X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🦢 Klinika BOCIAN Gdańsk 🦢
Odpowiedz

🦢 Klinika BOCIAN Gdańsk 🦢

Oceń ten wątek:
  • nazwa_na_ovu Nowa

Wysłany: 7 czerwca, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thoruviel wrote:
    Też się nad tym zastanawiałam, że wykorzystuje sytuację. I tak, że powinno być więcej sesji. No ale jak widać po mojej stopce - nie mam nic do stracenia, chwytam się brzytwy. My raczej zmierzamy już w stronę zakończenia przygody z in vitro. Jeśli się nie uda teraz transfer, być może jeszcze jedna punkcja i koniec.
    Mój organizm już tez ma trochę dość. No i czas zacząć żyć pełną parą 😉

Jak najbardziej! Próbuj śmiało, ale warto wiedzieć na co człowiek się decyzuje - świadome podejście 😀 nie lubię wykorzystywania naszej sytuacji na cele zarobkowe - a to tylko moje domysły i obawy w tej sytuacji.

Trzymam kciuki - nigdy nie wiadomo co jest skuteczne, więc jak najbardziej pewnie warto - u tej Pani czy u kogoś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca, 14:20

Thoruviel lubi tę wiadomość

• aleks.123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thoruviel wrote:
    Będę mocno trzymać kciuki ✊️✊️✊️ Już teraz lepiej czujesz się po tym accofilu?
    Rób tak, abyś czuła się z tym dobrze, nie ma recepty na to jakie podejście najlepsze. Zależy co czujesz, że jest najlepsze dla Ciebie 😉 ja to różnie, w marcu brałam na pierwsze dni po transferze, w kwietniu wcale nie brałam L4. A teraz planuję wziąć na całość L4, gorzej się wysypiam ostatnio, więc czuję, że może porządny odpoczynek dobrze mi zrobi 😉

Pijesz grzecznie koktajl z buraka? 😃

O matko, na śmierć o tym zapomniałam 😂

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

styczeń 2024 - start 1. procedury - 8 dojrzałych komórek, zapłodnionych 6, 1 ❄️ transfer nieudany 💔

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔

21.12.2024 - start 3. procedury, 10 komórek, mamy 5 ❄️

marzec 2025 - transfer nieudany
  • Thoruviel Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleks.123 wrote:
    O matko, na śmierć o tym zapomniałam 😂

To hop hop, w poniedziałek biegniesz po arbuza, imbir i buraki 😀 w sam raz, od dnia transferu będziesz pić 😉

Kariotypy prawidłowe
    AMH 4,8 (IX 2024)
    - cross- match X 39% --> XII 61% --> I '25: Equoral 50 + encorton--> V 45,5%
    - allo-MLR 38% X --> V 55,6% , komórki NK 9%, KIR AA

IVF nr 6 kwiecień/maj - 4❄️ po PGTA-A 1 👍 i 1 mozaika
    IVF nr 5 październik 2024 - 1 PGT-A 👍, 1 nieprzebadany
    - transfer VIII 04.03 ❄️ 5.2.1 - beta 10dpt 0.156 💔cleaxane
    - transfer IX 05.04 ❄️ 5.2.3 beta 10dpt <0.2 💔encorton, accofil, clexane
    IVF nr 4 maj 2024 - 1 zarodek 5.2.3 PGT-A 👍
    - transfer VII ❄️ Accofil - implantacja 🍀sierpień - poronienie 6t 💔
    IVF nr 3 marzec 2023 - 3 ❄️, dwa PGT-A 👍
    - transfer ❄️ 5.1.1 czerwiec z Accofil- implantacja 🍀 wrzesień 2023 - poronienie, 12 t 5 dni 💔
    - marzec 2024 ❄️ 5.2.3 z Accofil - 💔
    IVF nr 2: czerwiec 2022 - 1 ❄️ 5.2.2 - PGT-A 👎
    IVF nr 1: sierpień 2021 - 4 ❄️bez PGT-A
    - 4 x ET sierpień 2021- marzec 2022 ❌, raz cb
    - luty 2022 - badanie receptywności endometrium 👍
    IUI 05.2021 - 💔
‹‹ 40 41 42 43 44
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ