X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF w Krakowie z endometriozą
Odpowiedz

IVF w Krakowie z endometriozą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2022, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magggie wrote:
    No to piona Evelyanne :) Który stopień endomendy u Ciebie?
    Ja byłam w Parens u dr Janowca w lutym na usg endometriozy i zalecił nam ivf. Najpierw to był szok, bo dopiero staraliśmy się wtedy drugi miesiąc, a ja nawet nie miałam robionego zwykłego monitoringu cyklu czy czegokolwiek o czym się naczytałam na tym forum :D Byliśmy pewni, że uda nam sie naturalnie albo z lekkimi wspomagaczami typu magiczne zastrzyki. Teraz jak już dotarło jaka jest lipa i że ivf to nie tylko w filmach, to nie możemy się doczekać, żeby na to in vitro się z kimś umawiać i działać.
    Też jesteśmy zapisani na sierpień na konsultację w Krakovi do Doktora W ;-)
    Mam trochę wrażenie, ze każdy „straszy inv” żeby później moc sobie przypisać zasługę naturalnej ciąży w razie czego.

Widzę, ze udało Ci się naturalnie była drożność lub jakieś leki?

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Endometrioza III stopnia ❌
    21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
    31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊
    08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
    10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml

25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨

age.png
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2023, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magggie wrote:
    Faktycznie prawie taka sama historia 😃 u mnie nagle z nikąd na jajniku pojawila się torbiel i diagnoza endo 3 stp. Też w życiu nie słyszałam o tej chorobie wcześniej i nie mam żadnych typowych objawów. Później doszły wyniki męża 🙉
    Tragedia. Najgorsza jest ta presja żeby się spieszyć bo endo może się rozszaleć.
    Dziękuję i trzymam kciuki za Wasz transfer! ☺☺
    O widzę, ze jednak udało się naturalnie. Usunelas ogniska? Tez mam endo III stopnia i torbiel

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Endometrioza III stopnia ❌
    21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
    31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊
    08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
    10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml

25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ