X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🏵🌸🪻IVF KWIECIEŃ 2025🪻🌸🏵
Odpowiedz

🏵🌸🪻IVF KWIECIEŃ 2025🪻🌸🏵

Oceń ten wątek:
  • A1986 Znajoma

Wysłany: 30 września, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LenA wrote:
    Kochana nie poddawaj się. U mnie dwie pierwsze stymulacje wyglądały podobnie. 6 albo 7 komorek i tylko 2,3 dojrzale. Zmienilsmy nieco protokół i już w trzeciej punkcji 6 na 6 bylo dojrzalych i z tej procedury mamy 3 blastki :) Porozmawiaj ze swoja lekarka/lekarzem i dopytaj co ewentualnie mozna zmienic w Twojej sytuacji. Na pewno z niskim AMH i w wieku 35+ przydadza sie zastrzyki z LH od 8go dnia cyklu. Nas to uratowało. Przyjmuję też od dwoch miesiecy NMN- poczytaj sobie- bardzo mocno podbija plodnosc i jakosc blastocyst. Ja dzis po 5 punkcji, bo chcemy dozbierac sobie blastek. Poki co wiem ze jest 6 komorek, jutro sie dowiem ile dojrzalych ale licze na to ze wszystkie <3

Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) .

• A1986 Znajoma

Wysłany: 30 września, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A1986 wrote:
    Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) .

i czy zauważyłaś u siebie jakieś efekty? Ja już wyczerpałam wszystkie pomysły i zostało mi już tylko to. Suplementacja przed pick upem będzie łącznie trwała 7-8 tyg

‹‹ 247 248 249 250 251
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ