Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniM wrote:Dziewczyny a gdzie robilyscie badanie droznosci jajowodow HyCoSy? Zastanawiam się czy już nie próbować się gdzieś zapisać na to badanie tylko nie wiem gdzie wykonują na NFZ i czy w ogóle NFZ wchodzi w grę czy tylko prywatnie. Chciałabym to już mieć za soba i posiadać wiedzę czy mam drozne jajowody.
Mnie skierował mój ginekolog na Unie i tam mi zrobili na NFZ -
_agrafka_ wrote:Mnie skierował mój ginekolog na Unie i tam mi zrobili na NFZ
-
PaniM wrote:Dziewczyny a gdzie robilyscie badanie droznosci jajowodow HyCoSy? Zastanawiam się czy już nie próbować się gdzieś zapisać na to badanie tylko nie wiem gdzie wykonują na NFZ i czy w ogóle NFZ wchodzi w grę czy tylko prywatnie. Chciałabym to już mieć za soba i posiadać wiedzę czy mam drozne jajowody.
-
PaniM wrote:A długo czekałas na termin czy poszło to w miarę sprawnie. Obawiam się tych różnych obostrzen covidowych i wstrzymania wykonywania takich zabiegów dlatego chcę się jak najszybciej dostać
nie pamiętam już dokładnie bo robiłam to chyba w 2018 roku ale nie czekałam długo, tylko że to chyba w odpowiednim dniu cyklu się robi ale sprawnie u mnie to poszło -
Lońka wrote:Ja robilam w grudniu 2019 na unii lubelskiej. Czekałam na hycosy z 2 tyg.
-
_agrafka_ wrote:spróbuj umówić się do poradni ginekologicznej na Unii, może uda Ci się zrobić badania na NFZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 09:56
-
PaniM wrote:Jestem spoza Szczecina czy mogłabyś polecić do kogo ewentualnie się zapisać do tej poradni? Mam wizytę u TB w przyszłym tygodniu to i tak będę w Szczecinie to może udałoby mi się zgrać wizyty i pójść też na wizytę tam na Unii. Tylko czy tak po pierwszej wizycie będą chcieli mnie skierować na HyCoSy. Chyba że doktor Bączkowski wystawia bez problemu skierowanie na Hycosy na NFZ
Ja nie wiem czy TB wystawia. Podpytaj.
Mi wystawiał PC. Na Unii nie zrobisz żadnej wizyty tak z miejsca. Dopiero po otrzymaniu skierowania dzwonisz tam lub od razu najlepiej jechać i się umówić na termin hycosy bo i tak musisz im zostawić skierowanie. -
PaniM wrote:Jestem spoza Szczecina czy mogłabyś polecić do kogo ewentualnie się zapisać do tej poradni? Mam wizytę u TB w przyszłym tygodniu to i tak będę w Szczecinie to może udałoby mi się zgrać wizyty i pójść też na wizytę tam na Unii. Tylko czy tak po pierwszej wizycie będą chcieli mnie skierować na HyCoSy. Chyba że doktor Bączkowski wystawia bez problemu skierowanie na Hycosy na NFZ
nie wiem czy T.B wystawi Ci do nich skierowanie, musiała byś zapytać. Jeśli chodzi o poradnie na Unii to tam mnie losowo umawiali bo w każdy dzień jest tam inny lekarz. -
Nie wiem czy się orientujecie dziewczyny ale z tego co wiem od dziś NFZ wstrzymał wszystkie planowe zabiegi oprócz tych ratujących życie. Izby przyjęć są zamknięte Poradnie też wykonują tylko niezbędne zabiegi np dla kobiet w ciąży. Raczej żadna inseminacja w szpitalu nie wchodzi w grę. Warto oczywiście zadzwonić i się dopytać.
-
Lulame wrote:Nie wiem czy się orientujecie dziewczyny ale z tego co wiem od dziś NFZ wstrzymał wszystkie planowe zabiegi oprócz tych ratujących życie. Izby przyjęć są zamknięte Poradnie też wykonują tylko niezbędne zabiegi np dla kobiet w ciąży. Raczej żadna inseminacja w szpitalu nie wchodzi w grę. Warto oczywiście zadzwonić i się dopytać.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
nick nieaktualnyWitajcie,może ktoś potrzebuje sprzedaje
7 strzykawek clexane 0,4 ważny 2023
2 ampułki prolutexu (oddam za darmo)
9 tabletek ultrogestanu 200mg
2 opakowania duphastonu ważność 2024
1 opakowanie estrofemu ważność 2023
Połowa opakowania monokoncentratu z ananasa ważność 10.2021
Odbiór na terenie Szczecina lub wysyłka
Może komuś teraz potrzeba a nie ma jak się dostać do lekarza czy coś.. -
Ja robiłam drożność w lutym 2020 w Policach w szpitalu na NFZ.
Dostałam skierowanie od TB jak jeszcze przyjmował na Parkowej. -
Eustoma32 wrote:Ja robiłam drożność w lutym 2020 w Policach w szpitalu na NFZ.
Dostałam skierowanie od TB jak jeszcze przyjmował na Parkowej.
-
Eustoma32 wrote:Ja robiłam drożność w lutym 2020 w Policach w szpitalu na NFZ.
Dostałam skierowanie od TB jak jeszcze przyjmował na Parkowej. -
PaniM wrote:Obawiam się ze teraz skoro jak patrzę na stronie bociana że mają to badanie w ofercie to pewnie już doktor nie będzie chciał wystawiać skierowan na NFZ ale zapytam w przyszłym tygodniu na wizycie. Chciałabym strasznie mieć to już za sobą tym bardziej że obawiam się żeby zaraz w ogóle nie zawiesili działalności kliniki. Ciekawe czy doktor TB nadal przyjmuje w Policach. Jestem na początku starań dopiero miałam jedna wizytę ale już chciałabym to jakoś przyspieszyć patrząc na to co się wyprawia i w obawie przed zawieszeniem działań klinik. Moje wyniki i wyniki męża niby są ok. W przyszłym tygodniu w 10dc mam wizyte żeby TB zobaczył moja owulacje i zobaczymy co dalej.
TB napewno pracuje jeszcze w szpitalu. Bo jutro nam tam do niego podjechać.
Widziałam że TB nastawia się u Ciebie na inseminacje? Ja też jestem na początku ale póki co mam cykle stymulowane letrozolem.
Mogę wiedzieć ile masz lat? -
Eustoma32 wrote:TB napewno pracuje jeszcze w szpitalu. Bo jutro nam tam do niego podjechać.
Widziałam że TB nastawia się u Ciebie na inseminacje? Ja też jestem na początku ale póki co mam cykle stymulowane letrozolem.
Mogę wiedzieć ile masz lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 14:14