X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ❄🤰🎄IVF GRUDZIEŃ ☃️❤❄
Odpowiedz

❄🤰🎄IVF GRUDZIEŃ ☃️❤❄

Oceń ten wątek:
  • Natnat Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2023, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wracam do Was z kolejnymi betami

8dpt- 2,85
    10dpt- 5,66
    13 dpt- 28,40
    15 dpt- 77,90

Czy to nadal tak tragicznie wygląda? Po moim ostatnim wpisie bałam się tu zaglądać..

♀️- niedrożne jajowody
    ♂️- słabe parametry nasienia

1 IVF - 20.12.22

15.12.22-punkcja
    20.12.22- transfer 5 dniowej blastki 2BC

2x❄️ 2BB

8dpt- 2,85
    10dpt- 5,66
    13 dpt- 28,40
    15 dpt- 77,90
  • ........ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2023, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natnat wrote:
    Dziewczyny wracam do Was z kolejnymi betami

8dpt- 2,85
    10dpt- 5,66
    13 dpt- 28,40
    15 dpt- 77,90

Czy to nadal tak tragicznie wygląda? Po moim ostatnim wpisie bałam się tu zaglądać..

Juz jest styczniowy

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • Orchid Nowa

Wysłany: 24 marca 2023, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miałam podany Zivafert 13.03. zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywny. Sądzicie, że jest to wiarygodny wynik? Z góry dziękuję za rady ☺️

• Bunkierka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2023, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchid wrote:
    Dzień dobry, miałam podany Zivafert 13.03. zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywny. Sądzicie, że jest to wiarygodny wynik? Z góry dziękuję za rady ☺️

Najlepiej zrobić badanie z krwii

💓 39+0

age.png
  • Orchid Nowa

Wysłany: 24 marca 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dzisiaj i czekam na wyniki. Zastanawiam się czy jeszcze może być ten lek we krwi. Ulotka mówi, że tylko do 10 dnia może zafałszować wynik.

‹‹ 300 301 302 303 304
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ