podejście, widać że nie chce przedobrzyć i zasugerowała żebyśmy z pierwszą stymulacją podeszli "na spokojnie".

Trzymam za nas wszystkie kciuki ☺️

Super! Ja też po 2 latach starań, tydzień temu zdecydowaliśmy się na in vitro, czekam na pierwsze badania i transfery, planowo na sierpień. Trzymam kciuki za Ciebie!♥️

Kwiatek321 lubi tę wiadomość

• MrsGolan Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    No tak, widzi też nazwę placówki, więc jak ma "klinika leczenia niepłodności" w nazwie to łatwo "połączyć kropki" 😅 Moi pracodawcy dowiedzieli się rok temu, kiedy byłam w 4 ciąży i okazało się, że mam iść na zwolnienie, to po prostu zadzwoniłam powiedzieć jak jest i że mogę być na zwolnieniu długo. Wcześniej cały czas pracowałam, ewentualnie brałam pojedyncze dni urlopowe. Bałam się tej rozmowy bardzo, ale z perspektywy czasu jest mi dużo łatwiej kiedy wiedzą. Jeden problem do stresowania się mniej :P Ale zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma tak fajny zespół i przełożonych.
    Mój szef jest mocno prokatolicki, także miałabym jazdy w pracy jakby się okazało w jak niemoralny sposób chcę "zrobić" dziecko 🙈 chciałbym jak najbardziej opóźnić tę rozmowę 🙈

👩🏻'91 - Niedoczynność tarczycy / Hashimoto -> euthyrox
    👦🏻'91 - żylaki powrózka nasiennego -> zabieg mikrochirurgiczny ❌ -> embolizacja ✅
    Kariotyp, AZF, CFTR - prawidłowe

W klinice od 07.2025 - 5x cykl stymulowany (Lametta, Zivafert, Duphaston)

I PROCEDURA 04.2026 - protokół krótki
    Menopur, Orgalutran (x3), Decapeptyl (x3)
    punkcja (10dc) -> 8/12 zdegenerowane komórki -> 0 ❄️

II PROCEDURA 06.2026 - protokół długi
    Diphereline -> Gonapeptyl Daily + Menopur (150) -> Zivafert (1)
    13.06 - punkcja
    4 zapłodnione komórki
  • Imaginary❤️ Znajoma

Wysłany: 14 czerwca, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Musze napisać do Was - nie mam się komu wygadać.
    9.06 mieliśmy transfer 5 dniowej blaski 4BA.
    Wczoraj 4 dpt zrobiłam pierwszy test - biel visira.
    Dziś od rana (nie oceniajcie - proszę 😁) zrobiłam 6 testów + teraz pod wieczór dwa.
    Biel, biel, biel.
    Jest jeszcze nadzieja?
    Wiem, że zawsze jest, ale tak realnie według was?
    Jutro rano skoczę na betę to też dużo mi da.
    Chociaż stwierdziłam że przed snem do Was napisze - może będzie mi się lepiej spało :))

• Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. W czwartek podchodzę do pierwszego transferu po ciąży. Mam do was pytanie, czy lekarze uznają za przeciwwskazanie przed transferem jacuzzi, ciepłe kąpiele? Będzie to moj 12sty zarodek i z jednej strony nie chce wariować z zaleceniami a z drugiej wolałabym maksymalizowac szanse. W dniu transferu wymyśliłam sobie pójście do aquaparku i skorzystanie z ewentualnie jacuzzi, masazerow. Co myślicie?

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    Kacperek ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

18.06.2026 transfer

event.png
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imaginary❤️ wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Dziś od rana (nie oceniajcie - proszę 😁) zrobiłam 6 testów + teraz pod wieczór dwa.
    Biel, biel, biel.
    Jest jeszcze nadzieja?
    Chociaż stwierdziłam że przed snem do Was napisze - może będzie mi się lepiej spało :))

Ogólnie zależy od firmy testów duzo, zagęszczenia moczu itp. W 4,5dpt nie ma co nawet robic z innego niz pierwszy mocz. Ogólnie zrob jutro, bedzie najbardziej miarodajne. Powinno juz cokolwiek przebijać

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF

18.06.2026 transfer

event.png
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaqwsx wrote:
    Witam dziewczyny. W czwartek podchodzę do pierwszego transferu po ciąży. Mam do was pytanie, czy lekarze uznają za przeciwwskazanie przed transferem jacuzzi, ciepłe kąpiele? Będzie to moj 12sty zarodek i z jednej strony nie chce wariować z zaleceniami a z drugiej wolałabym maksymalizowac szanse. W dniu transferu wymyśliłam sobie pójście do aquaparku i skorzystanie z ewentualnie jacuzzi, masazerow. Co myślicie?

Ja bym wybrała inny dzień 😅

preg.png
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Ja bym wybrała inny dzień 😅
    Taaak ale mam pierwszy dzien od dawna sama bez bobaska który nigdzie mnie samej nie puszcza i chcialam sobie przyszaleć troche 😂 ale no waham sie, chyba sumienie mi nie pozwoli

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF

18.06.2026 transfer

event.png
  • Kwiatek321 Debiutantka

Wysłany: 14 czerwca, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaqwsx wrote:
    Moja lekarka odradza właśnie gorące kąpiele, saunę, jacuzzi, podgrzewane siedzenia w samochodzie, bo to może zaszkodzić implantacji zarodka.
    Sugerowała, żeby po transferze do implantacji korzystać z prysznica i też żeby nie była to gorąca woda. Ja bym sobie odpuściła 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca, 21:05

Zaqwsx lubi tę wiadomość

• Milagro ❤️‍🩹 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaqwsx wrote:
    Taaak ale mam pierwszy dzien od dawna sama bez bobaska który nigdzie mnie samej nie puszcza i chcialam sobie przyszaleć troche 😂 ale no waham sie, chyba sumienie mi nie pozwoli
    Po transferze zaleca się unikania basenów, gorących kąpieli itp.

Zaqwsx lubi tę wiadomość

👩‍🦰84'
    2007 naturals 11 tc 💔
    2023 1IUI 6 tc💔 / 2-4IUI 👎
    IVF:
    I IVF 12/23 ❄️❄️❄️❄️ -> PGT-A ❄️❄️
    03/24 FET 5.1.1👎
    2x Ryeqo
    08/24 FET 5.2.2 cb 💔
    II IVF 10/24 ❄️
    3x diphereline
    04/25 FET 3.1.2 cb 💔
    III IVF 06/25 ❄️ 5.2.2 ->PGTA ❌️
    IV IVF 02/26 AZ FET 3.1.2 👎
    V IVF 05/26 AZ FET 4.2.2 (intralipid, encorton) 🍀
    β: 6dpt 36; 9dpt 209; 13dpt 1287; 15dpt 2214; 18dpt 5843 GS+YS; 25dpt CRL 5,7mm ❤️;
    7+1 SOR krwawienie- crl 9,5mm❤️ - krwiak 🥺
    7+5 crl 13.4mm
    8+5 crl 2,18 cm 🥰

✖️Adenomioza, MTHFR i PAI hetero, KIR AA, brak tarczycy, NK19%, CD4+/CD8+, rozjechane cytokiny, CrossMatch 20%, Allo Mlr 0 ❌️

✔️CD138, CD56, kariotyp, MUCH, Helicobacter, CA125, celiakia, gastroskopia, antytrombina III, białko S, białko C, pasożyty, ANA, Ferrytyna, Homocysteina, B12, D3, immunoglobulina IgA

"Czasem od rozpaczy do pogodzenia się z losem trzeba pokonać bardzo długą drogę."
  • Woczekiwaniu Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imaginary❤️ wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Biel, biel, biel.
    Jest jeszcze nadzieja?

Czy test ma super czułość i wykrywa betę od 10?

Prawdę powie Ci beta, która może jeszcze nie zaczęła startu stąd testy są białe.

Starania od 11.2018
    🧔‍♂️ 90: nieprawidłowy kariotyp: translokacja 14/21, oligozospermia
    👱‍♀️ 93: AMH: (07.2023)- 2.96, (10.2025)-1.91
    ❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA ❌Cross-match luty 2025:30,1%, maj 2025:36.9%.

I IVF 12/2023
    🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy
    ➡️I FET 17/06/2024, BetaHCG: 8dpt: 13,50, 10dpt: CB 💔
    II IVF 10/2024 (zmiana kliniki)
    🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️
    PGT-SR (zdrowy, trisomia 21, mozaika niskiego stopnia chromosomu 2)
    ➡️II FET 28/01/2025
    Accofil, Smoflipid
    BetaHCG: 8dpt-97.40, 10dpt-174, 13dpt-163, 14dpt-115 💔
    ➡️III FET 28/04/2025
    Immunosupresja,Accofil, Smoflipid
    BetaHCG: 8dpt 15,30, 10dpt: CB 💔
    III IVF 11.2025 🥚15 pobranych, 10 dojrzałych, ❄️❄️❄️
    IV IVF 01.2026 🥚13 pobranych, 7 dojrzałych, ❄️❄️❄️❄️
    (5 zdrowych, 1 mozaika, 1 nieinformatywny)
    ➡️IV FET 08.06.2026
    BetaHCG: 8dpt-31,90, 10dpt-CB 💔
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek321 wrote:
    Moja lekarka odradza właśnie gorące kąpiele, saunę, jacuzzi, podgrzewane siedzenia w samochodzie bo to może zaszkodzić implantacji zarodka Sugerowała, żeby po transferze do implantacji korzystać z prysznica i też żeby nie była to gorąca wodą. Ja bym sobie odpuściła 🙂
    Dzieki wielkie. To tego juz nie podważam, jak ktokolwiek z lekarzy tak sądzi 😀

Przy okazji podczytam wątek. Chętnie wroce na forum, duzo mi dało przy poprzednich staraniach 😀

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF

18.06.2026 transfer

event.png
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imaginary❤️ wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Biel, biel, biel.
    Jest jeszcze nadzieja?

Kochana, wdech i wydech ;) 4-5 dpt to jest na prawdę wcześnie, może jeszcze pójść w obie strony ten dzisiejszy vizir. Ja wiem, że jest ciężko wytrzymać... wierz mi, wiem :P

preg.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ