Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Frajda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, pięknie jest 🙂
    Lily, jak teraz wpisałam ile się czeka na wynik w Gynventrum to faktycznie pokazuje dużo krócej, nie wiem dlaczego tak mi wczoraj powiedzieli 🤪 na razie nie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka, pani dr powiedziała, że za jakiś tydzień, dwa można by coś zobaczyć 😃
    Mq, spory kurniczek 😊

Starania o pierwsze🤱 od I 2022

✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
    ⭕️ Hashimoto, kirAA, IO

✅ 👱🏻‍♂️

2025
    czerwiec IUI ❌
    wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️
    FET 4AA 13.11. 🍍✨🤞🏻🍀🙏🏻

preg.png
  • aannddzzia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frajda ja tez robiłam w gyncentrum i czekałam dwa tygodnie na wynik a nawet dłużej ale też okres świąteczno noworoczny był 😕

👱🏼‍♀️27 👱🏼‍♂️34

🧍🏼‍♂️Obniżone parametry nasienia : prawidłowa budowa 1% , plemniki żywe 48% , ruch całkowity 37% , fragmentacja 35%
    🧍🏼‍♀️PCO , reszta wyników dobra , jajowody drożne

29.04 1 IUI ❌
    24.05 2 IUI ❌
    18.06 3 IUI ❌
    In vitro :
    30.08 start stymulacji
    12.09 punkcja ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ - 3x 4AA , 3x 4AB
    25.10 transfer
    • beta 6 dpt - 18,3 , 10 dpt - 229 , 12 dpt - 505 , 14 dpt - 1258 , 16 dpt - 2459 , 18 dpt - 4483
    21.11 - CRL 8,1mm + serduszko ❤️
    23.12 - prenatalne niskie ryzyka , chłopczyk 🩵

preg.png
  • Karolove Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq, spory kurniczek 🥚 oby wszystko poszło sprawnie i faktycznie kojarzę, że Wasz dr tak robi także wrócisz do pełni sił na transfer 🥹
    Tak, bejbuś kończy 2 miesiąc w tym tygodniu, niesamowite jak ten czas leci i jakie robi postępy 🥹 u nas w porządku, każdy dzień przynosi coś nowego. Dalej oboje lubimy spacery ale jak nie dużo śniegu to smog nie pozwala na nawet krótkie wyjście 🫣
    Frajda, pamiętam, że u mnie na prenatalnych też było jakoś 10 dni roboczych ale wynik dużo wcześniej więc oby u Ciebie też tak było 🤞🏻

Świadome starania od 2023
    Niepłodność idiopatyczna
    👱 30l 👩🏻 37l Wszystko ok 🍀

2024: AMH 4.51
    udrożniony jajowód metodą sHSG 💚
    2x stymulacja Lamette i IUI ❌️

2025:
    15.1.25 nowa klinika, rozpoczęcie stymulacji do IVF:
    2-10 dc Ovaleap 150 j.m. 7-10 dc Orgalutran 0.25mg
    25.01.25 punkcja 🏥 10 🥚 ➡️ 7🪺 ➡️ 3 x 511, 1 x 432
    30.01.25 transfer ET (duphaston, cyclogest) 💔
    5.03.25 II transfer FET (cyclogest)❄️
    10dpt betaHCG 171.91 😳 12dpt betaHCG 598.09 😳 prog 47.86 17dpt betaHCG 6772.60 🙈
    21dpt maleńkie ❤️🥹
    Chłopczyk 🩵🥹

❄️❄️ na zimowisku 🥹

23.11.25 Miś 🐻 jest na świecie🥰🥹

age.png
‹‹ 553 554 555 556 557
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ