X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Polonais Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaLena88 wrote:
    Dziewczyny z Trójmiasta mówią, że najtaniej kariotypy wychodzą w UCK. Ale czeka się na nie nawet miesiąc, więc warto zrobić wcześniej, bo jeżeli jest coś nie tak w kariotypach to jest to wskazanie do badania zarodków. Trombofilia w Bocianie jest obowiązkowa, jak dostałam teraz od nich kwestionariusz to już wiem,ze musze zrobić w tym tygodniu. Kiry najlepiej robić w Alabie w szpitalu medycyny tropikalnej, najtaniej i próbka nie jest transportowana. Ale robią tylko poniedziałek-środa. Pomyśl nad biopsją w takim razie. Jeżeli miałaś operację to obowiązkowo warto zbadać stan zapalny. I żeby nie tracić czasu, porządna suplementacja by przed procedurą podkoksować komórki. To wszystko moje obserwacje po 2 procedurach. Gdybym miała to wcześniej to może byłabym dziś w lepszym miejscu. A nie przed 3 procedurą.

Hej,
    A gdzie najlepiej w trójmiejście robić histero i biopsję?
    Mój lekarz na razie uważa, że nie ma takiej konieczności, ale czym więcej czytam to widzę, że to ważne i potrzebne badanie i często pomaga …

👩🏼‍🌾
    Euthyrox 35
    Dostinex 1/2
    Hsg ✅
    Reszta hormonów ✅
    Cykle 28 dniowe regularne
    👨🏼‍🌾
    Obniżone parametry nasienia
    Morfologia 4%
    Hormony ✅

starania od 06.2024
‹‹ 359 360 361 362 363
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ