Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwkaaa wrote:No to ładnie 🙈 mi akurat TB zalecił przed podejściem do kolejnej procedury ale dodał że nie jest to obligatoryjne, narazie będę co miesiąc robić jakieś badania, Zaczynam od tych najdroższych i na które długo się czeka i potem wizyta u TB i jego propozycja lub wizyta u Jarosz jeżeli będą złe wyniki.
Tak mam wrażenie że w bocianie Szczecin jest już bardzo dużo ludzi, jak chodziłam na parkową to była zupełnie inna bajka. Najbardziej denerwują mnie te opóźnienia, dziecko w przedszkolu plus jej treningi a nie ma jej kto odebrać bo nie mam żadnych dziadków na miejscu do pomocy 🙈Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
sylwia211987 wrote:Oj to daj znać koniecznie jak poszło rozumiem że biopsja endo?
Ja wczoraj robiłam cross Match czekam na wynik
W ogóle na to badania umwiałam się przed świętami, we wtorek dzwoniłam dopytać o godzine na którą dokładnie mam być.
Poszłam do rejestracji a pani mówi że nie jestem umówiona🤦♀️ ja mówię ale jak przecież dzwoniłam wczoraj pytałam o godzinę
No to się okazało że dziewczyny umówiły mnie gdzieś w Polsce🤦♀️ najprawdopodobniej w Warszawie , bo pytały czy leczę się w Warszawie.
I jeszcze ten tekst: Zapytam czy pobierze jeszcze od Państwa krew…
Mówię że jechaliśmy ponad 60 km… pomijając fakt że mąż musiał wziąć wolne z pracy
Także zaczyna mnie przerażać ten haos .. nie mówię tego złośliwie tylko po prostu mają chyba za dużo pacjentów i jest zamieszanie.
Teraz będę pytać czy jestem umówiona w Szczecinie.
Tak, tak, Endo, zastanawiam się nad ureaplasma. Sama już nie wiem, serio🫣
Ja jakoś nie miałam do tej pory perypetii tam, ale bardzo dużo ludzi jest, każdy chce skorzystać. Za to w vl pustki, jak byłam ostatnio dwa razy krew pobrać. Cisza.- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Dariana wrote:Możliwe, że się widziałyśmy w klinice 😄 byłam wczoraj akurat w godzinach jak pobierają krew do badań immuno 🙂
Ale faktycznie zamieszanie, ja np. pytałam ile dni się czeka na wyniki ureoplasma i mycoplasma i się nie dowiedziałam 🙈
Ooo możliwe , ja byłam w godzinach 12.25-12.50 🙂Sylwia211987 -
Kulta wrote:Tak, tak, Endo, zastanawiam się nad ureaplasma. Sama już nie wiem, serio🫣
Ja jakoś nie miałam do tej pory perypetii tam, ale bardzo dużo ludzi jest, każdy chce skorzystać. Za to w vl pustki, jak byłam ostatnio dwa razy krew pobrać. Cisza.
Kurczę i ja napiszę do PC jak to ogarnąć .
Dobre pytanie dlaczego nikt wcześniej tego nie zlecił skoro to taki super pomysł🤦♀️
Czasami mam wrażenie że PC za mocno na ,, lajcie „ podchodzi do tematu.
Ciekawe ile będę czekać na cross Match🤦♀️
A tą biopsję Endo to robi się w określonych dniach cyklu??
Bo nie długo zacznę nowy cykl .. plamię już 3 dni czyli się rozkręca - gdzieś na forum wyczytałam że takie plamienia też mogą świadczyć że coś nie tak jest z Endo .
Chciałabym odpocząć ten cykl ..
wiadomo biorę suplementy itp i w lutym podejść do ostatniej już stymulacji..
A jeśli nie wyjdzie będzie KD
Czepię się teraz tego endo musimy to sprawdzićSylwia211987 -
sylwia211987 wrote:Kurczę i ja napiszę do PC jak to ogarnąć .
Dobre pytanie dlaczego nikt wcześniej tego nie zlecił skoro to taki super pomysł🤦♀️
Czasami mam wrażenie że PC za mocno na ,, lajcie „ podchodzi do tematu.
Ciekawe ile będę czekać na cross Match🤦♀️
A tą biopsję Endo to robi się w określonych dniach cyklu??
Bo nie długo zacznę nowy cykl .. plamię już 3 dni czyli się rozkręca - gdzieś na forum wyczytałam że takie plamienia też mogą świadczyć że coś nie tak jest z Endo .
Chciałabym odpocząć ten cykl ..
wiadomo biorę suplementy itp i w lutym podejść do ostatniej już stymulacji..
A jeśli nie wyjdzie będzie KD
Czepię się teraz tego endo musimy to sprawdzić
Podobno tydzień po owulacji najlepiej robić endo, najlepiej nie w cyklu stymulowanym- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Kulta wrote:Podobno tydzień po owulacji najlepiej robić endo, najlepiej nie w cyklu stymulowanym
Ten cykl robię badanie Endo w między czasie ogarnę wynik cross Match.
Ładuje się suplementami i wszystkim czym się da🤦♀️ jeszcze trochę to zacznę świecić w nocy od tych leków😁
I następny cykl lecę z tematemKulta lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -