X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍂🍂🌰IVF WRZESIEŃ 2025 🌰🍂🍂
Odpowiedz

🍂🍂🌰IVF WRZESIEŃ 2025 🌰🍂🍂

Oceń ten wątek:
  • Pyniek90 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jabk0va wrote:
    Dziękuję dziewczyny, w takim razie w poniedziałek dzwonię do gyncentrum ☘️

Czytałam, że trzeba złożyć rezygnację na piśmie w klinice w której się jest obecnie, i wpisać nową klinikę w której się będziemy leczyć, i bocian powinien wszystkie dokumenty medyczne przesłać do nowej kliniki?

Mam wrażenie, że rok minął a my zaczynamy znowu od punktu wyjścia... 🥴

Musisz złożyć takie pismo zmiana realizatora programu. Mają to w klinikach wypełniasz tam ty z mężem/partnerem potem lekarz wpisuje ile procedur było wykonane już na MZ tam też wpisujesz na jaką klinikę zmieniasz. Potem ja to zanosiłam sama do Gyncentrum. Jeśli chodzi o dokumenty medyczne to ja prosiłam Invimed o udostępnienie mi dokumentacji medycznej - na to czekałam tydzień. I potem sama poszłam z tymi dokumentami do Gyncentrum. Nie wiem czy da się tak żeby klinika przesłała dokumenty. Nikt mi na etapie zmian tego nie mówił, więc działałam sama.

Valletta lubi tę wiadomość

35 💃34🕺
    AMH 4,5

1️⃣ procedura IVF 11 oocytów-> 9 dojrzałych -> 3 zapłodnione -> 1 zarodek 5BB
    Beta
    5dpt 6.6, 7dpt 8.4, 9dpt 5.5 😥

2️⃣ procedura IVF 18 oocytów -> 6 dojrzałych i zapłodnionych-> 4AA x❄️❄️❄️ 4BB x ❄️❄️ -> PGT-A ✅-> ❄️❄️ zdrowe
  • Lavariavel Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam 2 stymulacje, obydwie zakończone hiperką niestety. Byłam na to od poczatku nastawiona i uprzedzana ze tak moze byc. Choruje na PCOS wiec ilość komórek byla ponad 20 na jajniki. Pierwsza stymulacja zakończyła się szpitalem bo nie dalam rady wstac i mdlalam.
    Przed drugą bylam bardziej przygotowana- duzo napojów izotonicznych, dieta wysokobiałkowa + koktajl z białka dla sportowców. Polecam do tego sok z kiszonej kapusty i ogórków kiszonych to pomaga przy zatwardzeniach.

‹‹ 123 124 125 126 127
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ