X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ☃️💙IVF STYCZEŃ 2025💙☃️
Odpowiedz

☃️💙IVF STYCZEŃ 2025💙☃️

Oceń ten wątek:
  • Nauśka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedźcie mi jak szybko przychodzi @ po nieudanym transferze? Normalnie jak zwykle czy może być że znacznie szybciej zazwyczaj mam 30-32 dzisiaj 23dc mam plamienie mało i na brązowo i nie wiem czy to zagnieżdżanie czy zblizająca sie miesiączka..

Dzisiaj 6dpt

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:57

Starania od 08.2020

💃29lat (niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia) 🕺29lat zaraz 30;))
    07.22 HyCoSy ok

07.2023 - 1IUI ❌ 14dc zastrzyk Ovitrelle 8h przed IUI , stymulacja lametta 5-9dc na nie pękniętych🥚🥚 (20mm i 18mm) ednometrium 6mm. Po IUI brać Estrofem (na rozrost endometrium), w 18dc potwierdzenie owulacji- pękły od potwierdzenia owulacji Estrofem+ Dupahton, Akard

08.2023 - 2IUI❌ 15dc na niepękniętym 🥚(25-26mm) ednometrium 11mm, 6h przed IUI zastrzyk Ovitrelle, stymulacja lametta 5-9dc, monitoring w 13dc 23mm, 17dc monitoring pękło brać Duphaston, Akard

🍀Start IVF styczeń 2025🍀
    10.01.25 wizyta kwalfikacyjna
    13.01.25 start stymulacji
    18.01.25 podgląd🥚około x9
    21.01.25 podgląd🥚około x14
    23.01.25 punkcja 💉🥚x15 pobranych
    24.01.25 inf.🥚x6 zapłodnione 💞🔬🧫🧬💗👩‍❤️‍👨
    28.01.25 transfer 🌱
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauśka wrote:
    Dziewczyny powiedźcie mi jak szybko przychodzi @ po nieudanym transferze? Normalnie jak zwykle czy może być że znacznie szybciej zazwyczaj mam 30-32 dzisiaj 23dc mam plamienie mało i na brązowo i nie wiem czy to zagnieżdżanie czy zblizająca sie miesiączka..

Dzisiaj 6dpt

okolo 2-3 dni po odstawieniu progoesteronu chociaz moze byc tez dluzej u mnie akurat max 3 dni

• Ewelarewela Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauśka wrote:

Dzisiaj 6dpt
    Skąd wiesz że jest nieudany? 6 dpt to raczej implantacja. Bierzesz progesteron?

• DarKa35 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauśka wrote:

Dzisiaj 6dpt
    Jezu ... 6 dpt to nawet test mi nie wyszedł. Po co się tak spieszyc, daj mu się zagnieździć. Plamienie może byc Implantacyjne lub niski progesteron, więc warto zbadać. Prawidłowy powyzej 10,ale pewnie badali w dniu transferu. Mi dopiero 7 dpt beta 25.5, głowa do góry i uzbroić się w cierpliwośc. Okres nie przyjdzie jak jesteś na progesteronie ,bo on hamuje.

ToJaa
  • PandaUsia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może tutaj ktoś podpowie,7dpt progesteron nagle skoczył z 33 do 89 - to chyba dobrze co? Czy nagłe wzrosty też nie wskazane? 😂

‹‹ 253 254 255 256 257
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ