X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika BOCIAN - Szczecin
Odpowiedz

Klinika BOCIAN - Szczecin

Oceń ten wątek:
  • Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Visenna 2.0 wrote:
    Rakieta_P czy dobrze mi sie kojarzy, że robisz badania w labie przy szpitalu w Gorzowie? Ile godzin czekasz na wyniki?
    Tak, robię wyniki w labie przyszpitalnym. Wyniki tego samego dnia - z rana są tak maks do 18. Mnie już tam znają, trochę się też cykają mojej morfo, więc często przepchną próbki i mam wynik po kilku h.
    Natomiast jak przeginają dzwonię tam 😜

37👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIR AA/PAI/MTHFR/adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/CBA/IMK+treg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/
    LA/heliko/MUCh/celiaklia/pasożyty
    -14kg-owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    1. ICSI 12/22 (IMSI,Fertilechip,ES) 14🥚11 MII 6❄️
    01/23➡️5AA❌EG
    02/23➡️5BB❌EG
    03/23 immuno+IPLE❌histero✓
    05/23➡️4AA❌EG+accofil+ivig
    06/23➡️2x3BB💔EG+intralipid+accofil 6tc cb
    09/23➡️5CB💔leki jw.+AH cb?

ALLO 0->33,2
    CROSS 23,3/16,7/23,7/15/13,5

2. ICSI 07/24(PICSI,Fertilechip,ES) 13🥚13 MII 8❄️
    CD138✓
    09/24➡️5AA💔EG+intralipid+accofil+plaquenil+
    encorton A👼7tc
    11/24➡️5AA❌ leki jw.+prograf
    12/24➡️5AA💔leki jw. 5tc cb
    01/25 minihistero❌CD138✓USG 3D/z kontrastem✓

diphereline->FET🌈🍀

"Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, uciszę swój cały świat, by słyszeć Twój szept..."
  • azaz Nowa

Wysłany: 26 kwietnia, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesja wrote:
    Cześć! Jestem jego pacjentką i szczerze polecam. Zawsze poświęca tylko czasu ile potrzeba ( chociaż to też minus, bo nie przejmuje się że jest 2-godzinne opóźnienie), ma ogromną wiedzę, doświadczenie. Nasz przypadek do tej pory nie był jakiś mega skomplikowany, ale z opinii znajomych wiem, że z tymi trudnymi też potrafi sobie świetnie radzić 🙂
    Dziękuję. Mam nadzieję, że nasz też nie okaże się jakiś specjalnie trudny. Liczę na to, że wystarczy jak ktoś nowy spojrzy na sytuację i spróbuje znaleźć jakieś rozwiązanie, co pomoże mi utrzymać i donosić ciążę. Jeśli można wiedzieć to na jakim etapie jesteś?

‹‹ 260 261 262 263 264
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ