🏵🌸🪻IVF KWIECIEŃ 2025🪻🌸🏵
-
WIADOMOŚĆ
-
LenA wrote:Kochana nie poddawaj się. U mnie dwie pierwsze stymulacje wyglądały podobnie. 6 albo 7 komorek i tylko 2,3 dojrzale. Zmienilsmy nieco protokół i już w trzeciej punkcji 6 na 6 bylo dojrzalych i z tej procedury mamy 3 blastki
Porozmawiaj ze swoja lekarka/lekarzem i dopytaj co ewentualnie mozna zmienic w Twojej sytuacji. Na pewno z niskim AMH i w wieku 35+ przydadza sie zastrzyki z LH od 8go dnia cyklu. Nas to uratowało. Przyjmuję też od dwoch miesiecy NMN- poczytaj sobie- bardzo mocno podbija plodnosc i jakosc blastocyst. Ja dzis po 5 punkcji, bo chcemy dozbierac sobie blastek. Poki co wiem ze jest 6 komorek, jutro sie dowiem ile dojrzalych ale licze na to ze wszystkie
Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) . -
A1986 wrote:Cześć. A mogę zapytać skąd NMN. Swoje MNM zmówiłam z Proton Labs ale dużo czytałam o tym suplemencie, o dostępności etc i nie mam pewności czy moje NMN nie jest "cukrem pudrem z kwaskiem cytrynowym". Zamówiłam też tru niagen z iherbs bo ten suplement jest lepiej przebadany i daje ten sam efekt tylko w dłuższej perspektywie (NT dopiero przekształca się w NMN w organizmie) .
i czy zauważyłaś u siebie jakieś efekty? Ja już wyczerpałam wszystkie pomysły i zostało mi już tylko to. Suplementacja przed pick upem będzie łącznie trwała 7-8 tyg -