IVF rządowe - dodatkowe koszty
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatka. jk u mnie też prawie 2000zł idę długim protokołem i sam gonal f kosztował coś koło 500 zł , do tego 21 zastrzyków diphereline , merional itd. i sumując wychodzi ponad 2000złNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
ja szłam krótkim protokołem z antagonistą i wyszło własnie tyle kasy kosztów badań już nie liczę bo aż strach, jak również nie liczę kosztów wszystkich badań i zabiegów podczas leczenia przed kwalifikacją do tego programu czyli np hsg, histeroskopia...
-
Napiszcie mi proszę jak namówić meza na in vitro ? Naczytał sie jakis głupot w internecie ze mi moze sie cos stać. ze dziecko bedzie chore itd juz był zdecydowany sam z lekarzem rozmawiał, a soę naczytał i nie chce
Bede podchodzić 4 raz do iui a czuje ze to tylko strata pieniędzy. -
nick nieaktualnydobre wiesci - gin wypisal mi zaswiadczenie na rok leczenia + 6 cykli stymulowanych, wiec na 99% bedzie rządówka, no chyba, że w marcu sie okaże, że juz wszystkie miejsca zajęte... wszystko jedno - byle by już zacząć stymulację... teraz mam jeszcze jeden problem jeśli chodzi o rządówke - chodzi mi o to ubezpieczenie potrzebne do programu, bo jak my w uk, to w pl nie mamy żadnego ubezpieczenia - gdy wykupie takie prywatne w jakiejs placówce (niekoniecznie ZUS) - to będzie ono ważne, czy potrzebne jest takie z Urzędu Pracy?
-
adrenalina wrote:Napiszcie mi proszę jak namówić meza na in vitro ? Naczytał sie jakis głupot w internecie ze mi moze sie cos stać. ze dziecko bedzie chore itd juz był zdecydowany sam z lekarzem rozmawiał, a soę naczytał i nie chce
Bede podchodzić 4 raz do iui a czuje ze to tylko strata pieniędzy.
To może poszukaj mu pozytywnych historii in vitro, niech sobie poczyta i może zmieni zdanie. -
asiamar wrote:Beatka. jk u mnie też prawie 2000zł idę długim protokołem i sam gonal f kosztował coś koło 500 zł , do tego 21 zastrzyków diphereline , merional itd. i sumując wychodzi ponad 2000zł
21 zastrzyków diphereline???? Szczęka mi opadła. Brałaś je domięśniowo codziennie?Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -