Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🏵🌸🪻IVF KWIECIEŃ 2025🪻🌸🏵
Odpowiedz

🏵🌸🪻IVF KWIECIEŃ 2025🪻🌸🏵

Oceń ten wątek:
  • A1986 Koleżanka

Wysłany: 30 września 2025, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LenA wrote:
    Kochana nie poddawaj się. U mnie dwie pierwsze stymulacje wyglądały podobnie. 6 albo 7 komorek i tylko 2,3 dojrzale. Zmienilsmy nieco protokół i już w trzeciej punkcji 6 na 6 bylo dojrzalych i z tej procedury mamy 3 blastki :) Porozmawiaj ze swoja lekarka/lekarzem i dopytaj co ewentualnie mozna zmienic w Twojej sytuacji. Na pewno z niskim AMH i w wieku 35+ przydadza sie zastrzyki z LH od 8go dnia cyklu. Nas to uratowało. Przyjmuję też od dwoch miesiecy NMN- poczytaj sobie- bardzo mocno podbija plodnosc i jakosc blastocyst. Ja dzis po 5 punkcji, bo chcemy dozbierac sobie blastek. Poki co wiem ze jest 6 komorek, jutro sie dowiem ile dojrzalych ale licze na to ze wszystkie <3

Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) .

• A1986 Koleżanka

Wysłany: 30 września 2025, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A1986 wrote:
    Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) .

i czy zauważyłaś u siebie jakieś efekty? Ja już wyczerpałam wszystkie pomysły i zostało mi już tylko to. Suplementacja przed pick upem będzie łącznie trwała 7-8 tyg

• Atyde111 Znajoma

Wysłany: 23 lipca, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valletta wrote:
    Ja robiłam reaserch jeśli chodzi o Katowice i KD:
    - w Fertilita Ruda Śl robiłam procedurę na własnych i sama klinika, opieka super, ale oni dopiero startują, KD nie istnieje u nich, mieli 2 dawczynie w grudniu xD
    - Gyncentrum - oni mają komórki mrożone, duża baza, szybko dobierają - 2 dni, dają propozycje dwie z cechami fenotypowymi, nie są to komórki leczących się pacjentek, tylko osoby oddające w tym celu.
    - dzwoniłam do Bociana w Kato - też mają swoją bazę, ale czytałam u dziewczyn z innych miast niż Kato, ze Bocian nie daje propozycji, sami wybierają i nic nie wiesz, czy jest tak w Kato - nie wiem,
    - Angelius - chyba ma mrożone - warto dopytać, czy to są nadmiarowe od leczących się pacjentek czy od dawczyń z zewnątrz, bez obciążenia chorobowego

w innych nie pytałam

Hej chciałabym zapytać u kogo sie leczyłaś w Fertilita w rudzie śląskiej ? Jestem zapisana do dr Klar a wcześniej byłam w Invimed. Dziękuję

‹‹ 247 248 249 250 251
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ