SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Lily1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alice czyli doktor przygotuje Cię już na maksa jak się da ☺️ brałaś już wcześniej metronidazol?

Mq cieszę się, że znosisz dobrze stymulację 🙂 bierzesz dłuższe wolne na dojście do siebie po punkcji czy też krótkie L4?

Jeśli chodzi o mnie czuję się dobrze 🙂 ogólnie stresy są bo ostatnio w ciągu tygodnia dwa razy usłyszałam, że mam za mały brzuch. No ale w czwartek idę na wymuszoną wizytę u pani doktor więc mam nadzieję, że powie, że wszystko jest ok. Musiałam umówić się na tą niespodziewanie przyspieszoną wizytę z powodu badania echa serca płodu. W poradni trzy razy odrzucili mi skierowanie (bo jest nie tak jakby chcieli) i muszę iść po wersję papierową. Mogłabym iść do szpitala ale wtedy trzeba być cały dzień w szpitalu (czego wolałabym uniknąć na tym etapie).

Frajda już jutro prenatalne 😍 przyszły te bardziej zaawansowane wyniki z alabu?

Mq1991 lubi tę wiadomość

On & Ona 31 lat

Starania od września 2023 r.
    Styczeń 2024 - 💔 8 tyg 4 dni

PCOS i niedoczynność tarczycy

Grudzień 2024 - IUI pierwsze podejście
    Luty 2025 - IUI podejście drugie
    Nieudane próby na lekach i ovitrelle.

8.07 - podpisanie dokumentów IVF
    Od 23.07 💉💉💉 (Bemfola, cetrotide, ovitrelle)
    29.07 USG (15 pęcherzyków)
    4.08 punkcja
    6 zapłodnionych 🥚
    ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    Lacidofil +estrofem+ Lenzetto
    2.10 transfer
    8.10 beta 33,6 🥹 11.10 beta 176 🥹 13.10 beta 480 🙂 16.10 beta 2473
    23.10 USG jest zarodek z serduszkiem 🥹
    4.11 USG 1,20 cm 🥹
    20.11 USG 9t5d 3,34 cm ❤️
    10.12 I prenatalne - niskie ryzyko, chłopiec 🥹🩵🩵🩵

preg.png
  • Mq1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Lily na pewno wezmę L4 na czwartek i piątek. Jeśli będzie tak jak ostatnio, to w poniedziałek powinnam już dać radę pracować. I tak będzie ciekawie u mnie w pracy w tym tygodniu, bo jesteśmy tylko we dwie w dziale z moją szefową, a w piątek powiedziala mi, ze cały najblizszy tydzień będzie na urlopie. Ja już nie mogę zaplanować wolnego, więc po prostu w dzień punkcji będę jej musiała napisać, że się rozchorowałam 🫣 trochę słabo, ale nie mam wyjścia.
    Co do takich komentarzy to się nie przejmuj! Wielkośc brzuszka nie jest żadnym wyznacznikiem. Przypuszczam, że gdybyś miała większy, to byś słyszała że za duży 🫣 daj znać jak na wizycie i jak wyszło Wam to echo 😉 trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze ✊️❤️

👱‍♀️ 34l👦🏻36l
    Starania od 08.2020, CP 💔 w 2022, Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin) od 10.2023, 4 x stymulacja owulacji, 3 x IUI, 2x histeroskopia (2023 i 2025)
    AMH 7,34, Cross-match 30,2%, ANA2 ❌️, CD56❌️

2025 I IVF
    -25.01 - stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -10.02 - punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️
    -08.03/08.04 - I i II FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard)❌️
    -08.05 - III FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin) 21dpt 💔
    -17.07 IV FET ❌️
    -08-12.2025 leczenie immunologiczne
    -20.12 V FET(Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin, Prograf) b-HCG 8dpt 36,5, 10dpt 67, 14dpt 17 CB 💔
    2026 II IVF
    -10.01 - stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
‹‹ 551 552 553 554 555
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ