X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🤰🤰🤰IVF PAŹDZIERNIK 🤱🤱🤱
Odpowiedz

🤰🤰🤰IVF PAŹDZIERNIK 🤱🤱🤱

Oceń ten wątek:
  • Juka2018_1 Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka Furiatka wrote:
    Jezu, Asienka, cudnie!!! Strasznie strasznie mocno za Ciebie zaciskam ❤️🍀🤞🍀❤️🍀🤞🍀❤️ Beta będzie zacna ❤️🍀

Dziewczyny przepraszam, trochę się odcięłam.. Dzień w dzień staram się robić cokolwiek byle nie siedzieć, bo wtedy myśle. Wiec rzadziej tez zaglądam na wątek..
    Wczoraj śniło mi się, ze poroniłam, pamiętam krew.. Dzisiaj natomiast obudziłam się jak zwykle przed 7, doskonale pamiętałam swój sen, była plaża, morze, ciepło, wakacje, cały czas mój Mąż i jacyś znajomi.. A po przebudzeniu jedna natarczywa myśl i odtąd nie mogłam przestać płakać..
    Nigdy się tak nie bałam, nigdy nie czułam się tak strasznie przybita, jednocześnie bezsilna i rozgoryczona.. Ten czas, gdy przecież beta zaczęła rosnąć powinien być tak radosny, no bo przecież się udało.. Nie, martwisz się o przyrosty, ja się boje tak skrajnie, ze najchętniej nie robiłabym bety wcale, pojechałabym za tydzień na wizytę, żeby usłyszeć jak jest. Do tego czasu zaś ukrycie wierzyć, ze jestem w ciąży.
    Moje myślenie jest tak płytkie, ze zamiast pójść na badanie krwi, ja szukam znaków na niebie i ziemi.. Sama się przed sobą wstydzę tego, jakim tchórzem jestem, a przecież robię w życiu to co robię, przecież jestem taka twarda.
    Nie, byłam. Teraz jestem nasiąkniętą emocjami miękką gąbką.
    Do wczoraj coś tam czułam brzuch, dzisiaj już kompletnie nic. Piersi bolą jak bolały, są coraz większe.. Od wczoraj jestem senna, tego dotąd nie było.
    Sram prądem Dziewczyny.. Strasznie.

Jutro prosto po becie jadę na grzyby, byle nie myśleć, w lesie można wyć i nikt Cię nie ocenia, odezwę się jak odbiorę wynik. Nie będę prosiła o szybsze wykonanie badania. Niech się dzieje wola nieba, ale marzę o Cudzie, żeby Kropczysław już wykazywał leniwe cechy mojego Lubego. Ale żeby był, i był zdrowy.

Pamiętajcie, ze ciągle trzymam za Was kciuki, cieszę się z każdego pięknego wydarzenia, ale i smucę, gdy i Wam jest źle.. Każdej z Was bez wyjątku życzę spełnienia tego marzenia, pamiętajcie! ❤️
    Doskonale cie rozumiem …
    Mi od dwóch dni w głowie , że jak mi zanikają objawy ciążowe , to coś się dzieje złego , najchętniej bym co tydzień chodziła na usg , ale bym wyglądała na wariatkę 🤯

Akurat teraz wzięłam urlop, siedzę w domu i muszę coś robić w dzień żeby o tym nie myśleć 🫣

Czekam z niecierpliwością następne usg , ale dopóki się doczekam osiwieje 🤦🏼‍♀️

Kaśka bardzo mocno trzymam kciuki i wierze w twojego kropka 🍀🍀!!!🙏🏻🙏🏻

Mamy się cieszyć ciążą, a niestety nie możemy , przykre to ..wolałabym nie wiedzieć tego wszystkiego co wiem o staraniach i tych wszystkich tematach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2022, 21:18

Kaśka Furiatka lubi tę wiadomość

age.png
    Starania od 2016
    1996+1989👩‍❤️‍💋‍👨
    4 IUI nieudane
    Histeroskopia 04.2021
    I - III FET 14.05. 2021 - 25.01.2022- 😔
    23.02.2022 - scratching endometrium
    Ruszamy po zamrożone komórki 🤞☘️, Mamy ❄️❄️❄️
    IV FET 31.03.2022 +Emryoglue - CB😢
    Wizyta dr Paśnik
    Leczenie immunologiczne
    Torbiel
    V FET 30.08.2022 - zabieramy ost. 2 ❄️❄️
    8 dpt beta - 144 ;10 dpt beta - 334;20 dpt beta - 13 741🥰
    21 dpt - mamy 2 ❤️❤️
    9 tc - 2,47 i 2,58 cm😍 po 186 bmp❤️❤️
    11+4 tc - prenatalne +pappa -OK
    17 tc - Chłopaki💙💙
    21 tc - połówkowe : 380 i 355 gr😍
    26 tc - 856 i 866 gr😍
    30+5 tc - III prenatalne - 1652g i 1614g🥰
    34+4 tc - 2400 i 2390gr
    37+1 🎂 2720, 54 cm i 2840, 53cm🎂
  • Cyg_Anka Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko, przytulam Cię do serca tak bardzo mocno... Jesteś i silna, i dzielna. To, że masz ochotę płakać, że się boisz, to nie jest cecha słabości, tylko mądrości i ogromnej wrażliwości. Nieustannie trzymam kciuki.

❤️❤️❤️

preg.png

1 FET 11.02.22 (4AA) - ciąża bezzarodkowa 💔
    2 FET 12.07.22 (3AA) - 10dpt beta <0,2 😔
    3 FET 25.11.22 (3AA) - 10dpt beta <0,2 😔
    4 FET 03.04.23 (3AA) - 🎊😍

❄️❄️ x 3AA
  • Kika32 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2022, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alove wrote:
    Tak nacięcie otoczki jest bardzo dobre. Zawsze mieliśmy i Pani doktor to zalecala

Mnie też wydaje się ciekawe tylko mąż nie jest przekonany.
    Porozmawiamy o tym z panią doktor może stary zmieni zdanie.

Alove lubi tę wiadomość

• Mrs_dz0ana Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka Furiatka wrote:
    Jezu, Asienka, cudnie!!! Strasznie strasznie mocno za Ciebie zaciskam ❤️🍀🤞🍀❤️🍀🤞🍀❤️ Beta będzie zacna ❤️🍀

Dziewczyny przepraszam, trochę się odcięłam.. Dzień w dzień staram się robić cokolwiek byle nie siedzieć, bo wtedy myśle. Wiec rzadziej tez zaglądam na wątek..
    Wczoraj śniło mi się, ze poroniłam, pamiętam krew.. Dzisiaj natomiast obudziłam się jak zwykle przed 7, doskonale pamiętałam swój sen, była plaża, morze, ciepło, wakacje, cały czas mój Mąż i jacyś znajomi.. A po przebudzeniu jedna natarczywa myśl i odtąd nie mogłam przestać płakać..
    Nigdy się tak nie bałam, nigdy nie czułam się tak strasznie przybita, jednocześnie bezsilna i rozgoryczona.. Ten czas, gdy przecież beta zaczęła rosnąć powinien być tak radosny, no bo przecież się udało.. Nie, martwisz się o przyrosty, ja się boje tak skrajnie, ze najchętniej nie robiłabym bety wcale, pojechałabym za tydzień na wizytę, żeby usłyszeć jak jest. Do tego czasu zaś ukrycie wierzyć, ze jestem w ciąży.
    Moje myślenie jest tak płytkie, ze zamiast pójść na badanie krwi, ja szukam znaków na niebie i ziemi.. Sama się przed sobą wstydzę tego, jakim tchórzem jestem, a przecież robię w życiu to co robię, przecież jestem taka twarda.
    Do wczoraj coś tam czułam brzuch, dzisiaj już kompletnie nic. Piersi bolą jak bolały, są coraz większe.. Od wczoraj jestem senna, tego dotąd nie było.

Jutro prosto po becie jadę na grzyby, byle nie myśleć, w lesie można wyć i nikt Cię nie ocenia, odezwę się jak odbiorę wynik. Nie będę prosiła o szybsze wykonanie badania. Niech się dzieje wola nieba, ale marzę o Cudzie, żeby Kropczysław już wykazywał leniwe cechy mojego Lubego. Ale żeby był, i był zdrowy.

Pamiętajcie, ze ciągle trzymam za Was kciuki, cieszę się z każdego pięknego wydarzenia, ale i smucę, gdy i Wam jest źle.. Każdej z Was bez wyjątku życzę spełnienia tego marzenia, pamiętajcie! ❤️
    Kochana jeszcze długa droga przede mną ale dzięki ze jesteś 😚 Takie dni wyłączenia potrafią zrobić dużo dobrego i mam nadzieje ze u Ciebie tak właśnie będzie 🧡💜 przeogromne kciuki za jutro 🍀🍀✊✊

Kaśka Furiatka, Baby.baby86 lubią tę wiadomość

age.png
    💃89' AMH 3, Niedrożne jajowody, Adenomioza, MTHFR, Polipy , KIR AA bez DS, Oboje HLA C1/C2, Allo 31%
    🕺 91' Ruch 24%, morfo 1%, DFI 21%, HBA 60%, Poli. apal IGF2, inwersja chrom. 9
    🧐Długi: marvelon, diostinex, gonalpeptyl, gonal, menopur + masa supli -> 19🥚
    10x❄️: 4x4.1.1, 2x5.1.1, 2x6.1.1, 4.1.2, 3.1.2; PGT-A: 3x zdrowe❄️: 2x5.1.1, 4.1.1
    🍍Sztuczny: Estrofem, Vagifem, Aspirin, Metypred, Accofil, Neoparin, Prolutex, Cyclogest, Crinone -> FET 5.1.1 (Embryoglue + Atosiban)🍀
    5 dpt: beta 35; 8 dpt: beta 186, 12 dpt: beta 832; 14 dpt: GS 6mm; 24 dpt: ASP 110; 8+4: CRL 2cm, ASP 175; 10+1: CRL 3,13cm, ASP 175, 37g; 11+3: CRL 4,66cm, ASP 172, 51g; 14+3: CRL 8,7cm, 95g KSIĘŻNICZKI 🥰; 17+2: 201g 23+1: 605g; 27+0 1,05kg; 31+0 1,80kg DO KOCHANIA ❤️
  • Mati W. Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alove wrote:
    Tak nacięcie otoczki jest bardzo dobre. Zawsze mieliśmy i Pani doktor to zalecala

Dziewczyny decyzję o nacięciu otoczki podejmuje embriolog. Nie każdy zarodek wymaga nacięcia.
    Tak sobie pozwoliłam się wtrącić 😉

Nieciążowa lubi tę wiadomość

42 lat
    kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.

Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
    06.12 FET - ❤️🙏❤️
    2dpt - prog. 47.96 ng\ml
    5dpt - prog. 33.10 ng\ml
    7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
    9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
    12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
    14dpt - beta 2930 mIU/ml
    22dpt - beta 24855 mIU/ml
    23dpt mamy ❤️
    9+6 - CRL 3.19cm
    15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
    17+6 - 233g chłopczyka 😍
    20+4 II prenatalne - 460g 😍

Klinika Bocian
    - 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
    FETx 2 😞
    - 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
    FETx2 😞

age.png
  • Mushka Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alove wrote:

A znowu mój lekarz prowadzący jak zapytałam o nacinanie otoczki to powiedział, że on źle ocenia te zabieg, bo ze statystyk wynika mniejsza ilość ciąż (być może akurat w mojej klinice). To była moja pierwsza procedura, posłuchałam go i nie nacinaliśmy. Tylko embryoglue.

👩 Ona '88 👦 On '86 👶 Naturalsik '15 ❤️

👩 Ona 🔹Histeroskopia 11.20 🔹SONO HSG 09.21 (niedrożne jajowody, udało się udrożnić) 🔹 IO (opanowana) 🔹 Endometrioza 🔹 AMH 3,12
    👦 On 🔹obniżone parametry nasienia

IUI: 10.21 ❌ 11.21 ❌ 12.21 ❌ 01.22 ❌
    IVF start 03.22: punkcja 04.22, ❄️3AB ❄️3BB ❄️6BB
    ▶️ FET 02.05.22, cykl naturalny ❄️3AB
    7 dpt: beta 100,38
    18 dpt: pęcherzyk ciążowy
    28 dpt: CRL: 0,96 cm, ❤️130 bpm
    12w5d: CRL: 6,46 cm, Sanco: zdrowy chłopiec <3 wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego :/
    38w5d: 2900 g szczęścia jest już na świecie ❤️ poród SN
  • Mushka Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka Furiatka wrote:

Kasieńko! Furiacie! Nie zaglądałam tu jakiś czas a tu takie wieści! Na to czekałam! Trzymam szalenie mocno kucki za Twoją jutrzejszą betę! Uwierz w tego kropka, tak jak kazałaś mi wierzyć w mojego! Wiesz, że cholernie panikowałam, przez krwawienia wszystko spisałam na straty. Oj, przepraszałam później! Przesyłam Ci moc pozytywnej energii 😘😘😘 czekam na jutrzejsze wiadomości i na pewno ich nie przegapię!!

Kaśka Furiatka, Juka2018_1 lubią tę wiadomość

👩 Ona '88 👦 On '86 👶 Naturalsik '15 ❤️

👩 Ona 🔹Histeroskopia 11.20 🔹SONO HSG 09.21 (niedrożne jajowody, udało się udrożnić) 🔹 IO (opanowana) 🔹 Endometrioza 🔹 AMH 3,12
    👦 On 🔹obniżone parametry nasienia

IUI: 10.21 ❌ 11.21 ❌ 12.21 ❌ 01.22 ❌
    IVF start 03.22: punkcja 04.22, ❄️3AB ❄️3BB ❄️6BB
    ▶️ FET 02.05.22, cykl naturalny ❄️3AB
    7 dpt: beta 100,38
    18 dpt: pęcherzyk ciążowy
    28 dpt: CRL: 0,96 cm, ❤️130 bpm
    12w5d: CRL: 6,46 cm, Sanco: zdrowy chłopiec <3 wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego :/
    38w5d: 2900 g szczęścia jest już na świecie ❤️ poród SN
  • Evelyanne Ekspertka

Wysłany: 6 października 2022, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia87 wrote:
    Wtrącaj się wtrącaj 😉

Super informacja, zapamiętam na przyszłość. Widzę że też zmagasz sie z endometriozą. Robiłaś już z nią coś czy tylko masz stwierdzoną.
    Miałam wykonaną laparoskopię ale bardzo jej żałuję, chociaż przynajmniej dostałam diagnozę czarno na białym. Byłam kierowana do szpitala z torbielami o zupełnie innym charakterze a wyszło endo. Konsultowałam się też później ze specjalistą. Postanowiliśmy, że na razie nie decydujemy się na drugą operację tylko szukamy szczęścia w IVF :-)
    Też miałam po laparo ból ramion, którego się nie spodziewałam ale szybko mija.
    Trzymaj się dzielnie :-) jeśli usunęli Ci większość zmian to szanse na ciążę naturalną się mocno zwiększają :-)

Anusia87 lubi tę wiadomość

❌endometrioza 3/4 st. DIE | adenomioza | niedoczynność tarczycy | hiperinsulinemia | MTHFR i PAI hetero |
    czerwiec 2021r laparoskopowe usunięcie torbieli z obu jajników
    On
    ❌ obniżona ruchliwość

10-12.2022r IVF-ICSI Artvimed
    ➡10 kumulusów > 6 dojrzałych > 4 zapłodnione > ❄️❄️❄️❄️
    ➡transfer ❄️ 5.1.1 +embryoglue (c. sztuczny)
    beta 8dpt: 213 < 10dpt: 555 < 14dpt: 2201
    ➡ 25dpt mamy ❤
    ➡ syn 08.09.2023r. ❤

starania od 2020 r.
  • Kasian Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka Furiatka wrote:

Kasiu, przy moim pierwszym transferze się tak nie czułam, bo miałam duża wiarę w to że się powiedzie. Tym bardziej jak beta ruszyła. Niestety później zaczęła spadac i jakby wiara się załamała.
    Przy drugim podejściu strach mnie obleciał właśnie tak jak piszesz o sobie i ja wtedy uderzyłam w medytacje i wyciszenie organizmu, bo inaczej bym nie ogarnęła życia przez całe 9 miesiecy.
    Każda ma swój sposób a Ty radzisz sobie wspaniałe! Odreagowujesz tak jak tego potrzebujesz i nadal to rob! Daj czas czasowi❤️ płacz jeśli Cię to oczyszcza i koncentruj dobra energie w kropeczka żeby dawać mu siłę💪 jesteś dla niego wszystkim i walczysz o niego z całej swej mocy silaczko!
    Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszy wynik, mam nadzieję, że troszkę Cię uspokoi❤️

💃'87 🕺'88

• I transfer 7.01.2021r.
    - blastocysta 5.1.1. świeżaczek
    5dpt = bhcg 21
    7dpt = bhcg 51 krwawienie jednodniowe
    11dpt = bhcg 147,4
    13dpt 💔🖤 bhcg 94

• II criotransfer 12.03.2021r.
    - blastocysty 3.1.1. i 3.1.1. ❄️❄️🙏
    5dpt = bhcg 25 II prog = 79,5
    7dpt = bhcg 96 II prog > 80
    11dpt = bhcg 292 II prog >80
    13dpt = bhcg 545
    17dpt = bhcg 2889
    26dpt = bhcg 35655 II prog >80
    28dpt jest ♥️ 8mm miłości
    ...Bogusław urodzony 12.11.2021r.♥️

• III criotransfer 1.12.2022r.
    - blastocysta 4.1.1❄️🙏
    7dpt = bhcg 32 II prog = 72,96
    9dpt = bhcg 55
    11dpt = bhcg 107 II próg = 64,82
    13dpt = bhcg 251
    21dpt = bhcg 3362
    27dpt = zarodek 2mm, serduszka brak
    32dpt 💔🖤 serduszka brak

Koniec walki.
  • Mati W. Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    07.10
    Woodwife - beta - 🍀🤞🚀
    cassil - usg 🌈🍀
    Kaśka Furiatka - beta 🤞🍀🤞
    Mrs_dz0ana- beta 🤞🍀🤞

Jutro dzień " bet" 🚀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🚀
    Dawajcie dziewczyny znać, czekamy z niecierpliwością 🤞🤞🤞🤞

KateM, Dżuli, Kratka, ........, Mrs_dz0ana, Marrie9, Lierin2, Welcia, Kaśka Furiatka, Juka2018_1, Karenka, Baby.baby86, Alove, Angel24, Cyg_Anka, Sarenka lubią tę wiadomość

42 lat
    kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.

Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
    06.12 FET - ❤️🙏❤️
    2dpt - prog. 47.96 ng\ml
    5dpt - prog. 33.10 ng\ml
    7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
    9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
    12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
    14dpt - beta 2930 mIU/ml
    22dpt - beta 24855 mIU/ml
    23dpt mamy ❤️
    9+6 - CRL 3.19cm
    15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
    17+6 - 233g chłopczyka 😍
    20+4 II prenatalne - 460g 😍

Klinika Bocian
    - 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
    FETx 2 😞
    - 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
    FETx2 😞

age.png
  • MaGi Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2022, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer ? I czy naturalny czy sztuczny cykl ?

AMH 3,03
    Sono hsg drożne
    kariotyp i KIR prawidłowy
    IO

Starania od 10.2016
    2021 r. - 4 IUI - nieudane
    06.08.2022 punkcja IMSI MSOME- 5 oocytów - 3 komórki zapłodnione - 1 blastocysta 4.A.B.
    07.11.2022 transfer ❄️ Beta ujemna

IVF 2 protokół - 3❄️zdrowe po PGT-A
    13.07 - transfer ❄️klasy AA (Atosiban + intralipid + encorton + neoparin) prog. 22
    7 dpt 49,1 ⏸️ prog. 29
    11dpt 336,1 prog. 31
  • Moniek330 Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, masz prawo do wszystkich tych emocji, masz prawo płakać, czuć ogromną niepewność i smutek. Żyjesz teraz w niewiedzy co się wydarzy, a wszystkie te uczucia są dowodem na to, jak bardzo Ci zależy. Czasem lepiej byłoby wiedzieć od razu niż karmić się nadzieją. Nie mniej jednak pamiętaj, że nadzieja matką głupich, ale każdą matkę trzeba kochać. Wierzę w to, że Kropek tam jest i walczy nadal, że jutro wyjdzie dla Ciebie ☀️ na nowo, i na tych grzybach będzie Ci przyświecało żebyś znalazła ich jak najwięcej 🤗

Nie mniej jednak, nawet jeśli tym razem się nie uda, pamiętaj że jesteś dzielna, silna i nie możesz się poddać. Sama dobrze wiem co czułam, gdy mój transfer jedynego zdrowego zarodka się nie udał. Coś jakbym spadła z wysokiej góry i musiała się poskładać od nowa. Ale to zrobiłam, bo powiedziałam do siebie, że walczę dla męża, że on na to zasługuje i nie poddam się tylko dlatego, że życie znów zwaliło mnie z nóg i stało się coś, na co nie byłam przygotowana. I Ty zrobisz tak samo, choćby nie wiem co!

Trzymaj się mocno, myślami jestem z Tobą. I pozwól sobie na wszystkie emocje, niczego nie duś w sobie. Trzymam kciuki za dobre wiadomości jutro 🍀🍀🍀

Kaśka Furiatka, Werka3, KateM, Juka2018_1, Baby.baby86, Cyg_Anka lubią tę wiadomość

Starania od 01.2020
    🔸Czynnik męski ➡koncentracja: 1-3mln, DFI: 33% ➡od 17.04.22 Clostilbegyt+Pentohexal ➡30.06 JEST POPRAWA! Koncentracja: 35mln, w całości 112mln, DFI: 18%

💉7.10.21 punkcja, 0❄️
    💉29.12.21 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    💔21.02 Transfer 4AA
    💉5.04.22 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    ⬇️
    Naturalny cud! 06.2022 💕
    10.06 29dc beta 139,80, 32dc 775,70, 34dc 1858,80
    2.07 jest serduszko 💗
    NIFTY ok ☺️ Dziewczynka ❤️
    12w6d Prenatalne - FHR 155/min, CRL 7,2cm
    21w1d Połówkowe - FHR 148/min, 407g
    29w3d Prenatalne - FHR 132/min, 1567g
    39w1d 11.02.2023 jest na świecie ❤️

Czeka na nas ❄️
    age.png
  • Kamellia30 Autorytet

Wysłany: 6 października 2022, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaGi wrote:
    Dziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer ? I czy naturalny czy sztuczny cykl ?
    Jeśli masz 5 dniowa blastocyste to na naturalnym masz 14dzien owulacji plus 5 dni czyli 19 dzień cyklu.Na sztucznym miałam podobnie akurat w 20 dniu cyklu bo było dobre endometrium.

Starania od 2019:
    👧🏼32lat 🧑🏽‍🦽32lat
    ▪️KIR BX
    ▪️Allo 31%
    ▪️Cross-match 20%,
    ▪️Ana3 ujemne
    ▪️Pai homo
    ▪️ Homocysteina 7,71
    ◾️Amh 5,8(06.24)
    ▪️histeroskopia✅
    ▪️Ureaplasma pokonana✅
    ▪️cytokiny✅
    ▪️endometriumScan✅
    ▪️immunolog Paśnik i Jarosz
    ▫️2019 Vitrolive Szczecin
    1️⃣procedura 2❄️❄️
    2xFET nieudane beta 0❌❌
    ▫️2022 Bocian Szczecin
    2️⃣procedura 5❄️❄️❄️❄️❄️
    26.08 transfer❄️ 3-dniowca❌
    30.09 transfer❄️4aa❌
    06.23 transfer 3aa,3bb ❌
    09.23 transfer ostatniego❄️❌
    ▫️2024 MedArt Poznań
    3️⃣procedura 🔥🔥
    27.06.24 2❄️5.2.2 i 6.2.2
    06.01.25 FET 7dpt 23 9dpt 16❌CB
    Suple i leki: Euthyrox 50,Metformax 1500mg,Wit.D 4tys,Prenatal Uno,l-karnityna,FeMe complex,L-glutation,probiotyki,magnez.
  • ........ Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaGi wrote:

Pierwszy w 19dc cykl naturalny, i teraz w 17dc też cykl naturalny

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • ........ Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystkie bety I usg 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀💪💪💪

Mrs_dz0ana, Mati W., KateM, Kaśka Furiatka, Juka2018_1, casil, Baby.baby86 lubią tę wiadomość

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • Mrs_dz0ana Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaGi wrote:
    Ja miałam na sztucznym w 21dc 🍀

age.png
    💃89' AMH 3, Niedrożne jajowody, Adenomioza, MTHFR, Polipy , KIR AA bez DS, Oboje HLA C1/C2, Allo 31%
    10x❄️: 4x4.1.1, 2x5.1.1, 2x6.1.1, 4.1.2, 3.1.2; PGT-A: 3x zdrowe❄️: 2x5.1.1, 4.1.1
    🍍Sztuczny: Estrofem, Vagifem, Aspirin, Metypred, Accofil, Neoparin, Prolutex, Cyclogest, Crinone -> FET 5.1.1 (Embryoglue + Atosiban)🍀
    5 dpt: beta 35; 8 dpt: beta 186, 12 dpt: beta 832; 14 dpt: GS 6mm; 24 dpt: ASP 110; 8+4: CRL 2cm, ASP 175; 10+1: CRL 3,13cm, ASP 175, 37g; 11+3: CRL 4,66cm, ASP 172, 51g; 14+3: CRL 8,7cm, 95g KSIĘŻNICZKI 🥰; 17+2: 201g 23+1: 605g; 27+0 1,05kg; 31+0 1,80kg DO KOCHANIA ❤️
  • Mrs_dz0ana Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati W. wrote:
    07.10
    Woodwife - beta - 🍀🤞🚀
    cassil - usg 🌈🍀
    Mrs_dz0ana- beta 🤞🍀🤞

Jutro dzień " bet" 🚀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🚀
    Dawajcie dziewczyny znać, czekamy z niecierpliwością 🤞🤞🤞🤞
    Dziś dużo bet, oby wszystkie były tłuste 🍀🍀✊✊
    Kacha najmocniejszeeeeee✊✊✊

Ja już w kolejce do pobrania 🍀✊

........, Mati W., KateM, Kaśka Furiatka, Juka2018_1, Baby.baby86, Alove, Cyg_Anka lubią tę wiadomość

age.png
  • Kori Ekspertka

Wysłany: 7 października 2022, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaGi wrote:

Ja mam w 18dc ale to wszystko chyba zależne m.in. Od endometrium. W 12 dc miałam 11 mm. Cykl sztuczny.

Za wszystkie betki🤞🤞🤞🌺🌺🌺🤞🌺

........, Mati W., Baby.baby86 lubią tę wiadomość

3xIUI wszystkie CB 💔

Kariotyp Ok
    APS

09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
    ❄️❄️❄️❄️🥰
    10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
    11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
    12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
    8dpt 66,667
    10dpt 173,300
    16dpt 2853
    21dpt 7362?
    6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
    04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
    KONIEC ❄️😭
  • Tysia150 Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podglądam tak wasze odpowiedzi i zaciekawiło mnie to kiedy miałyście transfer . Punkcję mam umówiona na 16 dc a na rozpisce planu napisane ze po 10 dniach transfer max. Specjalnie tak napisali czy oni serio dopiero po 10 dniach podadzą jeśli coś się rozwinie ? 🤨

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2022, 06:47

Mutacja genu m1ap u męża
    Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
    14.10.22 punkcja
    7 komórek 7 plemników ♥️
    15.10 3 komórki zapłodnione
    19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
    04.2024 inseminacja nasieniem dawcy
  • Kaśka Furiatka Autorytet

Wysłany: 7 października 2022, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati W. wrote:
    07.10
    Woodwife - beta - 🍀🤞🚀
    cassil - usg 🌈🍀
    Mrs_dz0ana- beta 🤞🍀🤞

Kciuki Dziewczyny 🤞🍀❤️

Juka2018_1, casil, Baby.baby86 lubią tę wiadomość

age.png
    Obustr. niedrożność, PCOS
    AMH 5,55 (10.22); FSH 8,42.
    FV R2_4070A>G - hetero
    MTHFR 677C>T - hetero
    PAI-1 4G - homo
    ☀️ I proc:
    03.22 - 11 komórek, ❄️❄️❄️❄️
    🍀22.03 - 10dpt beta 3,52🍀18.04 ❄️ 7 dpt beta <1,10 🍀16.05 ❄️ 9dpt beta <0,1🩸19.08 scratching, histero z cd138;🍀19.09 ❄️ 5dpt 0,20; 7dpt-19,01; 9dpt-71,72; 11dpt-120,90; 14dpt-199,60; 18dpt-15,38 CB🍀naturals 13.11-70,58, 14.11-107,30, 16.11-261, 18.11-592,50, 21.11-1089 CP
    ☀️ II proc:
    11.01.23 - 14 komórek, ❄️❄️❄️
    🍀16.01 Świeżaczka (3bb)
    23.01(7dpt)112,3; 25.01(9dpt) 250,6
    27.01(11dpt)560,9; 30.01(14dpt)3324; 31.01 (15dpt)GS 5mm; 14.02 (29dpt) jest ❤️
    28.03 (12+4) - pren - ok
    23.05 (20+4) - połówk - ok
    25.07 (29+4) - pren - ok - 1649g
    28.09.23 (38+6) 🎂 Nasz Skarb jest z nami ❤️ 3740g, 56cm, 10pkt! ❤️
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ