💘🌨🍩 IVF LUTY 2023 🍩🌨💘
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakowska wrote:To z Katowic? Ja miałam w Krakowie i USG nie było tak wyraziste.
Szkoda, że nie powiedzieli Ci, że można zrobić badania z krwi 3 dni wcześniej, to w dniu USG miałabyś już komplet wyników.
Tak, w Katowicach. I filmik i zdjęcia są wyraźne. Nam też nie powiedziano, że wcześniej. Ale zawsze to raz mniej żeby jechać 🙂 a wyniki otrzymałam mailowo.Krakowska lubi tę wiadomość
-
Miłej niedzieli dla wszystkich 🧡
Ja wczoraj cały dzień na Netflix spędziłam, źle się czułam cały dzień. Dziś już ok. Sprzątam, coś do pracy ogarnę, bo już koniec ferii, posiedzę nad projektem, upiekę coś słodkiego, a zdrowego, obiad, pranie... I tak niedziela zleci. Za tydzień będziemy już po konsultacji z lekarzem, szykowali się jednocześnie do wyjazdu do Paśnika. Ale że już ...??? 🙈 Kminimy, czy nie pojechać w niedzielę, bo mamy 5 h jazdy... A wizyta na 11, coś wcześniej trzeba też wyjechać. No sami nie wiemy jeszcze. Tniemy koszta, ale nocleg tanio też można dostać. Więc może dla spokoju ducha pojedziemy dzień wcześniej.
🧡37👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
❌IO/PCOS/KIR AA/PAI/MTHFR/adeno/mięśniak
✔️kariotyp/CBA/IMK+treg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/
LA/helikobacter/MUCh/celiaklia/pasożyty
-14kg jest owu!
38🧔
❌HLA C1C2
✔️kariotyp/nasienie/ASA
VITROLIVE SZCZECIN
03-10/22 HyCoSy✓3xIUI
BOCIAN SZCZECIN
1. ICSI 12/22 (IMSI,Fertilechip,ES) 14🥚11 MII 6❄️
01/23➡️FET5AA❌EG
02/23➡️FET5BB❌EG
03/23 immuno+IPLE❌histero✓
05/23➡️FET4AA❌EG+accofil+ivig
06/23➡️FET2x3BB💔EG+intralipid+accofil 6tc cb
09/23➡️FET5CB💔leki jw.+AH cb?
ALLO 0->33,2
CROSS 23,3->16,7->23,7->15->13,5
2. ICSI 07/24(PICSI,Fertilechip,ES) 13🥚13 MII 8❄️
CD138✓
09/24➡️FET5AA💔EG+intralipid+accofil+plaquenil+
encorton A.👼7tc
11/24➡️FET5AA❌ leki jw.+prograf
12/24➡️FET5AA💔leki jw. 5tc cb
01/25-minihistero dr Zaczyk/USG dr Malanowska⌛
"Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, uciszę swój cały świat, by słyszeć Twój szept..." -
Asante wrote:Ja nie tyle, że pecha, co mam takie myśli, żeby się za wcześnie nie cieszyć i nie nastawiać, bo po co mi to...
Ale z każdym dniem coraz lepiej, teraz chcę dojść do końca 10 tygodnia, lekarz mi mówił, że wtedy ryzyko już bardzo spada.
Wczoraj powiedzieliśmy teściowej, dziś mówimy rodzicom.. chcę trochę ten strach przełamywać, bo nic nie daje!
My sie nawet rodzinie boimy powiedziec przed 12 tyg, ale to juz mamy plan ze zaprosimy moich rodzicow i tescia i powiemy razem.
Ale dopoki nie urodze to mam wrazenie ze strach nie minie 😔Juka2018_1 lubi tę wiadomość
Ona: 36l
Amh: 4,26
Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
Fsh: 4,19
Lh:6,67
Prl: 15.85
Jajowody drozne (hsg maj 2022)
Monitoring owulacji okey
Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)
On: 39l
Testosteron: 4,33
Fsh: 2,68
Lh: 3,74
Slabe parametry nasienia
Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
Ruch postepowy 18% > 32%
Ruchome 40.71% > 40%
Morfologia 4.95% > 4%
Żywotność 60,81% > 60
Kariotypy oboje ok
12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
11pobranych -> 7 do zaplodnienia
05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞
Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby
8dpt 60.8
11 dpt 126
13 dpt 330
18 dpt 1796
-
Nadzieja871 wrote:Lilu19 gdzie robiłaś histeroskopie z cd138 i cd56?
Dziewczyny oprócz Kirów co jeszcze warto zrobić na początek z immuno? Bo to u mnie już raczej nie przypadek, że kropek zagnieżdża się nie tam gdzie trzeba 🤦♀️ więc u mnie coś jest nie halo w macicy chyba 🤔
W ogóle jutro kolejną beta - cycki dalej bolą, więc nie wiem co to będzie. Od 3 dni jestem spakowana już do szpitala. Niech ten koszmar się skończy i go znajdą, bo jadę od kilku dni na relanium 🙈Nadzieja871 lubi tę wiadomość
•Pcos, IO, Hashimoto, niedrożne jajowody.
(Euthyrox88,metformax 2x850mg)
-2x C.P w 2011r
*1 IVF 2014r
•ET:1AA,1BB
•FET:1BB (cykl S) 🙂
*2 IVF 2021r Mamy❄️❄️❄️
•FET:4AA (cykl N) 😞
•FET:4BA (cykl N) 😞
-Histeroskopia: stan zapalny endo--> leczenie...
•FET:12b♡(cykl N)😍✊️✊️
6dpt: ⏸️
USG:24dpt-mamy❤️
Prenatalne:zdrowa dziewczynka 🎀
38t2d-CC: 3040g i 53cm kruszynki ♡ -
MONIKA wrote:Hej.
Czy ciągły ból brzucha jest normalny na tym etapie?
Dziś 15 dpt, beta póki co przyrasta prawidłowo, 13 dpt była 648.
Martwi mnie ten ból, bo miałam ze dwa dni spokoju, a teraz wrócił od nowaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 11:05
MONIKA, Umka lubią tę wiadomość
-2x C.P w 2011r
*1 IVF 2014r
*2 IVF 2021r Mamy❄️❄️❄️
ABK wrote:My sie nawet rodzinie boimy powiedziec przed 12 tyg, ale to juz mamy plan ze zaprosimy moich rodzicow i tescia i powiemy razem.
Ale dopoki nie urodze to mam wrazenie ze strach nie minie 😔
A my powiedzieliśmy bardzo wczesnie najbliższym czyli moim rodzicom, mamie męża (na etapie pęcherzyka w macicy) i jednej mojej koleżance która sama długo walczyła i była moją powierniczką w kontekście niepłodności (zaraz po sercu).
I totalnie nie żałuję.
Jakby coś się stało będę ich potrzebować, żeby przetrwać a ich radość sprawiła, że bałam się dużo mniej.
Ja w ogóle wierzę w wioskę i że łatwiej przechodzić przez rzeczy mając sprzyjających ludzi wokół. Codziennie może mi się coś stać, mogę wpaść pod samochód czy dostać diagnozę raka. Nie zgadzam się żeby takie rzeczy zabrały mi radość.
Liczy się teraz bo jutra może nie być.Kaśka Furiatka, Julowa, Asante, bajkaa, Aurrora, Maraga1988, daria_92, Pat87, Iva_86, Mimi09, Koniczynka_87, Butterfly23, Juka2018_1, Gosia Samosia, Umka, Kasio lubią tę wiadomość
Artvimed Kraków
18.11.2024 transfer ❄️, biochem
30.11.2022 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.2023 Z jest na świecie ❤️♀️
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
21.09.2022 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF
👱♀️87, 🧔 86
♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne
💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)-na razie nic z tym nie robimy
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
💊Wysokie NK maciczne- encorton
💊Niewielkie zapalenie endometrium, przeleczone, brak biopsji kontrolnej
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
Kluska wrote:A my powiedzieliśmy bardzo wczesnie najbliższym czyli moim rodzicom, mamie męża (na etapie pęcherzyka w macicy) i jednej mojej koleżance która sama długo walczyła i była moją powierniczką w kontekście niepłodności (zaraz po sercu).
I totalnie nie żałuję.
Jakby coś się stało będę ich potrzebować, żeby przetrwać a ich radość sprawiła, że bałam się dużo mniej.
Ja w ogóle wierzę w wioskę i że łatwiej przechodzić przez rzeczy mając sprzyjających ludzi wokół. Codziennie może mi się coś stać, mogę wpaść pod samochód czy dostać diagnozę raka. Nie zgadzam się żeby takie rzeczy zabrały mi radość.
Liczy się teraz bo jutra może nie być.
Ja sie bardziej martwie tym jakby sie cos nie daj boze stalo to ze oni to gorzej niż ja beda przezywac.
Z drugiej strony wiem ze zaraz moja mama ubranka i cala wyprawke by zaczela tonami kupowac, a ja sie poprostu boje zapeszyć.
Tym bardziej ze tutaj na forum spotykam infomacje ze ciaza sie zatrzymała etc. Nawet moja doktor zauwazyla ze sie bardzo martwie.
Ja nawet jak guzy na tarczycy mialam i na biopsje jechalam to tylko moja siostra i narzeczony wiedzieli. Rodzice dowiedzieli sie na tydz przed tym jak mialam pojsc do szpitala na usunięcie tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 11:33
Ona: 36l
Amh: 4,26
Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
Fsh: 4,19
Lh:6,67
Prl: 15.85
Jajowody drozne (hsg maj 2022)
Monitoring owulacji okey
Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)
On: 39l
Testosteron: 4,33
Fsh: 2,68
Lh: 3,74
Slabe parametry nasienia
Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
Ruch postepowy 18% > 32%
Ruchome 40.71% > 40%
Morfologia 4.95% > 4%
Żywotność 60,81% > 60
Kariotypy oboje ok
12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
11pobranych -> 7 do zaplodnienia
05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞
Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby
8dpt 60.8
11 dpt 126
13 dpt 330
18 dpt 1796
-
Lilu19 wrote:Histeroskopie robilam panstwowo w szpitalu a wycinki zawoziłam do Bociana do zbadanie prywatnie.
A jak wyglądają te wycinki? Zapakowane są jakoś? Prosiłaś szpital by Ci je dali i w Bocianie wiedzieli, że je przywieziesz do badania? W ten sam dzień wszystko się odbyło?Ona: 87' - 57kg - zdrowa jak ryba 🐟
brak jajowodów / Kir bx - brak 3 ds ❌
histeroskopia/ ANA3/ AMH 3,91/ trombofilia/ PAI-1/ cd138/ cd56 ✅
On: 88' - zdrowy jak ryba 🐟
nasienie ✅
Hla-c: c2c2 ❌
12.2019 - CP - krwotok - pęknięty jajowód - laparoskopia 💔
I IVF
1 transfer - 7A ❌
II IVF
2 transfer - 4.1.1 ( cn ) CP brzuszna - laparoskopia 💔
Cross-match 7% , allo-mlr 25.9% ✅
3 transfer - 3.1.1 ( cs ) Atosiban, accofil, acard ❌
4 transfer - 4.2.2 ( cn ) Atosiban, accofil, acard ❌
Cross-match 39% ❌ → tarivid + metronizadol
5 transfer - 4.2.2 i 3.1.1 ( cn ) atosiban, accofil, acard - CB 💔
III IVF - 01.2025 -
Kluska wrote:A my powiedzieliśmy bardzo wczesnie najbliższym czyli moim rodzicom, mamie męża (na etapie pęcherzyka w macicy) i jednej mojej koleżance która sama długo walczyła i była moją powierniczką w kontekście niepłodności (zaraz po sercu).
I totalnie nie żałuję.
same here 💁🏻♀️
mało tego - o in vitro wiedzą moi koledzy z pracy. czasem muszę im coś faktycznie wytłumaczyć (ciężko, żeby wiedzieli o wszystkim, skoro temat ich nie dotyczy), ale mam dzięki temu ogrom wsparcia.
poroniłam raz w pracy, wtedy też usłyszałam mnóstwo historii "moja żona też poroniła"... dostałam też butelkę wina i mnóstwo ciepła i zrozumienia.Kluska, Aurrora, Monita, Umka lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
ABK wrote:Ja sie bardziej martwie tym jakby sie cos nie daj boze stalo to ze oni to gorzej niż ja beda przezywac.
Z drugiej strony wiem ze zaraz moja mama ubranka i cala wyprawke by zaczela tonami kupowac, a ja sie poprostu boje zapeszyć.
Tym bardziej ze tutaj na forum spotykam infomacje ze ciaza sie zatrzymała etc. Nawet moja doktor zauwazyla ze sie bardzo martwie.
Ja nawet jak guzy na tarczycy mialam i na biopsje jechalam to tylko moja siostra i narzeczony wiedzieli. Rodzice dowiedzieli sie na tydz przed tym jak mialam pojsc do szpitala na usunięcie tarczycy
Ja uważam że cudze emocje to nie moja wina i odpowiedzialność, rodzice o tym wiedzą. Są dorośli i mieli czas na nauczenie się zarządzania stresem.
Każdy z nas z takimi kwestiami radzi sobie inaczej i są sprawy o których bym im nie powiedziała np problemy finansowe bo wiem że wyjęli by całe swoje oszczędności z banku żeby mnie ratować.
Ale o niepłodności wiedzą od pierwszego umówienia się do lekarza. Co do zapeszania ja nie wierzę w takie rzeczy ale wierzę w to że moi rodzice chcą dobrze i nawet jeśli zrobią coś niezdarnie to intencje mieli dobre.
celina550 wrote:same here 💁🏻♀️
mało tego - o in vitro wiedzą moi koledzy z pracy. czasem muszę im coś faktycznie wytłumaczyć (ciężko, żeby wiedzieli o wszystkim, skoro temat ich nie dotyczy), ale mam dzięki temu ogrom wsparcia.
poroniłam raz w pracy, wtedy też usłyszałam mnóstwo historii "moja żona też poroniła"... dostałam też butelkę wina i mnóstwo ciepła i zrozumienia.
U mnie w pracy nie wiedzą ale nie że to jakaś tajemnica tylko nie mamy na tyle bliskich relacji. Jak operował nos to też nie mówiłam po co idę do szpitala więc kwestie zdrowia jakoś u nas nie wypływają.
Ale tak ogólnie o ivf wie dużo osób, pomijając rodzinę to pewnie z 20.
Mi to bardzo pomaga że mogę wyrzygać problemy a nie się czaić i unikać tematu. Inna sprawa że ja jestem taką osobą że mnie nie urażają pytania czy sugestie a jak nie chcę o czymś mówić to jasno to komunikuję i szlus.
Ale ogólnie to wszystko sprowadza się do tego, że co ma być to będzie. Ja się staram, dbam o siebie ale nie wiem co los mi przygotował i odmawiam szykowania się na złe bo jeśli się nie wydarzy to jedyne co zyskam to miesiące stresu i przeżyte scenariusze które się nie wydarzyły. Ja się na nic nie szykuję tylko z ciekawością wyglądam w przyszłość.
Asante, Aurrora, Kaśka Furiatka lubią tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
Nadzieja871 wrote:A jak wyglądają te wycinki? Zapakowane są jakoś? Prosiłaś szpital by Ci je dali i w Bocianie wiedzieli, że je przywieziesz do badania? W ten sam dzień wszystko się odbyło?
Mi pobierali do moczówki z formaliną, więc dostałam słoiczek z kawałkami tkanki pływającymi w bezbarwnym płynie. Ja akurat pobranie miałam w szpitalu prywatnie a wysyłałam je do analizy prawie tydzień później najzwyklejszym kurierem.Nadzieja871 lubi tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
I totalnie nie żałuję.
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Ustaliliśmy z mężem że mówimy jak tylko serduszko będzie bić i tak zrobiliśmy. Radość bliskich daje siłę, a i tak wiedzieli że się staramy i jeździmy do lekarza. Nie przyznaliśmy się jednak do in vitro, by chronić dziecko przed głupimi komentarzami pewnych osób. Część zrozumie , część nie.Koniczynka_87, Umka lubią tę wiadomość
25.08.2023 ❤️❤️ 36+6
Ona : 92' On : 86'
06.2020 CP, usunięcie lewego jajowodu, krwotok do jamy brzusznej ❌ 💔
09.2021 poronienie w 6 tyg ❌ 💔
Inseminacja IUI :
03/22 - 06/22 ❌❌❌❌
28.12.22 - FET ❄️ 4bb EmbryoGlue + AH
BETA
6dpt beta 16.76, progesteron 22.50
8dpt beta 42.93, progesteron 24.20
10dpt beta 77.64
12dpt beta 221.70
14dpt beta 703.11 progesteron 20.52
17dpt beta 2713.32🚀
20dpt beta 4510.53
23dpt mamy bijące serduszko
06.03 badania prenatalne ok
Nifty Pro - prawidłowe wyniki ❤️Dziewczynka ❤️
20 340g
22+3 470g
30+4 1,46kg
32+4 2,20kg
35+4 2,70kg -
Nadzieja871 wrote:A jak wyglądają te wycinki? Zapakowane są jakoś? Prosiłaś szpital by Ci je dali i w Bocianie wiedzieli, że je przywieziesz do badania? W ten sam dzień wszystko się odbyło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 12:13
Nadzieja871 lubi tę wiadomość
-2x C.P w 2011r
*1 IVF 2014r
*2 IVF 2021r Mamy❄️❄️❄️
Aurrora wrote:Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Ustaliliśmy z mężem że mówimy jak tylko serduszko będzie bić i tak zrobiliśmy. Radość bliskich daje siłę, a i tak wiedzieli że się staramy i jeździmy do lekarza. Nie przyznaliśmy się jednak do in vitro, by chronić dziecko przed głupimi komentarzami pewnych osób. Część zrozumie , część nie.
Tu się zgodzę, w sensie z tym brakiem zrozumienia ale ja w sumie wolę wiedzieć z kim mam do czynienia.
Nie chcę w moim życiu osób które mi i moim najbliższym nie sprzyjają. Odcinałam się od takich, również z rodziny, z bardziej błachych powodów niż brak szacunku do mojego dziecka. Ale to już każdy musi sam z sobą ustalić bo to już indywidualna kwestia każdego z nas jak chce i czy chce mówić o tym jak jego dziecko zostało poczęte. W naturalnych ciążach nikt nie pyta ile razy i w jakiej pozycji się kochaliście więc i tu to niczyja broszka.Aurrora, Koniczynka_87, Umka lubią tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
Kluska wrote:Mi pobierali do moczówki z formaliną, więc dostałam słoiczek z kawałkami tkanki pływającymi w bezbarwnym płynie. Ja akurat pobranie miałam w szpitalu prywatnie a wysyłałam je do analizy prawie tydzień później najzwyklejszym kurierem.
Gdzie je wysyłałaś? Bo pewnie u mnie będzie podobnie jak ma NFZ wyrwę histeroskopie lub prywatnie gdzie nie robią cd138 i cd56.Ona: 87' - 57kg - zdrowa jak ryba 🐟
nasienie ✅
I IVF
1 transfer - 7A ❌
II IVF
III IVF - 01.2025 -
Nadzieja871 wrote:Gdzie je wysyłałaś? Bo pewnie u mnie będzie podobnie jak ma NFZ wyrwę histeroskopie lub prywatnie gdzie nie robią cd138 i cd56.
Ja do Krosna ale tam nie robią samego cd138 i cd56 tylko cały pakiet IPLE. Nie powiem mega szczegółowe i super opisane ale biorąc pod uwagę cenę (1500 ja placiłam 1000) i czas oczekiwania na wynik (podobno 6-8 tygodni aktualnie gdzie ja czekałam 5) to jest trochę strzelanie z armaty do wróbla.
Nie mam nic do zarzucenia placówce ale wydaje mi się że na pierwsze badanie po prostu trochę za dużo a przecież może się okazać że nic nie wyjdzie.Kaśka Furiatka, Nadzieja871, Koniczynka_87 lubią tę wiadomość
Artvimed Kraków
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
👱♀️87, 🧔 86
Kluska wrote:Ja do Krosna ale tam nie robią samego cd138 i cd56 tylko cały pakiet IPLE. Nie powiem mega szczegółowe i super opisane ale biorąc pod uwagę cenę (1500 ja placiłam 1000) i czas oczekiwania na wynik (podobno 6-8 tygodni aktualnie gdzie ja czekałam 5) to jest trochę strzelanie z armaty do wróbla.
Nie mam nic do zarzucenia placówce ale wydaje mi się że na pierwsze badanie po prostu trochę za dużo a przecież może się okazać że nic nie wyjdzie.
Czas nie gra roli - teraz i tak prędko nie podejdę do kolejnego transferu. Muszę się porządnie przebadać najpierw, więc może warto to IPLE zrobić?Ona: 87' - 57kg - zdrowa jak ryba 🐟
nasienie ✅
I IVF
1 transfer - 7A ❌
II IVF
III IVF - 01.2025 -
Nadzieja871 wrote:Czas nie gra roli - teraz i tak prędko nie podejdę do kolejnego transferu. Muszę się porządnie przebadać najpierw, więc może warto to IPLE zrobić?
Koniczynka_87, Krakowska, Umka lubią tę wiadomość
-2x C.P w 2011r
*1 IVF 2014r
*2 IVF 2021r Mamy❄️❄️❄️
Koniczynko 🍀 wpisz mnie proszę na transfer 14 lutego 💘 już na samą myśl że będę musiała się zmierzyć z wynikiem bety przyprawia mnie o dreszcze 🥺 Wasze wsparcie, kciuki są mi cholernie potrzebne ❤
Pat87, Nadzieja871, Papatkiiii, Koniczynka_87, Rakieta_P🚀, daria_92, Krakowska, Juka2018_1, Karenka, Annulllka, ewelka8703, Gosia Samosia, Umka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
92' Kraków
Histeroskopia✔️=>Niedrożne jajowody❌️
I PROCEDURA 02.2022.AMH:4,45
5× ❄️
03.22: <0,1
05.22: <0,1➡️ atosiban
07.22: <0,2
IMUNOLOGIA➡️
KIR Bx (najważniejsze obecne) , Allo-mlr:41,4 Cytokiny✔️, test Iple✔️ ->cd138 0-1= antybiotyk, cd56 21.
Wlew z accofilu 5 dni przed⬇️
14.02: 8dpt7,5 10dpt 5,21
Scratching w tym samym cyklu⬇️
18.04: 8dpt <0,6
II PROCEDURA 09.23.AMH:5,4
13×❄️
11.23:<0,6
Scratching cykl przed FET⬇️
03.24: 7dpt:55.94 🥹9dpt: 106,06 11dpt:208,08 16dpt:2604 🥰26dpt jest ❤️
-
Lilu19 wrote:Moim zdaniem szkoda kasy na Krosno, z tych wszystkich CD najważniejsze jest cd138,cd56 i one już powiedzą wszystko.
Rozumiem, tylko nigdzie gdzie pytałam nie robią cd56 🤦♀️ Wrocław i okolice - może ktoś wie gdzie?
Jak zapisać się do Paśnika? To w Łodzi gdzieś tak? Dajcie namiary proszę. Zaklepie sobie termin i w międzyczasie ogarnę wyniki.Ona: 87' - 57kg - zdrowa jak ryba 🐟
nasienie ✅
I IVF
1 transfer - 7A ❌
II IVF