X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌠🍀IVF KWIECIEŃ 2021🍀🌠
Odpowiedz

🌠🍀IVF KWIECIEŃ 2021🍀🌠

Oceń ten wątek:
  • Judy88 Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2021, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neami wrote:
    U mnie dziś tak :

2d1c7ff9531e.jpg

Nie dociera do mnie. 4 lecę na betę ! Trzymajcie proszę kciuki ✊

Super🥰✊

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2021, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura121 wrote:
    Który to dpt? 🙂I jaka klasa zarodusi? 🙂
    Na Majowym pisała ;)

db38e6ba1457.jpg

• mamamaria2 Debiutantka

Wysłany: 7 maja 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, chciałabym się starać o dofinansowanie do ivf z miasta w programie invicta. Na jaką kwotę mniej więcej mogę liczyć w Gdańsku, jeśli spełniam wszystkie warunki? Nie wiem ile jeszcze musze dozbierać, żeby nam starczyło.

• Zuzzka Znajoma

Wysłany: 7 maja 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamamaria2 wrote:
    Kochane, chciałabym się starać o dofinansowanie do ivf z miasta w programie invicta. Na jaką kwotę mniej więcej mogę liczyć w Gdańsku, jeśli spełniam wszystkie warunki? Nie wiem ile jeszcze musze dozbierać, żeby nam starczyło.

Odpowiadając na Twoje pytanie, możesz liczyć spokojnie na kilka tysięcy dofinansowania. Widziałam, że jedna dziewczyna dostała 5 000zł. Najlepiej jakbyś jednak dopytała bezpośrednio w klinice. Jeśli spełniasz wszystkie warunki to jak najbardziej możesz liczyć na taką kwotę ;) Z tego co wiem w programie są jeszcze miejsca w Gdańsku i we Wrocławiu, składaj. Nie dowiesz się, jak nie spróbujesz :)

Zuzzka
  • Karlita7 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2021, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny !
    transfer 28.05
    Test ciązowy 8.05 na dzień zwycięstwa! POZYTYWNY (blada kreska) Drugi test ciążowy 9.05 kreska już wyraźniejsza
    10.05 Beta z krwi 175
    Jutro 12.05 powtórzenie bety

Invimed Wrocław, blastka 4BA, pierwsze podejście do invitro, zarodek mrożony
    trzymajcie kciuki!

Anka84 lubi tę wiadomość

‹‹ 365 366 367 368 369
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ