SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌠🍀IVF KWIECIEŃ 2021🍀🌠
Odpowiedz

🌠🍀IVF KWIECIEŃ 2021🍀🌠

Oceń ten wątek:
  • Judy88 Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2021, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neami wrote:
    U mnie dziś tak :

2d1c7ff9531e.jpg

Nie dociera do mnie. 4 lecę na betę ! Trzymajcie proszę kciuki ✊

Super🥰✊

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2021, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura121 wrote:
    Który to dpt? 🙂I jaka klasa zarodusi? 🙂
    Na Majowym pisała ;)

db38e6ba1457.jpg

• mamamaria2 Debiutantka

Wysłany: 7 maja 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, chciałabym się starać o dofinansowanie do ivf z miasta w programie invicta. Na jaką kwotę mniej więcej mogę liczyć w Gdańsku, jeśli spełniam wszystkie warunki? Nie wiem ile jeszcze musze dozbierać, żeby nam starczyło.

• Zuzzka Znajoma

Wysłany: 7 maja 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamamaria2 wrote:
    Kochane, chciałabym się starać o dofinansowanie do ivf z miasta w programie invicta. Na jaką kwotę mniej więcej mogę liczyć w Gdańsku, jeśli spełniam wszystkie warunki? Nie wiem ile jeszcze musze dozbierać, żeby nam starczyło.

Odpowiadając na Twoje pytanie, możesz liczyć spokojnie na kilka tysięcy dofinansowania. Widziałam, że jedna dziewczyna dostała 5 000zł. Najlepiej jakbyś jednak dopytała bezpośrednio w klinice. Jeśli spełniasz wszystkie warunki to jak najbardziej możesz liczyć na taką kwotę ;) Z tego co wiem w programie są jeszcze miejsca w Gdańsku i we Wrocławiu, składaj. Nie dowiesz się, jak nie spróbujesz :)

Zuzzka
  • Karlita7 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2021, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny !
    transfer 28.05
    Test ciązowy 8.05 na dzień zwycięstwa! POZYTYWNY (blada kreska) Drugi test ciążowy 9.05 kreska już wyraźniejsza
    10.05 Beta z krwi 175
    Jutro 12.05 powtórzenie bety

Invimed Wrocław, blastka 4BA, pierwsze podejście do invitro, zarodek mrożony
    trzymajcie kciuki!

Anka84 lubi tę wiadomość

‹‹ 365 366 367 368 369
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ